Поредната ядрена заплаха: Русия трябва да изпрати ракети по Полша, Франция и Великобритания

На това мнение е прокремълски журналист
13 яну 2023 09:16, Нели Христова
453
Поредната ядрена заплаха: Русия трябва да изпрати ракети по Полша, Франция и Великобритания
Снимка: БГНЕС

Поредна ядрена заплаха от близък до Кремъл руски телевизионен водещ.

Един от най-близките до руския президент журналисти Владимир Соловьов заяви в ефир: "Русия трябва да отговори на изпращането на танкове от Полша, Франция и Великобритания в Украйна, като изстреля ракети (тактически ядрени, "ако е необходимо") по военни обекти на тяхна територия".

Един от най-яростните пропагандатори на режима на Путин, той заяви в началото на руската инвазия, че „Украйна е само междинен етап по пътя към безопасността на Руската федерация“.

Соловьов е обект на санкциите на ЕС, а Италия конфискува 4 негови имения в страната, от които само едно е на негово име, а другите - на името на възрастната му майка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
9
 
15
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
Ами нека да опитат , да видим какво ще стане. Минути след това и Русия е изчезнала от картата. Никой не може да се еб-ава с НАТО и САЩ.
256
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 274. Опитно е е освободено. В Соледар и станция Сол е изчистена от укрофасшистите.
255
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Легализация на чужди наемници в Украйна. За да има официален статут на чужди граждани, изразили желание доброволно да защитават Украйна, режимът в Киев прие редица специални закони. Сега наемниците, които влизат в редиците на нацисткия батальон "Азов" (терористична организация, забранена в Русия), ще имат легален статут и ще могат да кандидатстват за украинско гражданство.
254
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като попрочетох няколко страници назад,оставам с впечатление,че нашите си тук американски .....си мислят,че само щатите, англия и франция имат ядрени бомби.
253
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинските политически телеграм канали съобщават, че Залужни е докладвал на Зеленски за провала на три опита за контраатака на Соледар, ВСУ са включили 25-та, 17-а и 72-ра бригада, но това не е довело до никакъв резултат. Руските войски прехвърлиха артилерия в града и започнаха да удрят нашите части, което не позволява на ВСУ да върнат позиции. Залужни препоръча на кабинета на Зеленски да се откаже от идеята за връщане на града и да се съсредоточи върху защитата на Бахмут.
252
5
 
9
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Костадине, ромче, прибери си компетентните бакшиши и маникюристки оттук ако обичаш, окензахте интернета с тъпотията си.
251
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашите медии мълчат като наакани за Соледар. И хич не е имало полски наемници. Иде ред на Бахмут.
250
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На юг от Бахмут ЧВК "Вагнер" се стреми да пробие отбраната на ВСУ в района на Клещеевка. Украинската армия отблъсква атаките. Също така "оркестрантите" се опитват да напреднат в източните покрайнини на самия град. ВСУ облъсква атаките. На юг от Соледар ЧВК Вагнер провежда щурмови операции от Подгородни и в района на Красная гора. Продължават боевете в западните покрайнини на самия град. ВСУ се опитва да се задържи. На север руските войски настъпват към Раздоловка. На изток те атакуват в района на местните Белогоровка и Берестовое.
249
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
WarGonzo:Продължават градските боеве в Маринка. Постепенно напредване на въоръжените сили на Руската федерация. Продължаващи опити за напредване към Невелское, Первомайское, Водяное и от страна на Опитное. За някои това изглежда вече като просто ходене на работа и връщане у дома всеки ден, но със сигурност не е така. Цялата тази дейност на ВС на РФ не позволява на противника да предприеме контранастъпление в проблемните зони. Например в същата Маринка.
248
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие си гледайте реалната инфлация, липсата на основни суровини и разпадащата се колония, наричана ЕС. Не се занимавайте с изнасяне на евтини лъжи за несъществуваща заплаха, която никой доказано не е отправял. Съчинените ви статии и тр олс ките писания под тях са смешни, но мизерията и това, което влече след себе си са съвсем реални факти. Но за тях не ви е платено да пишете или по-точно ви плащат да отклонявате вниманието на наивните хора с измислени заплахи. Е, може да убедите някой наивитет.
247
1
 
6
 
! Отговори
Коношенко преди 1 година
от кога пише тук?
246
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
WarGonzo: В запорожското направление руските оръдия и реактивна артилерия са поразили широк участък от линията на съприкосновение. На източния бряг на Днепър бяха ударени Плавни и Каменское. Обстрелвани бяха и позициите на ВСУ в Чаровни и Железнодорожни. Масиран обстрел на Гуляй-поле. По-нататък на изток ракетни и артелирийски удари в Красное, Зелени Гай и Малиновка. На Донецкия фронт руските войски по земя атакуват в посока Константиновка. Целта е да се стигне до рокада за Маринка от юг.
245
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нешка Робева нещо не е ли казвала Ванга да е споменавала на коя дата ще се спомине дъртака Путин? Малко му остава, скоро ще окаля панталона и ще се сгърчи в агония кат оня лалугер грузинеца с мустака.
244
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Говорителят на Пентагона и Държавния департамент Джон Кърби: "Дори Русия да превземе Бахмут и Соледар, това няма да има стратегическо въздействие върху самата война. И това определено няма да спре или забави украинците в опитите им да си върнат територията." Интересно за кого е това послание - за американците, за да не бръмчат за безумните финансови памощи за неонацистите, или за украинците, за да не се притесняват много и да хукнат да умират защитавайки интересите на Съединените щати?
243
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опитът за контраатака без оглед на загубите е желание да се коригира катастрофалното положение на ВСУ в този сектор.И изобщо не е изключено подобни действия да се повторят до окончателното прочистване на Соледар от руските войски. Обкръжаването на Бахмут от север, юг и изток оставя на Въоръжените сили на Украйна все по-малко шансове и време за коригиране на ситуацията.
242
1
 
4
 
! Отговори
До 262 Русия няма преди 1 година
И като се събуди, да не беше бръкнал в контакта?
241
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Падането му застрашава значителен контингент в околностите на Северск, тъй като отбраната се усложнява от местоположението: селището е разположено в низина. В случай на окончателна загуба на Соледар и близките села Благодатное, Раздоловка, Вьемка и Веселое, украинските формирования ще трябва да напуснат Северск и други опорни точки поради заплахата от възможно обкръжение. Заедно с освобождаването на Бахмутската агломерация, потенциалната загуба на Северск ще нанесе значителни щети на имиджа на украинската армия, чийто имидж беше изграден през последните шест месеца.
240
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Соледар:ВСУ са се опитали неуспешно да контраатакуват позициите на ВС на РФ и да пробият обкръжението в района на Соледар от територията, която заемат, Парасковиевка. Укрофашистите на френски и британски бронирани превозни средства се опитаха да ударят напредващите руски войски, но бяха обкръжени и след това унищожени от руски самолети.Много малко са успели да избягат. ВСУ действаха без артилерийска подкрепа, тъй като в района на Соледар тя беше почти напълно унищожена. Соледар за ВСУ е важен възел във все още съществуващата отбранителна линия Часов Яр - Бахмут - Соледар - Северск.
239
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия ще атакува със симулации и анимации пак.
238
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия няма да удря с една ядрена бойна глава от старите ракетни силози, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!