Владимир Путин категоричен: Операцията в Украйна върви по план

Състоянието на икономиката на Русия било по-добро от очакваното
15 яну 2023 15:44, Нели Христова
244
Владимир Путин категоричен: Операцията в Украйна върви по план
Снимка: БГНЕС

Динамиката на специалната военна операция в Украйна е положителна и действията се развиват в рамките на плана на Министерството на отбраната и Генералния щаб, заяви руският президент Владимир Путин в телевизионно интервю. По-рано тази седмица Русия обяви, че нейните сили са установили контрол над град Соледар в източна Украйна. Киев обаче отрича.

Путин коментира и състоянието на руската икономика, като подчерта, че то е по-добро, не само от прогнозираното от опонентите на Москва, но и от вътрешните очаквания. "Безработицата е на историческо ниско равнище. Инфлацията е по-малка от очакваната и по-важното е, че тенденцията е към намаляване",  подчерта руският президент.

Приз 2022 година руската икономика бележи свиване под тежестта на санкциите, но не в размерите, които прогнозираха повечето икономисти. Прогнозата на руското правителство за настоящата година е за спад от 0,8 процента, отбелязва Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
10
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Горгошмелки арматизирани. И Костадинов ги пръсва с пудра захар и ги предлага като кексчета слага кибритени клечки отгоре и вика таралеж таралеж
98
19
 
12
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
По план Путин отива в тоалетната по голяма нужда.А без план като не се получи плана му .Симерингата не държи и разстила едни голуеми редки Пацуни..
97
31
 
26
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Този сам си вярва нищо не ви върви по план не смеете да влезете в директен бой а само дронове и ракети изпращате по гражданска инфраструктура а икономиката ви вече издава че се изнервяте можете да произвеждате само оръжия и нищо друго даже някой от тях ги купувате от другия терористичен режим на иран
96
18
 
16
 
! Отговори
Да преди 1 година
Върви и отива към на амкай ти акутпта й! Т.е. към твоя КРай
95
9
 
18
 
! Отговори
нострадамус преди 1 година
По план върви и неговият живот.
94
10
 
23
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 1 година
Планът беше ''денацификация и демилитаризация на Украина''. Какво стана?
93
21
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Путинофилите пак се заяждат. Защо, вие които толкова много обичате Путин и получавате пари за да го хвалите в нета за жестоката му война, в която загиват жени и деца не отидете да се биете рамо до рамо с верните му кадировци?? Вместо това цапате българското пространство и се подигравате на нормалните хора, които съчувстват на украинците за загубата им и за загиналите им роднини поради путиновата агресия. Вие, путинофилите не сте хора.
92
28
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПУТИН Е МАСОВ УБИЕЦ!!!!! Ръцете му са кървави с кръвта на стотици хиляди руснаци и украинци, жени, старци и деца. На него не му пука, важното е за запази жалкия си животец, властта и откраднатите милиарди. Готов милиарди човешки същества да унищожи и убие, този кървав диктатор и масов убиец!
91
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пасков парфюмира плана на Путин!
90
6
 
12
 
! Отговори
Пламен Иванов преди 1 година
Всичко вървяло по план! ***!😉
89
23
 
32
 
! Отговори
Кочева преди 1 година
Че то големи цели имала тая " операция " бе,по-големи,отколкото война ?! Тази война е най-големният срам за Русия от създаването й до днес и така ще бъде запомнена! Русия може да спечели войната,но злобата,ненавистта,отчуждеността,презрението, които се натрупаха у другите народи към съвременна Русия и всички руско ще останат в душите на хората за много години! Не ми се ще ни ги чувам,ни да ги виждам-доказаха на дело, че не стават нито за съседи,нито за приятели !!!
88
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо писахте минус на "Хубаво е Зеленски да прибира телата на убитите украински войници. Днес в Киев, жените на пленените и безследно изчезналите проведоха митинг.", нима искате телата на тези храбри войни да гният по земята. Който е за да пише един минус.
87
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво е Зеленски да прибира телата на убитите украински войници. Днес в Киев, жените на пленените и безследно изчезналите проведоха митинг.
86
20
 
37
 
! Отговори
Бобо до 114 преди 1 година
Украинците и сами се справят добре.А и аз съм българин и ще защитавам държавата си когато се наложи.Но РФ търси балъци за мобилизиране,отивай и без това тук предатели не са ни нужни.
85
21
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съгласен съм с Путин. Планът по ликвидацията на империята на злото Русия върви много гладко и успешно и всички поставени цели ще бъдат изпълнени в нужния срок.
84
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу бушмените!Връщат света в миналия век!
83
20
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямало е и няма да има държава, която да е просперирала благодарение на съюз със СССР или фашистка Русия... Затова украинците се бият на живот и см'ърт срещу тези варвари и алкохолици.
82
16
 
18
 
! Отговори
Бобо преди 1 година
От ще вземем Киев за три дни, до ламанша за седмица. До държим отбрана и започва нова мобилизация.Кремълски клоуни!
81
15
 
14
 
! Отговори
При лошия преди 1 година
Горбачов, огромния, неконтролируемо СССР се рсзпадна без нито един убит! При великия Путин, разпада на мизерната РФ, ще придизвика огромен брой жертви!
80
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъже и маже плешивия мepзaвeц за да не загуби животеца си.