Лавров за думите на Фон дер Лайен: Това не е ли расизъм, не е ли нацизъм

Според него Западът иска трайно поражение за Москва
2 фев 2023 14:42, Нели Христова
347
Лавров за думите на Фон дер Лайен: Това не е ли расизъм, не е ли нацизъм
Снимка: БГНЕС

Руският външен министър Сергей Лавров обвини Запада, че иска да нанесе трайно поражение на Москва, предаде АФП.

"Урсула фон дер Лайен... каза, че резултатът от войната трябва да бъде поражението на Русия, такова поражение, че десетилетия, много десетилетия Русия да не може да възстанови икономиката си", заяви Лавров.

"Това не е ли расизъм, не е ли нацизъм - не е ли опит за решаване на "руския въпрос", добави Лавров.

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че е пристигнала в Киев с екип от комисари - ден преди срещата на върха Украйна-Европейски съюз в разкъсваната от война страна.

Руският президент Владимир Путин често прави паралели между това, което той нарича "специална военна операция" на Москва в Украйна, и войната срещу нацистка Германия.

Той започна конфликта в Украйна през февруари миналата година с обявената цел да "денацифицира" страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
27
 
12
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Руснаците ментално са на ниво първобитни диваци, но благодарение на помощта на цивилизования свят имат стандарт на живот сравним с този от началото на 20 век. Обаче много почнаха да си верват и затова ще бъдат върнати в колибите по блатата, откъдето са и изпълзяли.
218
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кон
217
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 239 Лаврентий Берия:Никой не ги е заселвал.Те там си живеят от векове и са си местното население,което си помни историята,а вие искате да им вземете земята,за да я продадете на някой като Хънтър.Зле сте се държали с тях.Стига им мъки.
216
23
 
15
 
! Отговори
Руските фашисти преди 1 година
се оправдават с хитлеро-фашистите.Няма разлика между Лавров и Гьобелс.Няма разлика между Хитлер и Путин.Ру zzките фашисти не защитават никого , рyzzките фашисти нападат и убиват своите съседи.
215
11
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
"Лаврентий Берия" досега си уплътняваше работното време с постове. Явно няма друга работа. Сега вече си е тръгнал затова го търсете най-рано след час, а най-сигурно утре.
214
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лаврентий вземи си премери температурата никой не се притеснява за Русия,защото малко повече разбира от военна тактика.Сега що не ги биете,ами сте се скрили в села и паланки.Е там в Соледар и Бахмут,армията на Украйна претърпя такива загуби,че почна да иска танкове и самолети.Ей тъй щото побеждава,ама и трябват да си има.Не ставай смешен,щото много лесно е да станеш и жалък след това.
213
13
 
30
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 1 година
До Лаврентий Берия: Да, Донбас сега е руска земя. ДНР и ЛНР вече след референдуми се присъединиха към руската федерация. Добре е да го знаеш това преди да си пишеш коментарите.
212
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лаврентий хората от Донбас сами искат да са с Русия,както е било още от Времето на Богдан Хмелницки.И всичко е заради шистовия газ в Славянск.Никой не иска да му тровят земята,а единици да забогатяват от това.Руснаците се оттегляха, защото бяха по-малко и на никой не му се умира в безсмислени битки само да се прави на герой.Е ти сега посрещай героите от Соледар със цветя щом мислиш,че така стават нещата.Много си г лупав.
211
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господин Лавров, да ви се оплачем, че ни спряха руската националистическа телевизия. Не можем да гледаме Болшая игра и нашите Соловйов, Скабеева, Симонян и нашата Маша Захарова. Печелят ли нашите? Оставени сме на украинската пропаганда по канал Фрийдом и страдаме. И тук няма свобода и демокрация. И тук бият като вас. Ще набият и вас. Ще ви излъжат и ще ви унищожат. Внимавайте най-много с британците. Те са най-подли и коварни.
210
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лайен се пъне да я инициират в рептил, но няма да успее, ще я изхвърлят след време.
209
19
 
18
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 246 - абе не знам дали са безсмъртни, но до сега бая бой удариха на руснаците. А на вас, путинофилите докараха много нерви, жлъч и стомашни киселини. И още ще има.
208
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Непобедимата затворническа армия ще обере лаврите и ще нахрани ларвите.
207
17
 
11
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 245 - това, че има ресурси не и пречи да краде украинските на Русия. Или сега и Донбас стана "руска земя"? Ти да не си македонец бе? Като не иска Молдова, защо държи огромни запаси от амуниции там? Като не иска България защо се меси във вътрешните ни работи? Защо насъсква през сърбите македонците срещу нас? Русия с Путин начело е агресивна и вероломна сила, която трябва да бъде спряна преди да предизвика повече нещастия.
206
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лаврентий Крим си е руски и е извоюван не от украинците,а от руснаците и те са го направили, докато тия дето сега имат претенции към него са се гушкали с Полша.
205
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руският кон да се закара на ветеринар за приспиване.
204
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ауу Лаврентий тия украинците са безсмъртни бе нали.
203
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Лаврентий.Кой иска Молдова и България.В Донбас има нещо, което им трябва и на щатите и на ЕС и това нещо ги прави независими.Русия не е виновна,че има природни ресурси.Тя глупости,че Русия е тръгнала да превзема Европа ги разправяй на друг.Русия има проблем с Украйна,А Полша и другите държави ги е страх щото са нищо без руски газ и петрол И Полша е едно нищо без тях,що си мислиш,че Полша си затваря очите за Бандера.
202
8
 
12
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 219 - а сега защо не се радваш на плачещите руски вдовици? Те са такива залади амбициите и страха на Гей Джуджето на което със сигурност държиш снимката до леглото си. Техните мъже са отишли в Украйна като агресори и няма да се върнат повече. Това радва ли те таракан?
201
0
 
2
 
! Отговори
240 преди 1 година
Не се правят на абдали, такива са си.
200
11
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Отдавна съм ви писал тук - ЕС газ и петрол ще намери, ама психото в Мордор пари няма да намери :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))