Пореден гаф: Байдън нарече пак украинците "иранци"

Той стана по време на визитата на Зеленски
Обновена: 22 дек 2022 10:28 | 22 дек 2022 09:46, Нели Христова
170
Пореден гаф: Байдън нарече пак украинците "иранци"
Снимка: БГНЕС

Посещението на президента на Украйна Володимир Зеленски в САЩ не премина без малък гаф от страна на лидера на САЩ Джо Байдън.

По време на речта си пред журналисти, Байдън отново допусна грешка, наричайки украинците - иранци.

Още по темата

"Трябва да сме сигурни, че украинското правителство ще може да продължи да осигурява основни услуги на иранския народ, като здравеопазване, образование...", каза американският президент.

Но това не е първият път, в който Байдън нарича украинците - иранци.

"Путин може да обиколи Киев с танкове, но никога няма да спечели сърцата и душите на иранския народ", каза Байдън по-рано тази година.

Подобни гафове от страна на президента постоянно предизвикват въпроси, относно умственото му състояние, като някои негови противници дори твърдят, че той страда от деменция. Някои от последните гафове на Байдан включват момента, в който забрави смъртта на своя сенаторка, въпреки че няколко седмици по-рано бе изказал своите съболезнования, както и това, че се загуби в градините на Белия дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
4
 
2
 
! Отговори
Видор преди 1 година
До ФАКТВиж сега, не всеки е имал твойта съдба да бъде на такова място.Така че не приписвай на Зеленски твоите лични случки !
87
0
 
5
 
! Отговори
До Анонимен преди 1 година
Значи 9 години в Германия си чистил кенефите ... еми омръзнало ти е и си се върнал.Освен това през тия 9 години и доста резани турски карабини си отнесъл ... така че добре си направил като си се върнал.
86
1
 
10
 
! Отговори
абе преди 1 година
тоз като го гледам може да изпрати ракетните системи в москва вместо в киев!
85
3
 
15
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
Зеленски получава истинското си образование в изправителното училище. Още на втората вечер е нападнат под душовете, пребит и изнасилен от 20 момчета. След това приема протекцията на Шефа на спалното помещение, който изисква от него всекидневен секс и други услуги, като понякога го дава на заем на приятелите си.
84
1
 
16
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
Това семейно възпитание на Зеленски, прекалената взискателност на родителите, стремежът им да направят от своя син примерно дете, едновременно с това проявявайки хладина и отчуждение, довеждат до това, че Зеленски израства тих, затворен, необщителен и предпочита да играе сам отколкото с връстниците си. Той не вижда пред себе си пример за нормално човешко общуване, тъй като единствената обща тема на родителите му е да проявяват претенции и да подчертават неговите недостатъци, което поражда у него многобройни комплекси.
83
4
 
10
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
Като малък Зеленски често боледува и страда от незадържане на урина. Родителите му се отнасят към този факт без нужния такт и разбиране. Освен това той се страхува, че връстниците му ще разберат за неговата срамна болест. Всъщност неговите съученици се досещат за проблема му, защото от Зеленски постоянно лъха миризма на урина.Баща му се опитва да възпитава сина си по спартански, обливайки го със студена вода, която кара Зеленски да пищи и да се мята.
82
4
 
