Костадинов: В казуса с Митрофанова няма нищо необичайно

Реакцията на МВнР може да бъде обяснена с чужда намеса, смята лидерът на "Възраждане"
25 апр 2023 15:43, Стела Стоянова
205
Костадинов: В казуса с Митрофанова няма нищо необичайно
Снимка БГНЕС

"В казуса с Митрофанова, в който няма нищо необичайно, късната реакция на МВнР може да бъде обяснена само по един начин - с пряка намеса на американския посланик". Това коментира в социалните мрежи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов след интервюто на руския посланик и реакцията на Министерството на външните работи.

На въпрос в интервю за Мартин Карбовски, публикувано в канала му в YouTube, "Ако сте български гражданин, за кого бихте гласували?", Митрофанова отговаря: "Ако съм български избирател, аз бих гласувала за този, когото разбирам... Вероятно бих гласувала или "не подкрепям никого", или за Костадинов".

"Тъй като реакцията на МВнР дойде 4 дни след интервюто на Митрофанова, можем да бъдем сигурни, че това забавяне не е случайно. В МВнР работят изключителни професионалисти, които са наясно с унизителния колониален статут на България и това им връзва ръцете за реакции в случаите като гореописаните", допълва Костадинов.

"Когато американският посланик хазяйничи в България, обикаляйки български министерства и държавни институции, МВнР на България системно мълчи. Когато немският и австрийският посланик отидоха при българския министър на икономиката, за да поискат от него да спре развитието на българската държавна фирма за производство на млечни продукти, МВнР на България замълча. Когато френският президент Макрон упражни недопустим натиск над България, за да приеме т.нар. френско предложение за Македония, МВнР на България замълча", коментира още председателят на "Възраждане" в социалните мрежи
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
6
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Анонимен82...И как се "меси" бе ?!..Като отговори на въпроса на водещия ?..Когато тя почука на вратата ти и започне да те агитира,тогава да,викай данс и мвр !..Но тук става въпрос за интервю,при това поискано от карбовски !!!..Разговора им НЕ Е ОФИЦИАЛЕН !!!!!...Не е м/у български и руски ОФИЦИАЛНИ представители,за да квичите толкова за "ЕТИКЕТА",който трябвало да се спазва !...Па и друго:-Когато /примерно/ оня от немската фондация съвсем ДИРЕКТНО заяви,че ОСНОВАВА и ФИНАНСИРА така нареченат
93
3
 
13
 
! Отговори
до 95 преди 1 година
Българите не говорят диалектния български..т.нар. руски! Ясно ли ти е московецо! и си оправи диалекта...хахаха
92
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Америка за България ,Конрат Аденауер,и тнт не ви дразнят,Коцето ви дразни.Що така,значи ви харесва България да се управлява от вън и от нас нищо да не зависи?
91
7
 
4
 
! Отговори
Костя Копейкин преди 1 година
Прибирам се и гледам мъжа ми в леглото с един, от американското посолство.Излизам навън, навеждам се и някой ми вдига полата и ме почва, от американското посолство ще да е.Отивам на магазина и не ми приемат рублите защото били изрезки от вестници, американското посолство е виновно.Бъркам в контейнера и вадя вечерята, а тя развалена, от американското посолство се опитват да ме отровят.Ако ме блъсне камион като пресичам магистралата да знаете, че е атентат от американското посолство организиран.
90
4
 
8
 
! Отговори
До 88 преди 1 година
Това изпитан бизнес модел. Винаги във властта, никога начело. Субсидията си върви, заплатите и бонусите си вървят. Участват навсякъде. Имат политически привилегии и лостове с които обслужват разни интереси. Вземат си пари от всякъде и не им пука. Не носят никаква отговорност за нищо. Могат да грачат до края на света. Най лесно е да си опозиция на всичко. Каквото кажат другите ти все си наопаки. Няма нужда от много мислене.
89
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като живееш в България, ти си длъжен да знаеш руски език бе, неграмонник? Ще отговаряш на руски туристи на руски и ще им падаш в краката като крепостен, ясно!
88
8
 
15
 
! Отговори
...? преди 1 година
Този от кой ромски квартал е във Варна? Не го знам какъв е , ама лъже повече от братята римляни!
87
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледайте си Баце,който се хвали колко пъти е бил на Козяк на инструктаж .Слуги на Америка .Как това не ви обиди,че го викат да го стискат за топките,иначе Магнитски ?
86
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин е на заплата при Митрофанова, няма защо да му даваме заплата и като депутат.
85
5
 
11
 
! Отговори
до 83 преди 1 година
Пенчооо, пак фантазираш американски посланници, провери в гардероба, провери под чаршафите да не изкочи някой американски посланик, че май безплатно живее в главата ти
84
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западните посланици редовно си позволяват да казват на институциите в България, кое е правилно и кое не и какво може и какво не, това не е свобода, а чужда диктатура.
83
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Карбовски,Явор Дачков ,Диляна Гайтанджиева и още ,и още истински журналисти.
82
5
 
5
 
! Отговори
boklu преди 1 година
Няма такъв бок.
81
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че дойдоха американците да ни освободят от руско робство! Нашите истински възрожденци от едно време са били евроатлантици. Левски е искаш България да стане като западните държави. Не да сме поддллоги на Москва като сегашните фалшиви възрожденци.
80
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако всички са за Русия той със сигорност ще защитава САЩ - такъв му е "бизнес" модела. Както каза един известен български психолог - профайлър - Костадинов се моли да не управлява защото влезели във властта това ще е края му. Неговата "далавера" и на партията му е да си "цоцат" хубавите депутски заплати + една доста "сочна" държавна субсидия.
79
12
 
9
 
! Отговори
Лемоносов преди 1 година
Ало Вова нада приберитса наший Костя, он проиграл все
78
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Във Варна чужденците първо питат дали знаеш английски, все пак това е световния език! Тука руснаци дирек тно те питат на руски, къде е това, онова...руския език не е международен, мен в Русия няма да ми отговорят на български! Отделно работя с руснаци които работят тук от 20 години и умишлено говорят с руски акцент,мякат! Те могат, но го правят умишлено, за да покажат че са по вече от нас, дето са дошли да живеят тук!
77
2
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
До Паисий...Както украинците, не са никакви украинци, чисти руснаци. Е има и малко поляци де.
76
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писна ми хамериканския посланик да се разпорежда в България все едно му е бащиния.
75
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПроСоТо - какъв възпитан човек бе двугънков? Нали е посланик тя, няма право да се меси в политиката на държавата в която работи. То не че не беше ясно че ще гласува за топ руcороба на държавата, ама е друго като го каже.