Владимир Путин е убеден: Ще унищожим на 100% системите Patriot

По думите му системата е доста стара
25 дек 2022 22:00, Нели Христова
435
Владимир Путин е убеден: Ще унищожим на 100% системите Patriot
Снимка: БГНЕС

Русия ще може да унищожи системите за противовъздушна отбрана Patriot, ако САЩ ги доставят на Украйна, заяви руският президент Владимир Путин в интервю за телевизионния канал "Россия 1" в Москва.

"Разбира се, че ще ги унищожим на 100%!" - увери той в разговор с журналиста Павел Зарубин. В същото време, руският президент напомни, че в Украйна "все още" няма такива комплекси.

В разговор с журналисти Путин отбеляза, че "Patriot” е доста стара система" и не работи дори като руската С-300. В същото време той заяви, че ще има "противоотрова" за системите. На 21 декември украинският президент Володимир Зеленски посети Вашингтон по покана на американския лидер Джо Байдън. Обявяването на нов пакет от военна помощ на САЩ на стойност 1,85 млрд. долара за Киев съвпадна с посещението му в САЩ. Той включва първа доставка на батарея за противовъздушна отбрана "Patriot", която е оборудвана със самата система за изстрелване от камион, радар и контролна станция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
3
 
0
 
! Отговори
муспи преди 1 година
Да 288. Точно конкуренцията е първопричината на всяко зло, тя е и робството.
240
8
 
5
 
! Отговори
Преговори няма преди 1 година
Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на Донбас и Запорожие, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Засега Киев не показва готовност за такива отстъпки и затова няма условия за преговори.
239
8
 
5
 
! Отговори
Светът не е ЕС и САЩ преди 1 година
До Анонимен 288: Нещо си се объркал. Какво робство в Русия? Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита.
238
3
 
3
 
! Отговори
Кой какъв е преди 1 година
Ако говорим за това коя страна, е причинила най-много страдания на хора, то това определено са САЩ. Те са бомбардирали в много държави и жертвите сред цивилното население за тях не са били проблем. За сравнение: Ракка в Сирия 2018. По време на пика на боевете в края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ за неприемливата цена, която цивилните на града плащат заради бомбардировките. Хуманитарна мисия на ООН, посетила града през април, заяви, че е шокирана от щетите
237
7
 
4
 
! Отговори
Слава на Русия преди 1 година
Благодарение на Русия и Китай светът вече не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол навсякъде и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това.
236
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той и че тренират само на украинската граница разправяше. Маалко послъгва, като Корни
235
5
 
7
 
! Отговори
Путлер КГБейски преди 1 година
Тоя гном още се пени. Тъпана така и не разбра, че сам си съсипа държавата.
234
9
 
9
 
! Отговори
Мирът ще подпишат преди 1 година
на Украинско Китайската граница
233
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин и Пригожин са в АДА. Двойници на Путин дават истерични изявления. На Пригожин му показват архивните снимки. На ред е Медведев и другите от бандата. Въпрос на време е Украйна да изрине окупаторите от териториите си. А Русия, благодарение на Кремълската банда ще се върне в първобитно общинния строй.
232
12
 
15
 
! Отговори
Лилипутин преди 1 година
И с HIMARS щях да се справя м...ъ не стана
231
10
 
13
 
! Отговори
Лилипутин преди 1 година
Тя война та ще трае три дена
230
8
 
9
 
! Отговори
Лилипутин преди 1 година
Тая вечер в бункера ще се опитам да го вдигна.
229
8
 
10
 
! Отговори
Путин и Пригожин преди 1 година
са в АДА. Двойници на Путин дават истерични изявления. На Пригожин му показват архивните снимки. Въпрос на време е Украйна да изрине окупаторите от териториите си. А Русия, благодарение на Кремълската банда ще се върне в пъробитно общинния строй.
228
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съчувствам на украинския народ. Но Украйна НЕ е демокрация. Това е тоталитаризъм, бандитизъм, олигархия и там е възможно всичките ни пари да попаднат в неподходящи ръце. Зеленски става все по-богат всеки ден и ще спре. Не го е грижа за хората, главното е той самият и обкръжението му да забогатеят във войната. Къде е Яценюк сега? Той открадна милиарди и живее в Америка, а този евреин също скоро ще избяга.
227
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ бяха инвестирали твърде много в Украйна още преди 2014 г., те възнамеряваха да свалят управляващия режим и да го заменят с прозападен. Те си го признаха. Виктория Нуланд обяви това пред Конгреса. Забравяме, че предишният президент Обама наричаше тогавашния си вицепрезидент Байдън г-н Украйна. Целият свят знаеше, че Байдън е много замесен в делата в Украйна. Когато беше на власт, той продължи дейността си лицемери!
226
8
 
10
 
! Отговори
Русомраз преди 1 година
Руските славянски опорки са изградени върху демагогията на управляващите пост-СеСеСеРейски крадци, че рассията има всьо и вся, което в същност е балон, надут с пръдлив въздух от борш.
225
5
 
10
 
! Отговори
Очевидец преди 1 година
До Пак по опорката? /// Видяхме какво имат на разположение червените кратуни на Кремъл. Гледаме го вече 10 месеца и се чудим как сме се хващали на лъжите на овенните ЗаКаПеЧе-та.
224
5
 
9
 
! Отговори
Гламасак преди 1 година
До Не е ли ясно? Когато и да се напише нещо срещу Путин все ще е не навреме и не намясто. путин е престъпник и ще свърши или по стълбите на бункера, или ще подскочи от последния етаж на някоя съветска бальница и ... конец фильма.
223
3
 
7
 
! Отговори
ЩЕ преди 1 година
До процедурно питане - ЩЕ сринем гнилий капитализъм, ЩЕ направим комунизъм, ЩЕ обединим света, ЩЕ стигнем до Марс, ЩЕ полетим до други планети, ЩЕ победим САЩ, ЩЕ превземем Украйна за една неделя, ЩЕ построим, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, ама неЩЕ...
222
2
 
9
 
! Отговори
процедурно питане преди 1 година
защо всичко хубаво за Русия започва с ЩЕ?!?!?..ха.ха.ха ха ха