Костадинов: В казуса с Митрофанова няма нищо необичайно

Реакцията на МВнР може да бъде обяснена с чужда намеса, смята лидерът на "Възраждане"
25 апр 2023 15:43, Стела Стоянова
205
Костадинов: В казуса с Митрофанова няма нищо необичайно
Снимка БГНЕС

"В казуса с Митрофанова, в който няма нищо необичайно, късната реакция на МВнР може да бъде обяснена само по един начин - с пряка намеса на американския посланик". Това коментира в социалните мрежи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов след интервюто на руския посланик и реакцията на Министерството на външните работи.

На въпрос в интервю за Мартин Карбовски, публикувано в канала му в YouTube, "Ако сте български гражданин, за кого бихте гласували?", Митрофанова отговаря: "Ако съм български избирател, аз бих гласувала за този, когото разбирам... Вероятно бих гласувала или "не подкрепям никого", или за Костадинов".

"Тъй като реакцията на МВнР дойде 4 дни след интервюто на Митрофанова, можем да бъдем сигурни, че това забавяне не е случайно. В МВнР работят изключителни професионалисти, които са наясно с унизителния колониален статут на България и това им връзва ръцете за реакции в случаите като гореописаните", допълва Костадинов.

"Когато американският посланик хазяйничи в България, обикаляйки български министерства и държавни институции, МВнР на България системно мълчи. Когато немският и австрийският посланик отидоха при българския министър на икономиката, за да поискат от него да спре развитието на българската държавна фирма за производство на млечни продукти, МВнР на България замълча. Когато френският президент Макрон упражни недопустим натиск над България, за да приеме т.нар. френско предложение за Македония, МВнР на България замълча", коментира още председателят на "Възраждане" в социалните мрежи
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Адмирации за Костадинов!!!!
73
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия като цяло ако не са новините дори няма да се сетя, че съществува. До толкова реално ме бърка в ежедневието ми. Нямам идея какво толкова драпате към нея ...
72
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Когато американският посланик хазяйничи в България, обикаляйки български министерства и държавни институции, МВнР на България системно мълчи. Когато немският и австрийският посланик отидоха при българския министър на икономиката, за да поискат от него да спре развитието на българската държавна фирма за производство на млечни продукти, МВнР на България замълча." Абсолютно прав е.
71
9
 
9
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Този като е толкова срещу чуждопоклинничеството как така нито веднъж не коментира 50 годишното робство на СССР, по чието нареждане разпокъсаха Македония, които са против българското съединение?!?!? Как пък все Запада са му криви, на които доброволно сме членове.
70
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре бе Копейчо, разбрахме че всичко освен руска намеса е "чужда намеса". Браво, топ руcороб си няма съмнение!
69
8
 
8
 
! Отговори
до 75 преди 1 година
чужд посланник знае как да отговаря, а мутрафонова е просто един *** на територията на България, който от край време си позволява много повече от дипломат и следва да бъде третирана точно като отговорна за действията си
68
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз честно да си кажа нямам търпение тоя да спечели избори само за да му гледам сеира :)
67
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От мухата слон направихте,Митрофанова каза,че ако е българка би гласувала за Възраждане .От Козяк ни монтират правителства,вие се загрижихте за един обикновен въпрос в интервю.Било намеса във вътрешните работи.Америка ежедневно ни налага цензура по медиите,ама няма проблем .
66
2
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Н.Пр. Митрофанова просто е отговорила на конкретен въпрос !!..Тя НЕ си е позволила некакви ВНУШЕНИЯ,просто е отговорила,като мъзпитан човек,на въпроса на Карбовски..Не казва:-"Гласувайте за Възраждане!"..Нали ?...Всъщност, цялата вина е на тоя Карбовски !...Не може да не е бил наясно,че въпроса му е ПРОВОКАТИВЕН и може да доведе до това,до което доведе !...Такъв въпрос се задава на ЧУЖД посланик с НЕЧИСТА ЦЕЛ !
65
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На миналите избори Копейкин събра 350 хиляди гласа на следващите 550 хиляди.
64
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОЯ СИ КУПИ КЪЩА С НАШИТЕ ПАРИ! И ТО БЕЗ ДА Е БИЛ ВЪВ ВЛАСТТА , САМО ОТ СУБСИДИЯТА. СМЯТАЙТЕ АКО СЕ ДОКОПА...
63
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОПЕЙКА, Я КАЖИ ЗА БЮДЖЕТА КВО ПРЕДЛАГАШ БЕ, НАЛИ СИ ДУПЕТАТ? ИЛИ ТОВА НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА, ИНТЕРЕСУВА ТЕ САМО РУСИЯ! ИНФЛАЦИЯТА, ДЕТО Я НАПРАВИХТЕ С ФТМАКА, КАК ЩЕ Я ОПРАВЯМЕ?
62
8
 
9
 
! Отговори
България преди 1 година
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ! Всички продажници да отиват на поклонение в кремъл! а не да ми виси тук и да ми чака ЕС финансиране в касичката!!!
61
9
 
5
 
! Отговори
do 65 преди 1 година
Интересно за всички патЕоти, патиозима им минава за по пряко през Москва:))
60
12
 
7
 
! Отговори
д преди 1 година
коцето коейкин и БЪЛГАРИЯ не трябва да са в едно изречение - обида за Левски и Ботев
59
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
копейкин защитава руся срещу българия!
58
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Костадинов!България над всичко!
57
18
 
5
 
! Отговори
Паисий преди 1 година
Българите не са никакви русофили, те са си обикновени руснаци
56
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Розовите понита ,нападнаха Коцето.Пяна им излиза от устата.Забавни сте.Същите чувства ,нормалните българи изпитваме към партиите финансирани от НПОта .
55
2
 
6
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
Ако питат Мертен за кого ще гласува, защо си мисля, че ще каже ПП-ДБ? Може пък да отговори: "За Ицето, за Ицето, за Ицето! Толкоз пари съм му налял, дори от личните си спестявания му преведох, че няма как да не гласувам за него!"