Вашингтон поставял под заплаха сигурността на цяла Европа

Бил обсебен от идеята да нанесе стратегическо поражение на Русия
366
Вашингтон поставял под заплаха сигурността на цяла Европа
Снимка: БГНЕС

Със своите оръжейни доставки правителството на САЩ провокира разширяване на географията на украинската криза и си затваря очите за корумпираността на киевските власти, заяви руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов по повод новия пакет от военна помощ на стойност 350 милиона долара, който правителството на Джо Байдън отпусна на Киев, предаде ТАСС.

Още по темата

"Вашингтон е обсебен от идеята да нанесе стратегическо поражение на страната ни. Със своите действия американското правителство само насърчава украинските радикали към нови ужасни деяния“, подчерта Антонов.

"САЩ не се замислят за това, че наливайки масло в огъня, те само провокират разширяването на географията на украинската криза. Подобни действия поставят под заплаха сигурността на цяла Европа и увеличават риска от пряк сблъсък между Русия и НАТО", допълни руският дипломат. По думите му американското правителство "си затваря очите за корумпираността на украинската върхушка". /БТА, Николай Велев/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
2
 
6
 
! Отговори
БАБА ВИ преди 1 година
До Анонимен 206И за какво да воюваме бе откопод? За какво да мра аз или децата ми? За господарите ти отвъд океана ли? Нас никой не ни е нападнал бе калмук. Това е чужда война и не трябва да се местим. И кучетата пред блока го виждат.
200
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 206И за какво да воюваме бе откопод? За какво да мра аз или децата ми? За господарите ти отвъд океана ли? Нас никой не ни е нападнал бе калмук. Това е чужда война и не трябва да се местим. И кучетата пред блока го виждат.
199
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако вкарате България във война и загуби войната, нали знаете че отивате извън властта за много дълго. Никой няма да гласува вече за психодесната неподкупност и нефалшива декларируемост хахахаха
198
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До :-)МЪКА ВЕЛИКА.... демократите не са ,, неофашисти,,.... къде го прочете пък това безумие. В руската преса ли
197
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОГАТО СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА НА ИЗБОРИТЕ БЗНС ПЕЧЕЛИ 70 ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСОВЕТЕ, БКП 20 А ДЕСНИЦАТА 10 ПРОЦЕНТА, ВИЕ ДЕСНИТЕ НЕ-НОР-МАЛ-НИЦИ ПРАВИТЕ КЪРВАВИЯ ДЕВЕТОЮНСКИ ПРЕВРАТ. ТОЛКОВА ЗА ВАШАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ЗА ОТНОШЕНИЕТО ВИ КЪМ ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОГРАБВАН ОТ ВАС И ДА ИЗБИРА ВАС И ВАС И ВАС... ИНАЧЕ Е ПРОССС, НЕГРАМОТЕННН, НЕБЛАГОДАРЕН...
196
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БАБА ВИ....Кога България е била мирна , че сега да е.... Това първо. Кога и Къде си видял държава да оцелее 1300 години и да не воювю. този и тези които изкривявате фактите сте вие русофилската ерест. Така , както през 900 година богомилската ерест
195
2
 
2
 
! Отговори
:-)МЪКА ВЕЛИКА преди 1 година
тапшо, левите хора в България сме доста по-демократи от вас десните с неофашистки порив. Вашия кръг сте специалисти по безследни изчезвания, справчица в полицията и пак безследни изчезвания, набиване на клечки под ноктите, рязане на месо на живо от човек, примерно Стамболийски, рязане на ръката на Неделко Савов, концлагерите са ваш патент, няколко и в Царство България, където твърдите че е нямало монархофашизъм. *** В ДЪРЖАВНИЯ АРХИВМ И ПРОЧЕТИ ВЕСТНИЦИТЕ ОТ ВОЙНАТА КАК ХВАЛЯТ БОРКО ФУРЕРА.
194
4
 
