Путин: Готови сме да преговаряме с всички участници в конфликта

Според президента, Западът се опитвал да разкъса Русия
25 дек 2022 14:05, Петя Славова
338
Путин: Готови сме да преговаряме с всички участници в конфликта
Снимка: БГНЕС

Западът се опитва да разкъса Русия, заяви руският президент Владимир Путин в откъси от интервю. То ще бъде излъчено по националната телевизия по-късно днес.

"В основата на всичко това е политиката на нашите геополитически противници, целяща да разкъса Русия, историческата Русия", каза Путин.

"Те винаги са се опитвали да "разделят и владеят"... Нашата цел е друга - да обединим руския народ", добави той, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

Путин използва понятието "историческа Русия", за да твърди, че украинците и руснаците са един народ - подкопавайки суверенитета на Киев и оправдавайки 10-месечната си офанзива в Украйна.

"Действаме в правилната посока, защитаваме националните си интереси, интересите на нашия гражданин, на нашия народ", каза Путин.

Президентът повтори твърденията си, че Москва е "готова да преговаря с всички участници в този процес (за намиране на) приемливо решение" на конфликта.

При първото си пътуване извън Украйна от началото на офанзивата през февруари украинският президент Володимир Зеленски получи твърди обещания за подкрепа от президента на САЩ Джо Байдън, включително за най-модерната система за противовъздушна отбрана на Пентагона.

"Разбира се, че ще я унищожим, на 100 процента!" каза Путин, визирайки ракетната батарея "Пейтриът", обещана на Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
10
 
13
 
! Отговори
Още не са готови преди 1 година
Руснаците само си мислят,че са готови за преговори, но още не са! Все още наглеят и се взимат насериозно - след нови две мобилизации и тотална катастрофа на бойното поле ще са готови!
164
10
 
19
 
! Отговори
Striker преди 1 година
Я?? Пutлер иска преговори? Хаха! Те са ясни - Изнасяте се от ЦЯЛА Украйна, плащате репарации, а кремлинският трavestит за ръчичка с цялата си клика отива в Хага на пейката.
163
14
 
11
 
! Отговори
Хей, Зеленски, преди 1 година
Ако ви пречи руския език, ако ви пречат паметниците, ако ви пречат празниците, ако ви пречи историята, ако ви пречи религията, ако ви пречат имената на улиците и градовете, то може би ВИЕ СТЕ ОКУПАТОРИ и сте се настанили в чужда земя!
162
18
 
7
 
! Отговори
Хей, Зеленски, преди 1 година
Ако ви пречи русия език, ако ви пречат паметниците, ако ви пречат празниците, ако ви пречи историята, ако ви пречи религията, ако ви пречат имената на улиците и градовете, то може би ВИЕ СТЕ ОКУПАТОРИ и сте се настанили в чужда земя!
161
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Накрая всичко ще завърши на масата на преговорите както казваше генерал Лебед всяка война достига до задънена улица и завършва на масата на преговорите....но има едно голямо но запада и украйна разбират че направиха груба грешка с не спазването на минските споразумения улицата се задъни от тяхна страна
160
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-преки участници в конфликта са САЩ и ЕС. Трябва и България да покани, ние също участваме пряко в конфликта - в момента воюваме срещу Русия.
159
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ се изнася се от ЦЯЛА Украйна, плащате репарациите, а дедо Биден за ръчичка с цялата си клика отива в Хага на пейката. Хаахахахах
158
12
 
12
 
! Отговори
КаскетЯ преди 1 година
АнтиХриста бил готов!
157
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименПетдесет и две държави се намесваха незаконно в този конфлкт в Украйна, Русия буквално се бореше със страшен октопод, показаха и полетите от различни държави до Полша с натоварено оръжие за Украйна! А Украйна е руска територия и украинците са руснаци.
156
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идва зимата и украинците ще загубят, всъщност не украинците, а тези , които са хванали украинците за гушата и олигарсите и ги ограбват и малтретират, мира винаги е добро решение, всъщност, най-доброто решение е мира, но Украйна трябва да се прибира в родината си Русия по много различни причини и защото им е родина, ако мислите за бъдещето си и за по-добро бъдеще на Европа и света, Украйна трябва да се прибира в родината си Русия!
155
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
170 за теб чврен, голем отзад да ти изпълни мечтите.... Да си равен на патрона си Рада Дълбоката...
154
16
 
9
 
! Отговори
Хей, Зеленски, преди 1 година
Ако ви пречи руския език, ако ви пречат паметниците, ако ви пречат празниците, ако ви пречи историята, ако ви пречи религията, ако ви пречат имената на улиците и градовете, то може би ВИЕ СТЕ ОКУПАТОРИТЕ и сте се настанили в чужда земя!
153
15
 
9
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
И как по точно Зеленски ще преговаря с Кремъл?Просто от Москва ще му пратят документи,които да подпише и да си заминава за САЩ.Само,дето следващите след Зеленски ще го разпънат на кръст,като Христос в центъра на Киев за престъпления срещу собствения народ.Разните му там Азовци и друга *** ще получат оповни лекарства в тила еднократно.Европа ще преговаря с Руския цар за суровини и мир,както винаги е било.
152
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
167 жабата (ЕС) се вари на бавен огън... ххахаха След тоя експеримент вие сте свършени ... барбар с теб и целата територия...
151
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин щеше да има успех в Украйна, ако там нямаше украинци, а съвременни руснаци, или путинисти българи. Хора инертни, готови да се подчинят веднага на комунистите, нагаждачи, глупави, неразсъждаващи, хора без достойнство, без морал, без вяра, без принципи.
150
9
 
20
 
! Отговори
ще гледа парада преди 1 година
На украйнците във Москва от клетка !
149
7
 
18
 
! Отговори
Руските ZVине преди 1 година
Дали ще поканят и Иран и Северна Корея? Защото по тяхната логика и те са участници в "КОНФЛИКТА".
148
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Участници във войната срещу Украйна, освен Русия са Беларус, СК и Иран!
147
3
 
4
 
! Отговори
таварищ преди 1 година
Тий нашол майстор ! Каторай скоро ще те денацифицира ! За Русия ти си заболяване ,от което ще се излекува .
146
4
 
10
 
! Отговори
0077 1 преди 1 година
До БЪЛГАРЧЕ......мило русоробче ,баба каза ли ти , че ЕС Е ДАЛ 500,000 К на България за тяхното изхранване или е пропустала ??