Милиони граждани са напуснали Русия

Това показва ново проучване
5 ное 2022 13:15, Росен Стойчев
312
Милиони граждани са напуснали Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Над девет милиона руски граждани са напуснали Русия за третото тримесечие на годината. Това показва проучване на NEXTA, публикувано в Туитър.

Броят е рекорден за последните пет години.

Още по темата
Руснаците се ориентират към съседни страни.

Общият брой на напусналите е 9.7 млн. души. Насочват се към страни като Таджикистан, Монголия и Казахстан.

Има интерес и към непризнатата Абхазия. Много руснаци бягат след последните решения на руското правителство.

Някои от тях предпочитат да се насочат към страни, които им позволяват спокойна бизнес дейност. Решенията на западните държави замразиха активите на много компании.

За това и те търсят преместване на офисите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
15
 
7
 
! Отговори
Ами Украинците? преди 1 година
Не напускат ли? Управлението на държавата практически е в ръцете на нео-нацистки групировки? Това кой и кога ще го призъхънае! Аман от двойни стандарти и от полиуутииици които си затварят очите пред очеизвадни факти!
27
17
 
8
 
! Отговори
Укроназитата преди 1 година
Не спазваха Минските споразумения. Бомбиха цивилни 8 години. 2021 началото наркомана промени конституцията и практически направи връщането на Крим конституционна цел. А Ноември 2021 в Мюнхен каза ча Украйна щяла да се сдобива с Ядрено Оръжие. За капак От Дек 2021 Украйна почна мобилизация на големи войски на изток и се готвеше за офанзива. Русия просто ги изпревари.
26
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предлагам програма за руски бежанци в България. Ще спят по хотелите на Златни Пясъци заедно с украинските. Това са все майки с деца Няма разлика никаква. И едните са руси, и другите са руси. Говорят руски и ще се разберат. А...и по 40 лв. на ден.
25
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германците да не му мислят много а да се кчват на танковете и да отиват в Укроланд да отварят втори фронт срещу нарко клоунът нацист. Да го приключват по-бързо и да се свършва с тая драма.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Два бота ли пишат? Или пък един? Хммм
23
15
 
4
 
! Отговори
Няма восък преди 1 година
Свещоте свършиха! В Лвов са свършили всички свещи! Укрофашистите не спират да палят и да се молят! А и ток няма! На светлината на сеещите четат Моята Борба на чичкото с мустачките!
22
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е резултата от управлението на клeпоухото, пpocто джyдже в Кремъл... Пълна международна изолация и емиграция на руснаците... Благодарение на фашистите около диктатора. А нашите изветрели русофили продължават да изопачават фактите и да защитават тези русоФоби, които погубиха над 60 хиляди руски войници в Украйна.
21
7
 
5
 
! Отговори
Пепелят нацисти преди 1 година
Ще ги пепелят! пред Херсон ще бъдат изпепелени десетки хиляди нацисти и наемници главорези! Няма да има кой да ги зарови! Бай Дрън отсега е пуснал поръчка в Пентагона за лопати да им пратят на фашките в Киев!
20
10
 
3
 
! Отговори
Като преди 1 година
помощи ФАЩ щели да пращат багери на Укрия! За да може Нацягите да изкопаят гробове и да заровят всичките си войници. Че за момента не смогват! Чува се че Зеленски се е очовечил, спрял е дрогата и отсега почвал бил курсове за БАГЕРИСТ за да се подготви за тази гробарска авантюра!
19
11
 
6
 
! Отговори
Нарко клоун преди 1 година
Кокаиновия ги закОпа! направо зарови цялата си държава и нация под земята! Наркотиците са му изпилили мозъка, а пишман приятелите му от ФАЩ довършиха и малкото останали му неврони. Останалото е история.
18
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фейк.бг трябва само да внимават да не се окаже в даден момент, че Русия са я напуснали повече руснаци, отколкото има. Както при жертвите, които посочват, че са дали руснаците - значително повече от войските, които изобщо са стъпвали в Украйна, дори и да добавим частите на ДНР и ЛНР, които отскоро се броят руски.
17
7
 
