Сблъсъкът между дронa на САЩ и руски Су-27 - публикуваха видео

Единият самолет изхвърля гориво пред безпилотната машина
Обновена: 16 мар 2023 14:31 | 16 мар 2023 14:31, Елка Василева
188

Пентагонът публикува видеозапис, запечатал момента на вчерашния сблъсък между руските изтребители Су-27 и американския дрон MQ-9 Reaper над Черно море.

Още по темата
На записа се вижда как руски изтребител изхвърля гориво в близост до безпилотната машина, непосредствено преди тя да започне да пада.

На кадрите се вижда и разклащане на камерата, вероятно от съприкосновението между двата изтребителя и дрона.

От ВВС на Съединените щати съобщиха, че разсекретеният видеозапис е монтиран заради дължината на кадрите, но показаното е в хронологичен ред, посочва БНТ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 13..... Руска бръкма ли? Кой те изпусна пък теб от Карлуково? АЛО Не ги пускайте карлуковци по сайтовете бе. Ше хвана да ги нахеба. Може да станат нормални след като дебелия ги изчеша. .
59
1
 
5
 
! Отговори
Пламен преди 1 година
Умен ход да го залеят с гориво - явно са опитали да задавят ДВГ на дрона със свръхбогата горивна смес.Но за 30 минути (според Пентагона) поливане с керосин от два изстребителя не Руските самолети не успяват , дрона е свален заради контакт (най-вероятно непредвиден) с Руски изстребител...
58
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реално контакт няма. Ако имаше това нещо щеше да се разклати доста сериозно и щеше да е поело към дъното веднага. А се вижда, че се държи стабилно. После вече, явно оператора се е уплашил и е объркал копчетата на джойстика. Ще му го удържат от заплатата...
57
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпускате важното: от тука нататъка са заявили, че всеки краварски дрон, който им пречи - ще бъде свалян. Бай Дън е наредил повече дронове да не летят над УкриЛандия и Черное Море. Щото преди атаката по крайцера "Москва" - дрон летеше. Преди атаката по Кримския Мост - дрон летеше. Сега като литна пак дрон и беше пратен нах*й. Реакцията на американците - както се и очаква: кафевото петно и бегай, укритата да супат духата.
56
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрон за милиони долари, свален с гориво за 10 рубли.
55
18
 
4
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Поредната руска наглост,а администрацията на Байдън спи.За съжаление Путин усети,че това е най-слабият и страхлив президент,който Америка някога е имала и се възползвва от това.
54
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мужиците се хванаха на въдицата, това е добре. яко ги прекараха.
53
5
 
19
 
! Отговори
Муха преди 1 година
САЩ са предоставили досега 35 млд. военна помощ на Украйна , a ЕС още 12 млд !Оръжия за 45 милиарда , но иначе Западът не води война с Русия хаха , ами точно същото демонстрира и майстора-пилот с дрона ...няма пряк сблъсък , няма пряко нападение ! Всички знаем че без това колосално количество оръжия , Украйна щеше да е приключена още миналата пролет , сега ще оцелее още малко !!!
52
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въобще не ми дреме какви кадри ще ми показват, тези нямат работа над Черно море.
51
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахах... ся последно - паднал е сам от въздушната струя, паднал заради резки маневри, паднал заради това че Су-то не му запали форсажа ли? Тия дронове нещо много прехвалени излязоха, падат от нищото... хахахах.
50
1
 
0
 
! Отговори
! преди 1 година
До пафако имаше екипаж, първо щеше ПВО да го прехване
49
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма съприкосновение. Ударили са го с ЕМП
48
5
 
26
 
! Отговори
хаха преди 1 година
На клипа не се вижда, но пилота след като минава отгоре на дрона, отваря прозореца и удря перката с лопата (нали руснаците се бият с лопати). След това работата вече е ясна, дрона пада, краварите страдат, хората се забавляват.
47
0
 
12
 
! Отговори
сс преди 1 година
Май искаше само да го прeпикae ама без да иска го бутна.
46
3
 
7
 
! Отговори
Чичо Сам преди 1 година
Току що отпуснахме още един милион снаряда за Украйна. Дерзай!!
45
5
 
22
 
! Отговори
Walt Disney Co. преди 1 година
Цела нощ не сме спале... сите аниматоре, сценаристе, режисьоре и на сабалем го скалъпихме как си требе. *** голем зор беше докат му залепиме тая пушилка изотзаде.
44
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брутална гавра с говеждите навлеци.В Бялата колиба и на жълтите павета къчове хвърлят.
43
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Две лопатки са повредени. Чакаме видеото от повредата по руските самолети. Нютон си има закони.
42
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А помните ли преди години в Сирия как турски изтребител свали руски военен самолет и пилотът загина - помним, да, САЩ се опитаха да предизвикат война между Турция и Русия, и да свалят Ердоган от власт. Заради неуспешния преврат Ердоган купи руски С-400, а гoвeдата отказаха да доставят Ф-35 на Турция, въпреки че Турция отдавна си ги е платила. Голям успех за мучащата дипломация, няма що!
41
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минималната заплата в Русия е 200 долара , в Америка -2000 долара Пишете си вие каквото искате тук В САЩ има милиони руснаци избягали от мизерията и диктатурата на путин Накрая в Русия ще останат само перковци , страна ще се гърчи в мизерия и ще изчезне ...