Пореден гаф: Байдън нарече пак украинците "иранци"

Той стана по време на визитата на Зеленски
Обновена: 22 дек 2022 10:28 | 22 дек 2022 09:46, Нели Христова
170
Пореден гаф: Байдън нарече пак украинците "иранци"
Снимка: БГНЕС

Посещението на президента на Украйна Володимир Зеленски в САЩ не премина без малък гаф от страна на лидера на САЩ Джо Байдън.

По време на речта си пред журналисти, Байдън отново допусна грешка, наричайки украинците - иранци.

Още по темата

"Трябва да сме сигурни, че украинското правителство ще може да продължи да осигурява основни услуги на иранския народ, като здравеопазване, образование...", каза американският президент.

Но това не е първият път, в който Байдън нарича украинците - иранци.

"Путин може да обиколи Киев с танкове, но никога няма да спечели сърцата и душите на иранския народ", каза Байдън по-рано тази година.

Подобни гафове от страна на президента постоянно предизвикват въпроси, относно умственото му състояние, като някои негови противници дори твърдят, че той страда от деменция. Някои от последните гафове на Байдан включват момента, в който забрави смъртта на своя сенаторка, въпреки че няколко седмици по-рано бе изказал своите съболезнования, както и това, че се загуби в градините на Белия дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
22
 
! Отговори
Е, все пак преди 1 година
Добър комплимент. Всред иранците няма чак толкова хайдути, предатели, мафиоти и ...килъри, както в България и Украйна.
107
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как може да отидеш по анцунг в Белият дом, светинята за нашите краваророби. Поне да го бяха облекли малко по-прилично с вякой костюм, а той със зелените парцалки дето се снима в студио "информ бюро украинского наркоманчика". На всичкото отгоре цялото американско фашистко войнство в сената му стана на крака и се дереше с цяло гърло Хайл, Хайл, Хайл Зе-фюрер!
106
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста жалка картинка са били тия двамата. От едната страна изсухлен украински наркоман с анцуг, а до него дементирал старец в памперси.
105
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мутафчия Ако някой прави безобразия...това е запазена марка за алкашите...
104
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Можем да си представим колко много мрази Иран....
103
2
 
37
 
! Отговори
Мутафчия преди 1 година
тоз не помни сабахлем какво е закусвал, Вие искате да диктувате дневния ред в света. Цялата машинация с изборите беше режесирана, за да се подкрепят украинските безобразия
102
0
 
9
 
! Отговори
Истинският факт преди 1 година
Светът се ръководи и от психологически тенденции............Последната публична изява на Джордж Буш младши бяха думите към крайния ислям:"АЗ ЩЕ СЕ ВЪРНА".................След това въпреки шута в дирника които изяде точно Арнолд Шварценегер оглави унищожението на общия отбор на тримата червени турци Обама,Тръмп,Байдън а през това време Джордж Буш най младши оглави испаноговорящи те то ест латиноси в САЩ.......турските тоалетни Обама,Тръмп,Байдън.......тик-так,няма време,електрически стол
101
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До ГароБай дън не е евреин и не е католик ,а МАСОН САТАНИСТ!
100
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
зЕЛЕНСКИ СИ УРЕДИ ПОДАНСТВОТО , КАТО гОРБИ !
99
0
 
6
 
! Отговори
fact преди 1 година
ми да. ***, апачи или навахо, за бледоликият вожд нема никво значение. сичките са нарочени за унищожение.
98
2
 
3
 
! Отговори
Турчина Тръмп преди 1 година
Исляма на САЩ,Ю Кей,Турция триумфира а исляма на Бойко,Стоичков и всичкото червено БКП умря и е в гробището........................Турция ИМА приятели Бойко а ти червен Бойко си на червен остров само с Турция......................Как ти е СИК червения дирник там,там,на самотния остров с Тууууурчина
97
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето това е отговорен и загрижен Политик , който винаги има и резервен план - Баща на всчки демократични нации - Говори за Украина и мисли за Иран и ако нещо стане с Украина демокрацията ще оцелее в нов приемник - Иран например !
96
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Въпрос- Медиите нарочно се правят че не са чули тези му думи, но който трябва ги е чул
95
1
 
2
 
! Отговори
До 106 преди 1 година
Ти определено си потомствен... Не бях чувал тази дума ''нериз", гражданин съм и се гордея с това, макар че тази държава си е вече на селяните.. Остани си със здраве, приятелю..
94
0
 
11
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
A това вчера в самия край на пресконференцията със Зеленски, гаф ли беше или просто прочете заключителните думи от написаното му: "Biden: We will stand by Ukraine as long as Ukraine stays there" Понапълнялия Зеленски сигурно се поизпоти и замисли, надявам се!
93
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 84. до 82 отговора е в коментар 83 . . . . . . Извинявам се, че се намесвам, но въпроса ми е поради съветите? Живяли сте там и знаете или сте били просто на ескурзия, което като написано звучи маргинално, но в същност по съдържание има огромни разлики! Което е като да знаеш нещо или да знаеш и да си го правил!
92
1
 
3
 
! Отговори
до 105 преди 1 година
а ти от чие ''потомство си'' ? Нериз световен :) Сиг си знаеш корените само до 1 во коляно, след това те е страх да попиташ :)
91
9
 
2
 
! Отговори
До Гаро преди 1 година
Байдън е потомствен католик... Явно ти се привиждат евреи навсякъде, потърси психолог..
90
2
 
11
 
! Отговори
Гаро преди 1 година
Те евреите (като Байдън) само иранци сънуват
89
0
 
1
 
! Отговори
до 101 Видур преди 1 година
За коледа и на теб да ти се случи ;) амин.