9
 
! Отговори
БАБА ВИ преди 1 година
До АнонименАми трябва да се чуят всички страни, нали уж сме свободна държава? Ограничаване и едностранно изкривено представяне на нещата вече сме го гледали преди 60 години... И каква е тая коалиция дето ни тика към война с толкова близко културна до нас държава??? Аз желая мирна България.
193
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Камелия.....Камелия, като пишеш подобни заглавия , замислила ли си, че някои може да го вземат за истина.Има доста ограничен народ. Знаейки една единствена цифра,,1944 година,, , тоя народ е готов на същит издевателства , които вкараха Никола Петков в затвпра и след това го обесиха. Няма как да знаеш това , защото си твърде млада.Ти не знаеш, че сме под заплахата на тези хора. Наново да ни обесят като ,,западна реакция,, или фашисти. Ти не допускаш това. Но то стои. И от нас зависи дали ще въ
192
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо се показат въобще руските становища за войната.Много ме учудва това.Ние страна на коалицищта ли сме или част от Русия.Русия твърди че е нападната. Русия твърди че е посегнато на териториалните и владения.Всичко това вярно ли е.Разбира се че не е. Русия лъже и изопачава. Какви са тия коментари . Пошла пропаганда ли.
191
8
 
3
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 година
Сигурността на Европа си беше много добре, преди бункерния плъх да повярва на собствената си пропаганда колко е силен и да нападне Украйна. Преди ордите от *** да почнат да рушат Украйна си мислех, че децата ми няма да знаят значението на думи като бомбоубежище, война, ядрена заплаха и др. Явно съм бил много наивен да вярвам, че разни треторазрядни диктатори ще си седнат на гз и вместо да нападат съседни държави ще мислят за благоденствието на гражданите си.
190
3
 
4
 
! Отговори
:-)... преди 1 година
Аз не знам Украйна как може да победи. Единствения начин да постигне евентуален почетен мир е да се сдобие с атомно оръжие. Мисля си че на запад едва ли са чак толкова залепили релетата че да го позволят.
189
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западът се стреми да направи от Украйна озлобена Полша. Полша винаги се е опитвала да го играе агресор в историята и срещу Русия и срещу Германия и винаги е стигала до просяшка тояга или до окепезация или до окупация.Днешните поляци не се виждат че продължават да потъват в злобата си, даже я и иливат и към Украйна и по форуми мечтаят да е тяхна.
188
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако целта е светът да се подреди на две суперсили от които едната подкрепя Русия а другата Украйна, това на практика е нещо като световна война - краварската политика ако това иска, определено Бидон е за импийчмънт. Да идва Тръмп. Излиза че той е доста по-умерен и реалистичен лидер от демонстриращия възрастови изменения по самолетните стълби, на церемонии и къде ли не..
187
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По индекс за корупция според западни статистика Украйна е доста зле. Факт. След като в сирия Русия победи, сега САЩ наистина и по мнение на съфорумците а и фактически се стреми да унизи Русия, с което ще замаже очите на света за Афганистанското поражение. Светът не трябва да понася щети заради това, че великите сили а те са три - САЩ, РУСИЯ И КИТАЙ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ. Украинското население прекрасно разбира че е употребено и тази война е ненужна за самата бедна задлъжняваща Украйна.
186
3
 
3
 
! Отговори
До 193 преди 1 година
Япония е в стагнация от 1990 година, ЕС така и не се измъкна от банковата криза през 2009. Сега Германия гледа към деиндустрализация. Китай възстанови диполматическите отношения между Иран и Саудитска Арабия и преобърна геополитическата ситуация в близкия изток. С перченто покрай Тайван сащ бутнаха Китай още по-близо до Русия.С спонсорираните протести в Беларус бутнаха Лукашенко окончателно към Русия, преди той се опитваше да играе двете страни. Май не е толко розово положението а?
185
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Япония го нaби до дъно и на другаря Си и на таваришч Путин. Японският премиер пристига днес в Киев за да демонстрира пред двамата самозабравили се източни диктатори че Япония е на страната на Украйна във войната и срещу варварска Русия и че Китай и Русия са два фалшиви световни полюса.
184
4
 
13
 
! Отговори
избирателно преди 1 година
Абе краварофилче - гледам си много облъчено, къде "американската демокрация" е дала плодове и хората наистина са по-добре последните 30 години? - Афганистан, Ирак, Либия, окупирана Сирия? Къде? Грузия? Прибалтиките? Къде?
183
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен: "Украйна трябваше да избира" - да умре ограбена от наглосаксите или да умре използвана срещу руснаците. Избра второто умиране. Това е западния "цивилизован" избор!
182
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна трябваше да избира между Европа и тресавището Москва.Украинският народ избра европейския път,но блатото се оказа много отмъстително!