Владимир Путин е убеден: Ще унищожим на 100% системите Patriot

По думите му системата е доста стара
25 дек 2022 22:00, Нели Христова
435
Владимир Путин е убеден: Ще унищожим на 100% системите Patriot
Снимка: БГНЕС

Русия ще може да унищожи системите за противовъздушна отбрана Patriot, ако САЩ ги доставят на Украйна, заяви руският президент Владимир Путин в интервю за телевизионния канал "Россия 1" в Москва.

"Разбира се, че ще ги унищожим на 100%!" - увери той в разговор с журналиста Павел Зарубин. В същото време, руският президент напомни, че в Украйна "все още" няма такива комплекси.

В разговор с журналисти Путин отбеляза, че "Patriot” е доста стара система" и не работи дори като руската С-300. В същото време той заяви, че ще има "противоотрова" за системите. На 21 декември украинският президент Володимир Зеленски посети Вашингтон по покана на американския лидер Джо Байдън. Обявяването на нов пакет от военна помощ на САЩ на стойност 1,85 млрд. долара за Киев съвпадна с посещението му в САЩ. Той включва първа доставка на батарея за противовъздушна отбрана "Patriot", която е оборудвана със самата система за изстрелване от камион, радар и контролна станция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
3
 
4
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 1 година
До Patriot: Нищо от това не е тайна. Нито това, че Турция купи С400, нито това, че Пейтриът работя чрез връзка със сателит. Чети и ще знаеш. Не че е обязателно необходимо за русофобски т'рол, за тях е важно да следват опорната точка. Под тази статия е място да се напише нещо против Русия и Путин, нали така?
220
9
 
12
 
! Отговори
Измамник преди 1 година
Те и джавелините беха стари и смешни, а ХАЙМАРСИТЕ - унищожени даже в пъти повече от доставените. Като гледам каква леш на съветска техника има по кърищата и друмищата на Украйна сериозно се съмнявам в думите на съветската военна олигархия.
219
3
 
2
 
! Отговори
Patriot преди 1 година
До А Турция купи С400 -- Ти тези свежи овенно-технически мисли откъде ги извади? Явно си гледал само картинки на "Пейтриът" изпляскани в списание "Овенна техника", издание на Министерството на отбраната.
218
3
 
4
 
! Отговори
А Турция купи С400 преди 1 година
До Учуден: А ти на какви хапове чъсъчини тази г'лупост. Защо Турция купи С400 и защо САЩ дълго (но безуспешно) ги уговаряха да се откажат от сделката? Защото Турция не е безгласен сателит (като нас). Пейтриът не са автономни и работят само чрез връзка с американски сателит. И не само че се губи време за комуникация, а прекъснат ли от САЩ връзката, Пейтриътът е безполезен. А руските ЗРК са автономни. САЩ не могат да ги блокират с едно натискане на копчето.
217
2
 
6
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Power Solar: Ако наричаме хиперзвукови ракетите, които се движат със скорост над скоростта на звука, такива има отдавна, имат ги не само Русия и САЩ. Но те са балистични, не противокорабни като Циркон или развиващите 28 маха Авангард. Сложно е това за русофобски т'рол, не се напъвай. Мисли си, че САЩ имат всичко.
216
5
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 1 година
Тоа плешо май не си зима редовно хаповете?Не са рекли,не са го изпържили американците!Злобен,гаден,лъжлив п,е дерунгел!!Какво ти пречат Патриотите?Че няма да можеш да си хвърляш смрадливите ракети върху невинни жени и деца,мръсен,рузки, ***,дал!!То както я карахте до сега да биеш вързан и да е,беш насила н,агъзена жена,секи го може!Ха да та видим като ти засвирят ескалибурите и атакамсите,каква песен ще запееш скапана,рузка му,рзилка!!
215
2
 
