Сблъсъкът между дронa на САЩ и руски Су-27 - публикуваха видео

Единият самолет изхвърля гориво пред безпилотната машина
Обновена: 16 мар 2023 14:31 | 16 мар 2023 14:31, Елка Василева
188

Пентагонът публикува видеозапис, запечатал момента на вчерашния сблъсък между руските изтребители Су-27 и американския дрон MQ-9 Reaper над Черно море.

Още по темата
На записа се вижда как руски изтребител изхвърля гориво в близост до безпилотната машина, непосредствено преди тя да започне да пада.

На кадрите се вижда и разклащане на камерата, вероятно от съприкосновението между двата изтребителя и дрона.

От ВВС на Съединените щати съобщиха, че разсекретеният видеозапис е монтиран заради дължината на кадрите, но показаното е в хронологичен ред, посочва БНТ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"съприкосновението между двата изтребителя и дрона." "Афторката" пак не си е чела статията :))))
79
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сащисаните се чудят как да подпалят война тук в региона,за да измрат индианците от Източна Европа по-бързо.Пък после те ще се сдобрят с руснаците като се заселят тук.Все пак със съседи се поддържат добри взаимоотношения.
78
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И къде е сблъсъка, къде е горивото, което уж изсипали върху дрона? На видеото се вижда единствено форсаж на двигателите на изтребителя и близко прелитане над дрона както по авиошоута правят изтребителите!
77
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Крундел 67 - И в моемтна, в който тези ракети бъдат изтреляни по руски изтребители, играта за всички ни прилючва ...
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Чукча - от вчера американски самолети и такива на ЧВК НАТО са видими само за агенти на ЦРУ, ФБР... Ти къде се слагаш!?
75
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ми е любопитно ако руски воене самолет тръгне да лети на 100 км от примерно, Вашингтон, как ще реагират и какъв вой ще вдигнат хАмериканците?
74
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"От ВВС на Съединените щати съобщиха, че разсекретеният видеозапис е монтиран заради дължината на кадрите, но показаното е в хронологичен ред, посочва БНТ." Tова, каот 6-ти януари. Ще ви окажем,само каквото е удобно ..
73
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи да разбирам, че ако ви влеза в градината зад къщата можем да си праим кото си искам, гато си искам? Не мош *** барна с пръс? Че си крадем, че си се_рем у вас... Аааа не! Само ти че си ядеш доматето тъй ли? И язе че ручам! Нимой са обада в милицията щот ща тупна с лупатата в глъвътъ и ши видиш сквитки посред икиндия!
72
10
 
19
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
сащ да си пускат дроновете над мексиканския залив да се махат от черно моренямат никаква работа тука ние сме в нато и ес без референдум не искам никаквазащита от тях по скоро ще загазим яко от тяхното присъствие тук да се махатмир и дружба не на воината не на оръжията
71
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На изтребителите хронично не им достига гориво. Те НЯМАТ бутон или лост за изхвърляне на гориво. Вие сте прости и пишете за прости хора. Слава на Русия!
70
0
 
3
 
! Отговори
Чукча преди 1 година
До Крундел..Проверих специално заради теб,няма!Освен ако пак е с изключен транспондер,а тогава....
69
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сблъсък няма. Има майсторско oпиkaвaнe пропив косъма c керосин.
68
4
 
17
 
! Отговори
Стенли Кубрик преди 1 година
след видеото от Луната и това от сваления дрон, очаквайте запис и от гърмежа на газопровода
67
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По думите на западните ни покровители- целия цивилизован свят воюва срещу Русия! Значи това е световна война! По време на война кой спазва граници и норми? В мирно време само САЩ могат да правят каквото си искат, но във военно време няма наши, няма ваши... Да бегат да летят над Полша. То пък там украинците може да ги целнат... Сложна стана тя.
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама да попитам, само един дрон ли лети около Крим. Да не четете братя Грим.
65
11
 
9
 
! Отговори
Крундел преди 1 година
спокойно др0гари, нали още вчера ви казах, че "краварите" имат повече дронове, отколкото истинската ви родина има самолети от ерата на дискомузиката, още повече, че можете сами да проверите, на същото място лети нов дрон, само че този път има и ракети по крилете, ей така, да не би да се появят нови кандидат пръскачи...що мислите че вашият посланник във Вашингтон плаши с обявяване на война...
64
5
 
27
 
! Отговори
Дрон , дрон та ДРЪН преди 1 година
Тоя дрон слухти около бреговете на Крим и подава информация на украинските военни къде да нанасят удари по руснаците.Американците винаги са били страхливци , влязоха в Багдад след бомбен килим в продължение на седмици избивайки десетки хиляди цивилни. Според вчерашната статия цивилните жертви в Ирак са били над 100 000.Москва можеше да направи същото с Киев , но никой нормален не би приел подобна цена.Това е запазена марка за световния мapoдер САЩ.
63
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Висш пилотаж.
62
3
 
5
 
! Отговори
OZZY преди 1 година
Не е нужно да е имало физически контакт,два тона керосин при 1500 км/ч. си е здрав удар
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това си е умишлена атака. Това беше целта на американците , ония да си покажат рогата. Един дрон за САЩ е ....