18
 
! Отговори
do 90 преди 1 година
Прав си...но Путин е последната надежда на човечеството не Тръмп, въпреки, че да 1000 по добре от този болен стареец
81
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Ангел (Не съм Ангел) "И в Русия и в Корея хората се опитват да критикуват и да променят живота си ,,,но та има диктат и терор...и там ще се получи много трудно" - По-долу ти споделих, защо и Запада всъщност се управлява авторитарно, но задкулисно. Уж не е така, но на практика е. Тогава нали разбираш, че и тук за да променим нещо то ще е много трудно. Тук не само трябва да се променя нещо, но първо хората трябва да разберат, че с избори не променят нищо т.е. имаме 2 задачи, а не 1.
80
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Ангел - (Не съм Ангел) Системата на управление на Запада е телевизионна демокрация. Аз така я наричам. По-долу също го споменах. Запада се управлява от фамилиите Х, У и Z. Дали Байдън ще е президент или пък някой друг, значение няма. Пак ще управляват същите фамилии. В Русия и в Корея е същото, само че на едното място уж има избори, като на Запад, а на другото даже не си правят труда да лъжат хората. След като едни и същи фамилии управляват Запада, то системата пак е авторитарна.
79
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е за пенсиониране , а Путин за разстрел.
78
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То това дори не е и смешно вече, а е трагично. Дядото с памперсите и с Деменцията се изгуби в градината на Белия дом, пита охраната си пред журналисти къде може да отиде, защото когато няма журналисти наоколо го спукват от бой горкото деди. Белия дом е завладян от дълбоката държава и се управлява от враговете на народа на САЩ. Доналд Тръмп е последната надежда за народа на САЩ и за човечеството.
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Ангел (Не съм Ангел) - Затова пиша в скоби, че не съм Ангел, за да не ни бъркаш. Аз малко нетактично се намесих в коментарите ви и затова се извинявам. Долното за ЕС и НАТО, и за света преди 2000 години не го пише Ангел... :) ... Както и да е, просто да уточня. Може Ангел да не е съгласен с написаното от мен, затова пиша този коментар.
76
0
 
2
 
! Отговори
Афродита преди 1 година
До Чокабеца Това,което си написал,истина ли е.Тръпки ме побиха!!!
75
6
 
3
 
! Отговори
До Ангел преди 1 година
Ето виждаш ли, че те накарах да мислиш. Значи все пак предпочиташ Нато и ЕС, защото имаш правото да предлагаш и да променяш. Точно затова в продължение на 2000 години светът се променя към по-добро. И в Русия и в Корея хората се опитват да критикуват и да променят живота си ,,,но та има диктат и терор...и там ще се получи много трудно, но не след дълго. Путин и Лукашенко са Диктатори. Казваш, че искаш да живееш в България. Коя България. България на ЕС или България на Путин
74
3
 
10
 
! Отговори
Чокабеца преди 1 година
Владимир Зеленски е Изоставен от баща си алкохолик, той е отгледан от майка си, която го облича като момиче, и от сестра си. Майка му е религиозна фанатичка, а баба му е поклонник на Сатаната, която го нарича детето на дявола. Зеленски я наблюдава как разкопава гробове в търсене на човешки останки за ритуалите си. На 14 години, когато извършва първото си убийство, той вече е сериен подпалвач (от което получава сексуална възбуда), и често бяга от къщи.
73
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Ангел - (Не съм Ангел) Прав си, че никога няма да има идеален свят, но светът днес е по-добър от този преди 2000 години точно заради хората, които не са спирали да показват недостатъците на системата. Да покажеш недостатъците на ЕС и НАТО не означава, че си привърженик на Русия или Китай, а означава само и единствено, че не харесваш нещо в ЕС и НАТО. И това не просто трябва да го правим, а е наше задължение, ако искаме светът да върви към по-добро. Ти ако си решил да се примириш OK...
72
0
 
0
 
! Отговори
до 82 преди 1 година
отговора е в коментар 83
71
4
 
5
 
! Отговори
До Ангел преди 1 година
Мислещ човек си, но премахни гнева и омразата. Искам да ти кажа, че идеален свят няма и няма и да има. Истинска демокрация...няма. Виж реалността в живота на хората през цялото им историческо развитие. Аз нищо не сравнявам. Целия свят е поставен под един обикновен избор. Колкото и да е фалшива демокрацията и свободата в ЕС или САЩ, тя е за предпочитане пред обикновенния терор в Русия, Корея, Китай и....т.н
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 75 "БРАВО. ТИ ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА. Това е ясно на хората по цялата планета още от каменната ЕРА" - Не е вярно, че им е ясно на хората. Те го наричат конспирация, въпреки че конспирация не означава лъжа, а таен заговор. Значи ти си конспиратор като мен, така ли? Ако е така, тогава защо искаш да продължават да те лъжат? Доставя ти удоволствие може би или какво? Значи признаваш, че елита на САЩ лъже целия свят, като казва, че президентът им Байдън управлява страната. Така ли?И ти ги харесваш?
69
0
 
2
 
! Отговори
До 75 преди 1 година
БРАВО. ТИ ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА. Това е ясно на хората по цялата планета още от каменната ЕРА