4
 
! Отговори
Пейтриът не стават преди 1 година
До До Не е баш тъй: Пейтриът са остарял модел ЗРК, но сателитите на САЩ са длъжни да ги купуват. И ние ще купим, при толкова продажни политици няма как да ни се размине. Полша има на бойно дежурство Пейтриът, но пропуснаха една украинска зенитна ракета да убие двама трактористи. Зеленски два дена л'ъга, че ракетата била руска, но когато дори дядо Байдън му каза че е украинска, накрая настъпи пълна тишина за случая.
214
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още 3 дни и са взели Киев
213
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЛЕД 300 ГОДИНИ МОНГОЛСКО РОБСТВО,ДНКАТО НА ЧИНГИЗИТЕ СИ КАЗВА ДУМАТА В БЛАТНАЯ.ЗЛОБНИ,АЛЧНИ И ЖЕСТОКИ СКОТОВЕ НАСЕЛЯВАТ ЕВРАЗИЙСКИТЕ СТЕПИ НА ПУТИН.
212
5
 
7
 
! Отговори
Power Solar преди 1 година
До Съвет от Чичо: Имат имат защита от хиперзвуковите не се притеснявай заедно с Израел са двете държави в света които могат да се справят с тази заплаха. Тук се замисли дрогарю дали САЩ нямат същите мах 25 ракети за които пендерацията няма абсолютно никаква защита :) Хахахахах шах и мат с пешката ! И ти като боби-крайцера-москва си чел много руски списания ама ....
211
5
 
6
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
До Какво следва: Следва разпад на руската пиндирацийка ако войната продължи още няколко месеца. Защо ? Защото същото се случи след войната в Афганистан. русия можеше да задържи Крим и да остане с някаква придобивка след 2014-та, но тя е алчна също както Хитлер и също както него ще загуби всичко :)
210
6
 
13
 
! Отговори
До Не е баш тъй преди 1 година
Ти май не знаеш турските дронове какво направиха със С300 точно в Сирия. Същото им се случи и в Украйна, всичко е прехвалено, вече никой не иска да купува руско въоръжение.
209
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия който взимат наемници от сателити, не са американците.
208
13
 
8
 
! Отговори
Докъде с Зеленски преди 1 година
Засега Зеленски иска пари и оръжие. Ще дойде време да започне да иска и наемници от всички сателити на САЩ, на които да плаща с американски долари. Въпросът е: ние ще дадем ли? Като знаем колко са наведени нашите евроатлантици почти не се съмнявам. Но когато започнат семействата им да ги получават в ковчези сигурно ще стане трудно за обяснение как се е стигнало дотам.
207
16
 
11
 
! Отговори
Война можеше да няма преди 1 година
Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донецк и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.
206
15
 
7
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
До Анонимен 260: Това, за което винаги може да се вярва на Путин, е че той работи в интерес на руският народ. Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на статута на Крим, Донбас и Запорожие като част от Руската федерация. Засега Киев не показва готовност за такива отстъпки и затова няма условия за преговори. Но ако войната продължава, Украйна може да загуби и повече от това.
205
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Записи на Путин: https://youtu.be/hwy2-2obFCA
204
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето ти записи на Путин: https://youtu.be/hwy2-2obFCAЕгаси хората сте русофилите. Всички факти са налице, а вие продължавате да си въртите опорките.
203
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До съвет от чичо. На Путин можело да се вярва? На коя планета живееш? "Няма да увелича пенсионната възраст", "зелените човечета на Крим не са руски военни", "след Крим няма да последват други територии", "правим учения, няма да нападаме Украйна". В Ютюб е пълно със записи на Путин как един ден говори едно, друг ден говори пълна противоположност.
202
23
 
9
 
! Отговори
Съвет от Чичо преди 1 година
До Съвет от дядо: В Пентагона е добре да си държат прозорците затворени. Путин отдавна ги е предупредил, че при атака на НАТО срещу Русия ще бъдат ударени и центровете за вземане на решения. А срещу руските хиперзвукови ракети САЩ нямат никаква защита. А на Путин може да му се вярва.