Владимир Путин е убеден: Ще унищожим на 100% системите Patriot

По думите му системата е доста стара
25 дек 2022 22:00, Нели Христова
435
Владимир Путин е убеден: Ще унищожим на 100% системите Patriot
Снимка: БГНЕС

Русия ще може да унищожи системите за противовъздушна отбрана Patriot, ако САЩ ги доставят на Украйна, заяви руският президент Владимир Путин в интервю за телевизионния канал "Россия 1" в Москва.

"Разбира се, че ще ги унищожим на 100%!" - увери той в разговор с журналиста Павел Зарубин. В същото време, руският президент напомни, че в Украйна "все още" няма такива комплекси.

В разговор с журналисти Путин отбеляза, че "Patriot” е доста стара система" и не работи дори като руската С-300. В същото време той заяви, че ще има "противоотрова" за системите. На 21 декември украинският президент Володимир Зеленски посети Вашингтон по покана на американския лидер Джо Байдън. Обявяването на нов пакет от военна помощ на САЩ на стойност 1,85 млрд. долара за Киев съвпадна с посещението му в САЩ. Той включва първа доставка на батарея за противовъздушна отбрана "Patriot", която е оборудвана със самата система за изстрелване от камион, радар и контролна станция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
10
 
30
 
! Отговори
Путин и Пригожин преди 1 година
отдавна се възнесоха. Двойниците на Путин правят панически изявления. Краят на Кремълските военопрестъпници наближава.
180
10
 
30
 
! Отговори
Снаряди по коледен преди 1 година
пазар в Херсон: 10 граждани загинаха на място и 60 бяха ранени. Така Кремъл преговаря с Украйна. Затова ще получат каквото заслужават.
179
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този.клоун първо да се справи с Хаймърс,да са от 1980 година.
178
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ястребител, имам колега, като теб величаеше Жужето и рушшляците. Е след верломното нападение вече не може да му се чуе гласа, ама не разбирам с какво толкова ви заблуди КГБ агента? За разлика от вас, съм се нагледал на такива червени "демократи" и никога не съм очаквал да свършат нещо добро, еле па за народа си.
177
13
 
20
 
! Отговори
Ястребител преди 1 година
Русия няма как да я спечели вече тази война ... хотиль сказал "специалная военная операции". От тука нататъка има само два възможни пътя - Русия да използва ядрено оръжие и да подпали глобална война, или да бъде разфасована по много брутален и кървав начин. За съжаление, и двата пътя водят към вратата на ада. До началото на тази война имах много високо мнение за Путин, но ... направи колосална стратегическа грешка с навлизането в Украйна. Аллах да е на помощ на рода адамов!
176
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента руските окупатори са най-големите донори на военна техника в Украйна.
175
8
 
26
 
! Отговори
Хи хи убеден бил преди 1 година
руските нацисти са най големият донор на украинците......толкова дЖелезо оставиха.
174
6
 
34
 
! Отговори
рушофилски трол преди 1 година
Ми не познавам русофил да отиде да живее в м0сковията а всички отиват на запад .... Ти тая шизофрения можеш ли да ми я обясниш ?
173
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е какво друго да каже? А след това ще каже, че са ги унищожили. И Русия ще продължава да затъва! Лъжец N 1 на планетата и лъжец N2 Лавров, скоро ще ги издирват, за да ги арестуват за военни престъпления! САШ ще продължат да бъдат хегемон в западната хемисфера, а икономиката на Китай ще започне да се свлича. Русия в този си вид, след ерата Путин няма да съществува, а ще се разпадне на отделни държави от различни етноси! Който вади нож, от нож умира!
172
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя *** всеки път различно говори! На цял свят му писва от него!
171
25
 
5
 
! Отговори
Game over преди 1 година
Гостите от Беларус идват. Коледата в Украйна е като през каменната епоха, даже и свещи нямат. Още чакаме зеленяка да си отвоюва Донбас и Крим. Контраатаката им потъна в есенните гьолове. Сега когато замръзнат играта просто свършва. Байдън ще си самоизплаща милиардите заеми на държавата, която скоро изчезва от картите.
170
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е най-голяма по територия, най-богата на ресурси и същевременно най-простата държава. Само си помислете, при 17 млн кв км, в Москва се счита за лукс да живееш в тристаен апартамент, повечето са натъпкани в малки кутийки като българските боксониери. Някой може ли да ми обясни тази шизофрения!? А факта, че ламтят за още земи въобще не искам да го споменавам, това е ясно на всички!
169
3
 
15
 
! Отговори
До 314 Game over преди 1 година
Само дето на украинците зимните униформи са много по-добри от на ***.
168
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руската позиция е позицията на приказките, украинската позиция е позицията на фактите. 10 месеца война, а русия няма контрол над въздушното пространство на Украйна. Факт. Доставките от запада на сериозно ПВО са хомеопатични. НАСАМС и Ирис-Т можеш да ги броиш на пръсти. Ако Украйна го караше само на стингери, руснаците можеха да летят над обсега на стингерите, а това не се случва. Тоест у Украйна са останали С-300. Извод - за 10 месеца русия не успя да унищожи ПВО на Украйна. Факт.
167
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали има още останали руснаци, които вярват на лъжите на Путин? Дали и той самият си вярва или е следствие от количеството изпита водка?!
166
22
 
2
 
! Отговори
Game over преди 1 година
Януари украинските гьолове замръзват и гостите от север идват в Киев. Край! Играта свърши. Кой разбрал, разбрал!
165
3
 
20
 
! Отговори
Зелен чорап преди 1 година
То и Киев за 3 дни
164
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Варягите пак не са разбрали кво се случва. За техните фенове да не говорим.
163
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами предполагам ще разберем скоро дали може или пак ще напълни гащите.Щом до сега не можа значи никога няма да може! Гаранция!
162
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами предполагам ще разберем скоро дали може или пак ще напълни гащите