Владимир Путин е убеден: Ще унищожим на 100% системите Patriot

По думите му системата е доста стара
25 дек 2022 22:00, Нели Христова
435
Владимир Путин е убеден: Ще унищожим на 100% системите Patriot
Снимка: БГНЕС

Русия ще може да унищожи системите за противовъздушна отбрана Patriot, ако САЩ ги доставят на Украйна, заяви руският президент Владимир Путин в интервю за телевизионния канал "Россия 1" в Москва.

"Разбира се, че ще ги унищожим на 100%!" - увери той в разговор с журналиста Павел Зарубин. В същото време, руският президент напомни, че в Украйна "все още" няма такива комплекси.

В разговор с журналисти Путин отбеляза, че "Patriot” е доста стара система" и не работи дори като руската С-300. В същото време той заяви, че ще има "противоотрова" за системите. На 21 декември украинският президент Володимир Зеленски посети Вашингтон по покана на американския лидер Джо Байдън. Обявяването на нов пакет от военна помощ на САЩ на стойност 1,85 млрд. долара за Киев съвпадна с посещението му в САЩ. Той включва първа доставка на батарея за противовъздушна отбрана "Patriot", която е оборудвана със самата система за изстрелване от камион, радар и контролна станция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
19
 
7
 
! Отговори
R.A.T.M преди 1 година
В Украйна, ще стане същото както 1945 в токийския залив на кораба Мисури обаче няма да има две атомни бомби преди това. Пълна капитулация и вечен приятел на Русия както сега са чеченците. Казахстан ако са следващите или Молдова задължително, ще участват украинци, чеченци и руснаци рамо до рамо.
200
13
 
5
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 1 година
До Анонимен 276: Сирия имаше ЗРК С200, които наистина са вече остарели. След като Израел предизвика свалянето на руски транспортен самолет точно с такава С200 (за което израелците ходиха да се извиняват в Москва) Сирия получи модернизирани С300. От тях Израел не е унищожил нито една. Не е така лесно. Между другото и ние имаме от тях.
199
23
 
8
 
! Отговори
Може да му се вярва преди 1 година
С каквото се е заел Путин, никога не се е провалял. Включително и там където САЩ са се провалили. Чечения, Сирия, конфликтът Армения-Азърбайджан, опитът за преврат в Казахстан. Сега дойде ред и до Украйна. Готвеха в Киев една бърза военна акция срещу Донбас с подкрепата на САЩ, не не би. С Путин не е така лесно, както с наивникът Горбачов или с пияницата Елцин.
198
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Противовъздушната отбрана на русия винаги е била леко преодолима.През 80-години от 19(деветнадесет) ЗРК дивизина бяха унищожени 17.Това се случи в долината Бекаа Срия.Само два оцеляха.Единият трябваше да се премести на нова позиция а другият беше в радиомълчание.Да тръбиш че можеш да унищожиш Пейтрият е доста самохвално.Дивизионите бяха унищожени със система Асолт Брейкър.В момента много не се тръби но израелците успешно унищожават скъпи ВВС системи на руснаците в Сирия.Просто укрите не ползват
197
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУСИЯ ЩЕ ИЗЧАКА ОЩЕ МЕСЕЦ И АКО БАЙДЪНЧОВЦИ НЕ МАХНАТ ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ ЩЕ АТАКУВАТ И ПРОГОНЯТ ФАШ АГИТЕ !!! НОВИТЕ ТЕРИТОРИИ НА РУСИЯ ВЕЧЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ОТ МОСКВА !!! КАКВА УКРАЙНА Е ТАМ ВЕЧЕ ???
196
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То Путин беше сигурен на 100%, че за една седмица ще превземе Украйна, също така ХИМРАС бяха приоритетна цел на руската армия, пък досега няма нито един унищожен. Политическия елит в Русия живее в някаква паралелна вселена.
195
5
 
22
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
как ще ги унищожиш като ваня много порка и много пуши махорка.по добре си затварй прозореца на бункера да не те скадафят а преди това обезчестят
194
9
 
28
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 1 година
Путин да стои винаги на затворени прозорци. Вероятно помни как американците вкараха такава ракета Патриот през прозореца на Кадафи и убиха едно от децата му.
193
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вовата унищожава единствено РФ и руснаците (робите си).
192
15
 
6
 
! Отговори
Тринайстия трол преди 1 година
За един пробит долар.
191
8
 
7
 
! Отговори
Нащелкаем преди 1 година
Това бяха точните думи. :-) Като орехчета.
190
5
 
22
 
! Отговори
Из православна Раша преди 1 година
В Москва живеят над 1.5 млн. мюсюлмани, но главната джамия побира само 10 000 души. Не им стигат джамиите, в момента строят нови джамии!
189
9
 
3
 
! Отговори
Скоро преди 1 година
Факт
188
49
 
14
 
! Отговори
иван вазов преди 1 година
кат русия няма втора, тъй велика на света, тя е нашата опора, тя е нашта висота!
187
45
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Русия ще спечели тази война! А какво печели България?????? То не са оплювки, то не са военни доставки за Украйна, то не бе гавра с военно-исторически паметници, то не бе гонения и обвинения срещу дипломати, не спира гаврата с общата ни история с Русия и отричането на всичко от героичното ни минало!!! Не се ли замисляте накъде ни тласкат новите ни приятели? Наркомания и всякакви извращения! Какво добро очаква България? Содом и Гомор!!!
186
4
 
31
 
! Отговори
Питам за преател преди 1 година
Рушите достигнаха ли до Берлин?! Един преател се интересува, щото уж за 48 часа стигали до Атлантика.
185
5
 
24
 
! Отговори
Джамията в Москва преди 1 година
Побира над 10 хил. души. Казвам го само за да разберете, че наследника на Путин е Кадирров, след което Русия ще се официализира като ислямска република. Нали се сещате, намиг, намиг. В никоя християнска държава няма джамия за 10К пипъл, намиг, намиг.
184
7
 
20
 
! Отговори
ПУТИН преди 1 година
Ще изпълним петилетката за четири години! Караме я пет за четер!
183
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Снаряди по коледен.....Да обстрел имаше но с американски боеприпаси в Телеграм канала жители на Херсон публикуваха снимки от останки на боеприпасите американско производство. За някоя друга простотия ще се сетиш ли ?
182
34
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Путин!