Лавров за думите на Фон дер Лайен: Това не е ли расизъм, не е ли нацизъм

Според него Западът иска трайно поражение за Москва
2 фев 2023 14:42, Нели Христова
347
Лавров за думите на Фон дер Лайен: Това не е ли расизъм, не е ли нацизъм
Снимка: БГНЕС

Руският външен министър Сергей Лавров обвини Запада, че иска да нанесе трайно поражение на Москва, предаде АФП.

"Урсула фон дер Лайен... каза, че резултатът от войната трябва да бъде поражението на Русия, такова поражение, че десетилетия, много десетилетия Русия да не може да възстанови икономиката си", заяви Лавров.

"Това не е ли расизъм, не е ли нацизъм - не е ли опит за решаване на "руския въпрос", добави Лавров.

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че е пристигнала в Киев с екип от комисари - ден преди срещата на върха Украйна-Европейски съюз в разкъсваната от война страна.

Руският президент Владимир Путин често прави паралели между това, което той нарича "специална военна операция" на Москва в Украйна, и войната срещу нацистка Германия.

Той започна конфликта в Украйна през февруари миналата година с обявената цел да "денацифицира" страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
2
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Анонимен.....Това обаче,което са пращали не е ставало за нищо и Сталин след войната се отказва.......... Аааааахахахахааааа, алоуууу, хапченцата веднага.
198
10
 
16
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 233 - войната почна 2014 когато Путин ом открадна Крим по модела отработен в Осетия. Първо заселваш вежливи зелени човечета, после те искат да са м "Майчица" Русия, провокираш насилия - и после им помагаш на "справедливата" борба. Това е чист грабеж на територия и по нища не се отличава от Цветните пролети - просто - руска версия. Преди това нито един украинец не посягаше на руснаците. Не се правете на абдали моля, путинофилите.
197
17
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Права е Урсула. Само глад за Блатната империя. Иначе малко да вдигнат глава и тръгват на война срещу съседите. Така, че глад и мизерия за тях.
196
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бай Гъмзо щатите са пращали стари тенджери като тия в Украйна щото са се договорили да им да даде Крим да направят еврейска държава.Това обаче,което са пращали не е ставало за нищо и Сталин след войната се отказва.Войната срещу германците Русия си я печели сама.И сега ,ако погледнеш САЩ си чистят старите неща,ама ги смятат на цени като нови.Тия брадлита и страйкър вече са използвани и вместо да се бракуват се пращат на Украйна.
195
14
 
6
 
! Отговори
КИРО преди 1 година
Г-ЛАВРОВ, ТОВА НЕ Е НИТО РАСИЗЪМ НИТО НАЦИЗЪМ, А СИ Е ЧИСТА ТЪПОТИЯ
194
10
 
13
 
! Отговори
СВОЙ преди 1 година
Урсула,която е виновна за набождането на стотици милиони хора с експерименталната течност и осигурявайки огромна печалба на фАЙЗЕР, сега пък иска да убива Руснаци.Ако ЕС беше нещо нормално,тази отдавна щеше да има друг статус.Огромна бюрокрация,която не се избира пряко от гражданите на ЕС.Огромна корупция,която довежда хората до бедност.
193
10
 
12
 
! Отговори
чао Русия преди 1 година
Ха-ха дъртия фашист Лавров сънува нацизъм и фашизъм в ЕС. Русия е чао!
192
9
 
8
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 230 - Европа ще намери заместник на руските ресурси. Технологийте напредват. Но не очаквай Европа да хвърля парчета месо на агресивния Тиранин Путин. Нали не мислиш, че ще му коленичат за ресурси? Ако превземе Украйна, утре ще поиска и Молдова, а после България - на което много се надявате българските путинофили. Не става. Ресурси и от другаде може. Но мир, ценности и демокрация с изперкал Тиранин като Путин - очевидно не!
191
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лаврентий от 2013 година почна войната с Русия.Първо се смени правителството,щото тоя бил олигарх,ама други олигарси дойдоха и нищо не се промени и всички европейски ценности изчезнаха.И тия от Донбас показа среден пръст на тия олигарси,щото това,което им трябва е в Донбас.Война има,защото без Донбас Украйна е никой.
190
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много страно Русия е като поговорката все гледа на другите в паничката За всяка държава имат заплахи обвинения заклинания изказват се като велики господари и накрая какво ще стане ??? Лавров защо не погледнеш какво се случва вътре в Русия накрая сами ще се избиете собствената си държава не сте способни да оправите тръгнали другите държави да завладяват
189
3
 
7
 
! Отговори
Бай Гъмзо преди 1 година
Ако щатите не бяха пращали помощи и Сталин не беше жергвал милиони солдати, Хитлер щеше да превземе настилката и да си строши главата с това диво племе в опити да го цивилизова
188
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Лаврентий,а дали Европа може без руските евтини ресурси.Или се надяваме Путин да умре,Путин да е болен от рак и някой друг да го смени.И да го смени ще е същото,а може и по-лошо.На руснаците не можеш да им заповядваш и не Урсула,ами целия Европейски елит да се изреди Путин ги праща там където им е мястото.Като са тръгнали срещу него.
187
7
 
10
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Война можеше да няма - къде са доказателствата за лабораториите и още повече - атомното оръжие? Сигурно фамозните "бойни комари" които предизвикаха бурен смях в ООН? Атомно оръжие Украйна имаше, и го предаде доверчиво на Русия която стана "гарант" за териториалната цялост на Украйна. Е, ето колко струва руската "гаранция" - първо вежливите зелени човечета, после - откъсване на Крим, а сега - война и дъжд от ракети. Така че, ае да намалиш малко руската пропаганда, че е пошла.
186
3
 
2
 
! Отговори
Ларвов преди 1 година
от ларвите се раждат гъсеници и ще опасем цяла украйна, после плъзваме из европа, ако не ни напръскат с ДДТ
185
2
 
1
 
! Отговори
Бай Гъмзо преди 1 година
Русия има пво - по покривите на московските сгради
184
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бай Гъмзо въпроса е дали може щото Русия не е Ирак.там е работата.
183
5
 
3
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Не е ли ясно? - Да, ясно е, че ако не е страха от руските войски които подържат местни тирани като Токаев примерно или Лукашенко, тея "съюзи" ще се разпаднат мигом. Само китайците още ги крепят срещу евтини ресурси. Така че, тея страни в Средна Азия ги държи само страха. Какво примерно държи Армения? Страха - много ясно.
182
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато съживите Ленин тогава и ще върнете СССР
181
7
 
4
 
! Отговори
Бай Гъмзо преди 1 година
Ако американеца провеждаше спец операция срещу Путин всичко щеше да приключи като в Ирак - путиьо щеше да е последвал отдавна съдбата на Садам
180
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бай гъмзо ,ако САЩ си вярваха,че могат да са го направили.