9
 
! Отговори
Кой подклажда това преди 1 година
САЩ пращат пращат милиарди върху милиарди оръжия! Вече десетки милиарди станаха! Обаче в изявленията си казват НИЕ НЕ СМЕ СТРАНА В КОНФЛИКТА! САЩ НЕ УЧАСТВА! Когато Русия обаче ползва дронове направени по Ирански патент. Изведнъж ИРАН СЕ ПРЕВРЪЩА В СТРАНА В КОНФЛИКТА И ЗАХВЪРЧАВАТ САНКЦИИ! Тия са епитомията на ДВУЛИЧИЕ и НАГЛОСТ!
16
10
 
7
 
! Отговори
Войната в Йемен преди 1 година
В Йемен има война от 2014 насам. Гражданска. САЩ поддържат смяната на режима и постоянно пращат оръжия. В тази впйна досега има загинали 400,000 цивилни. Включително майки и деца! КОЙ ЩЕ ОСЪДИ САЩ ЗА ТАЗИ КАСАПНИЦА? КОЙ И КОГА ЩЕ КАЖЕ НЕЩО НА ТЕЗИ У-БИЙ-ЦИ САЩ???
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това добре. Само дребния от кремъл да не тръгне да ги освобождава!!!
14
13
 
3
 
! Отговори
Руските тръгнаха преди 1 година
Белгород и той тръгна! ПОСЕЙДОНИТЕ са заложени! 6 торпедота по 100 мегатона всяко! По крайбрежието на Краваристан! Фашистите няма да имат дори време да се прекръстят когато ги залее ядрено цунами с височината на 50 етажна сграда.
13
9
 
4
 
! Отговори
Протестите са срещу преди 1 година
ФАЩ!!!! Срещу ФАЩ трябва да протестират! Ето, Германия я удариха нейните верни съюзници от ФАЩ! Тази зима ще е равносилна за тях не на една, а на няколко ядрени експлозии в гоавните им градове. Но те са дотолкова безгръбнани, че не могат да посочат с пръст дори извършителя на атентатите върху СП. Строго секретно било, не знам си какво си. В тая ситуация Руснаците освен да ги съжаляват друго не могат да направят. Тъжна картинка.
12
10
 
7
 
! Отговори
Да ги божне Урсулка преди 1 година
Тая луда лелка купи 4 милиарда ваксини още!! И то отгоре на това което вече сме изболи в ЕС! Превърна ни на пилета бройлери дето ги бучат с антибиотици и какво ли не през ден. После за капак изпраска 9 пакета санкции на Русия и фактически закри Европейската икономика като ни превърна в придатък на САЩ! Има ли политик в Европа който да е причинил повече вреди от тази скудоумна невръстеничка?
11
9
 
3
 
! Отговори
Чичо Кирчо преди 1 година
След ядрения апокалипсис ще оцелеят само хл-е-ба-рки-те Така погледнато нацистът ЗЕЛЕНСКИ и кликата му няма за какво да се притесняват. Затова и напират толкова за ядрена война!
10
9
 
5
 
! Отговори
Да почва армагедона преди 1 година
Заредил съм мазата! Имам буркани и зарзавати за 3 години 5 кубика чиста вода със сребърни монети вътре! 7 бурета 200 литрови с вина и ракии. Бидони бидони с трушия! А сега по Коледа 5 шопара 150 килограмови ще бъдат превърнати на харни колбаси! Нека почва АРМАГЕДОНА!
9
13
 
7
 
! Отговори
И Укрите напускат преди 1 година
Намерете кадри от 2014г. с новоизбраният президент Порошенко,който говори за своите сънародници в Донбас-"За нас ще има работа, за тях не. За нас пенсии ще има, за тях не. За нашите деца и пенсионери ще се грижим, за техните не. Нашите деца ще ходят на детски градини и училища, а техните ще живеят в бомбоубежища. Ето така ще спечелим войната." Киев спря всички социални и пенсионни плащания към Донбас и започна да ги бомбандира и избива всеки ден от тогава до сега. Сега сме страна в това и ние!