Лавров за думите на Фон дер Лайен: Това не е ли расизъм, не е ли нацизъм

Според него Западът иска трайно поражение за Москва
2 фев 2023 14:42, Нели Христова
347
Лавров за думите на Фон дер Лайен: Това не е ли расизъм, не е ли нацизъм
Снимка: БГНЕС

Руският външен министър Сергей Лавров обвини Запада, че иска да нанесе трайно поражение на Москва, предаде АФП.

"Урсула фон дер Лайен... каза, че резултатът от войната трябва да бъде поражението на Русия, такова поражение, че десетилетия, много десетилетия Русия да не може да възстанови икономиката си", заяви Лавров.

"Това не е ли расизъм, не е ли нацизъм - не е ли опит за решаване на "руския въпрос", добави Лавров.

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че е пристигнала в Киев с екип от комисари - ден преди срещата на върха Украйна-Европейски съюз в разкъсваната от война страна.

Руският президент Владимир Путин често прави паралели между това, което той нарича "специална военна операция" на Москва в Украйна, и войната срещу нацистка Германия.

Той започна конфликта в Украйна през февруари миналата година с обявената цел да "денацифицира" страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лайковете жестоко се манипулират в полза на русофобите и това е логично защото те са на власт за сега.
158
6
 
8
 
! Отговори
Орангутанът лъже преди 1 година
Пак! Нацизма е в Русия! Толкова сте полудяли, че даже не може да видите как сте станали като нацистка Германия през 30те. Германия претърпя пълен крах и се редефинира като страна! Погледнаха навътре . Вие кога скъпи Лавров? Никога, по никой въпрос! Винаги сте Гуд Гайс! Все някой ви пречи да реализирате потенциала си трябва и вие малко да се вгледате и да реформирате империйката ако цената на това е военно или икономическо поръбените - Ок. Но трябва!!!
157
6
 
9
 
! Отговори
Светът не е ЕС и САЩ преди 1 година
До Конья цвили: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита.
156
8
 
2
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Питбул от Украйна: Г'лупостите ги пишеш ти. Но дотам ти стига пипето. Не е тук мястото да те ограмотяват.
155
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мене повече ме притеснява това че у нас и в ЕС има цензура и манипулиране на общественото мнение с лъжи и манипулации. Има и страшна корупция. Тези защо са в украйна. Щото там има безотчетни зелени пари. Това е възмутително.
154
9
 
5
 
! Отговори
сина преди 1 година
не е важна бабичката, Лавров. Не се занимавай с нея, вижте там по-бързо да смеляте ония наркозависими от Киев, щото не се трае вече тоя евроатлантизъм. Честит празник на всички евроатлантици днес!
153
4
 
3
 
! Отговори
Ентелигенцията преди 1 година
Питбулчето, ти звучиш като много комплексино куче
152
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колегите защо не протестирате срещу очевадната манипулация на лайковете. Ами че те така ще ви излъжат на изборите и пак нищо. Имайте поне малко достойнство и чест.
151
7
 
6
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Питбул от Украйна: Комунизмът е в историята, но нацизмът се завръща. Като се сравни какво вършат Зеленски и дружинката му в Украйна и какво вършат ВМРО в Северна Македония голама разлика не се вижда. А политиците от САЩ и ЕС си затварят очите за това.
150
6
 
15
 
! Отговори
Ентелигенцията преди 1 година
Харесва ли ви яйцата по 1 лв бройката и прясно мляко 2.5 лв 0.500 мл. Всичко благодарение на страшните Европейски санкции. Харесва ли ви да се кланят на новите си господари, които ще вземат жилищата на децата ви след 20тина години (говорим за онзи прословутия ЕС, който нищо хубаво не е направил от 3 години насам)
149
11
 
14
 
! Отговори
ЯМХ Путкин преди 1 година
Лъжливият кон цвили. Пълно зануляванена на съветската u3mет!
148
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз нямам вина че разбирам от социология. Лайковете имат някаква логика и ако тя е нарушена значи са манипулирани. Не мога да кажа кой го прави но се досещам.Грантовете.
147
10
 
16
 
! Отговори
Питбул от Украйна преди 1 година
Коньо, комунизъм и нацизъм са едно и също нещо. Незнам защо,като си неграмотен да те сложили на тоя пост ! Не се учудвам, посредствеността цъфти и връзва при тоталитарните общества!
146
2
 
8
 
! Отговори
Успокойте се преди 1 година
Времето ще покаже кой е бил прав. Победителите пишат историята. Повечето пишещи тук просто си уплътняват работното време и изчезват след 18.00.
145
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-много нацисти има в Русия! Факт!По стар руски обичай, ват.ниците обвинявят другите в техните грехове.
144
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 193.Щото тя бройката не е ясна.2000 броя Леопард от тях само 600 са леопард 2А4 така де по-съвремени.От тия 600 германците имат 200 всичко друго е продадено.Най-много имат Турция,Гърция и Швейцария.И трите отказват да дават.От германските само само 20 са обещани Леопард 2 А4 всичко друго е старите Леопард 1.Успех ти желая срещу руските танкове,артилерия и ПТУР
143
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българин днеска си русофоб но вчера точно обратното. На два стана ли тъчеш. Сто пъти те питам. Мълчиш. Гузен ли си.
142
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При соцоализма заглушаваха радио свободна европа , а сега спряха всички руски ТВ.Нека хората си преценят кое е истина и кое не е.EU говорят на свобода на словото , а ни налагат цензура.
141
7
 
17
 
! Отговори
Безмозъчните преди 1 година
русофили отново се хващат за бройката на танковете за Украйна. Бъдете спокойни, че няма да са 100, а поне 1000. Никой не е луд от НАТО за да даде реалните числа и вида на всички оръжия на всеуслушание....
140
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 191.Ауу зверствата на руския башибозук.А зверствата на "Азов",Десен Сектор",Айдар""Кракен" и другите ги забравяме.И сега украинците обстрелват цивилни,ама за това си мълчим,щото е неудобно.