Пореден гаф: Байдън нарече пак украинците "иранци"

Той стана по време на визитата на Зеленски
Обновена: 22 дек 2022 10:28 | 22 дек 2022 09:46, Нели Христова
170
Пореден гаф: Байдън нарече пак украинците "иранци"
Снимка: БГНЕС

Посещението на президента на Украйна Володимир Зеленски в САЩ не премина без малък гаф от страна на лидера на САЩ Джо Байдън.

По време на речта си пред журналисти, Байдън отново допусна грешка, наричайки украинците - иранци.

Още по темата

"Трябва да сме сигурни, че украинското правителство ще може да продължи да осигурява основни услуги на иранския народ, като здравеопазване, образование...", каза американският президент.

Но това не е първият път, в който Байдън нарича украинците - иранци.

"Путин може да обиколи Киев с танкове, но никога няма да спечели сърцата и душите на иранския народ", каза Байдън по-рано тази година.

Подобни гафове от страна на президента постоянно предизвикват въпроси, относно умственото му състояние, като някои негови противници дори твърдят, че той страда от деменция. Някои от последните гафове на Байдан включват момента, в който забрави смъртта на своя сенаторка, въпреки че няколко седмици по-рано бе изказал своите съболезнования, както и това, че се загуби в градините на Белия дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Do всички русофили - Аз предпочитам да живея в България и затова съм тук в момента (бях 9 години в Германия). И понеже искам да живея тук, а Бг е част от ЕС и НАТО, искам ЕС и НАТО да са нормални съюзи, а не съюзи защитаващи интересите на свръхбогатите. Докато това не се случи, няма да спра да плюя срещу тях и то не защото харесвам Русия, а защото не харесвам политиката на ЕС и НАТО. Тук не става въпрос дали си за Левски или ЦСКА, а за това, че искаш отборът ти да е на ниво. Други въпроси?
67
2
 
3
 
! Отговори
АНГЕЛ до 74 преди 1 година
Искам мойте деца и в частност следващото поколения да вземат всички блага на Америка и да ги направят роби за да живеят добре тук в България, в Русия , в Африка ,Китай или където си поискат !
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Ангел - (Не съм Ангел) Въпросът не е да се сравнява САЩ и Чечня. Въпросът е, че от сутрин до вечер те лъжат, че живееш в демократично общество с ясни правила, а това е лъжа. Според правилата Байдън трябва да управлява САЩ. Мислиш ли, че този човек е в състояние да управлява каквото и да било? Щом не е, значи други хора му дърпат конците, но нали избирателите искат Байдън да управлява, а не някакви криещи се зад него индивиди. Въпросът не е, че има руска пропаганда, а защо има западна.
65
4
 
4
 
! Отговори
Do всички русофили преди 1 година
Къде искате да живеете с децата си и семейството си .. в Русия в Северна Корея в Куба в Монголия в Индия в Китай в Афганистан , в Иран и Ирак. Или предпочитате някоя Европейска държава и/или САЩ. На подсъзнателно ниво отговора е ясен. Но податливостта към пропаганда е обзел 95 процента от населението на света...за жалост. Тъй като човешката глупост е безкрайна. Същото е било и през ВСВ. Всички са се подигравали и иронизирали Хитлер. Но после той им разказа играта. ...мислете овреме
64
0
 
7
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Е тя и Лиз Тръс беше "на ти" с географията :)
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според вас кой управлява САЩ, Байдън или т.нар. дълбока държава? Мисля, че след стотиците гафове на Байдън отговорът е повече от ясен. Значи още една конспирация всъщност е истина т.е. че не президентите на САЩ управляват страната, а едни старци стоящи в сянка, което пък означава, че от изборите не зависи кой знае колко, защото избираме кой да гледаме по телевизията, а не какви политики да се водят. Това пък означава, че всички приказки за демокрация са лъжи. Има ли още неразбрали?
62
5
 
2
 
! Отговори
До Ангел преди 1 година
Ангеле ти къде предпочиташ да живеят твоите деца....при болния дядка или в Чечня при главoreza Рамзан Кадиров. Замисляйте се бе хора. Ама научете се да мислите с главите си , не със задния отвор дет изхвърляте кафеви отпадъци,
61
8
 
2
 
! Отговори
of.... преди 1 година
то ясно, Байдън е с деменция, но за разлика от Путин, той не може да сътвори беля. Байдън е безобидно старче...кукла на конци. Всеки един момент можа да бъде заменен без проблемно и без драми от страна на който й да е в САЩ. Но виж Путин, той е друга бира...озъбено свирепо бесно куче....Диктатор и фашист вече цели 22 години и никой не смее дори да изрече подобна идея или дума.....щото или ще падне по стълбите или ще се отрови с Новичок или радиацията ше го хване или в затвора при Навални
60
2
 
6
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
Путин може само да се гордее че по толкова хитър начин изманиполира Американското общество,че да си изберът зеленчук за президент. Точно това му е била целта. Да накара всички да си мислят ,че подкрепя Тръмп за да си изберът болния дядка !
59
2
 
7
 
! Отговори
lol преди 1 година
украинци, иранци-все тая
58
1
 
25
 
! Отговори
Joko преди 1 година
За съжаление гафът никак не е малък. Това показва, че едни от световните лидери в буквалният смисъл е ИЗДУХАЛ и може да сътвори някой наистина сериозен гаф !
57
0
 
13
 
! Отговори
Хан Тервел преди 1 година
Явно това са му написали сценаристите като следваща цел!
56
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Внимание подръжниците на Путин,той първо атакува страхливците както пръв спря газа към България,даже една Словения изпрати на Украйна своите С-300.
55
0
 
27
 
! Отговори
Зеленски преди 1 година
Няма против и марсианци да ги напича, стига потоко от долари да не спира..
54
0
 
35
 
! Отговори
Епична среща преди 1 година
На две марионетки- една дрогирана и една сенилна!
53
0
 
13
 
! Отговори
Да преди 1 година
Иран ги тормози все пак
52
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чичо Джо е участвал в битката при Бородино, като е бил млад и е победил Русия. Слушайте го какво ви говори, той знае всичко.
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слава Ухание!
50
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малък гаф???? Това е епично, вие малък гаф! И то за втори път! Пффффф
49
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Байдън от самото начало е на алфа ниво. Как може въобще нормални хора да гласуват за него не е истина.