Русия отговори на Макрон

Френският държавен глава с думи за страната
15 май 2023 23:50, Росен Стойчев
58
Русия отговори на Макрон
Снимка: БГГНЕС/EPA

Русия отговори на последните изказвания на френския държавен глава Еманюел Макрон, съобщи, ТАСС.

Макрон говори за руските действия.

Още по темата
Той обясни, че Русия се е превърнала във васал на Китай.

"Категорично не сме съгласни с тези думи. Нашият диалог с Китай е специално партньорство", обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков.

Макрон настоява, че руската държава е загубила своя достъп до Балтийско море. Това се дължи на нейното подчинение на Китай.

Руската държава отхвърля тези думи. От там настояват, че става въпрос за стандартно партньорство.

Очаква се диалог по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Факт е, че американски сенатори открито обвиняват своя президент, че е китайска марионетка, която обслужва китайски интереси,. Според тях, единствената цел на войната е Украйна е да се ангажират част от войските на Запада в продължителен конфликт с Русия и по този начин да усле улесни китайската инвазия в Тайван.
51
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Китайски представител беше свидетел. ПУТИН ГО ДУХНА ЯКО !
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Преди 1877 Вълчан войвода, Златният бог на българите, притежател на стотици тонове злато и скъпоценности купи армия от руския император. Финландски, украински, румънски войници и български опълченци на първа линия. Руски войници на втора линия. Български хайдути разузнавачи. Български чорбаджии снабдители.
49
1
 
1
 
! Отговори
Кремъл харакири преди 11 месеца
48
1
 
3
 
! Отговори
ТАСС били казали преди 11 месеца
нещо си. Никой не ги е питал де, ама те отговорили. То си е тяхната истина за техните медии, за нас "руската истина" е турски сериал.
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Всичко това благодарение на техническата, финансова и морална подкрепа на Запада и високият дух и професионализъм на Украйна.
46
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Манюел го е яд, че го изритаха от Пекин като мръсно коте
45
0
 
14
 
! Отговори
бай Пешо преди 11 месеца
да де, ама миналат година Франция като предложила на Китай да купи некво френско пристанище, от Китай им отговорили, че не им трябва, тъй като вече са си купили това на Хамбург...Та ето кой става (или много му се иска да става) васал на Китай...
44
6
 
22
 
! Отговори
Някой си . преди 11 месеца
Като гледам какви глупости се пишат и от двете страни .Русия каквото и да говорят все още никой не смее да я нападне .От другата страна военнопромишления комплекс си работи на 100% никой не го *** за Украйна 😉
43
10
 
12
 
! Отговори
дс преди 11 месеца
Специално партньорство, специална операция, специлен к... отзан за вас. АХАХАХААХАХ. Само тукашните *** още обясняват как всичко е планирано, как русия печели, как Украйна всъщност е русия, така че няма проблеми с тая война, която пак да кажа РУСИЯ ПЕЧЕЛИ В МОМЕНТА, ВИЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ ДРУГО.
42
21
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
Путин е личният бензинджия на другаря Си. Ами милиардите рупии какво ще ги правите бре, русначета? :)))))))))))))))))))))))))))) Индия си плаща петрола с непотребни хартийки :))))))))))))))))))))))))))))))))
41
13
 
16
 
! Отговори
Пепи преди 11 месеца
Абе и с Китай си имат нещо "специално". Всичко стана специално в раша. Разсипаха я тая страна, ей:)
40
6
 
18
 
! Отговори
100% преди 11 месеца
До a Макарон.....на сащ
39
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пуснете изявлението. Не съчинявайте лъжи, без друго нормалните хора не ви вярват. От години жълтините са само пропаганда, при това - съвсем елементарна.
38
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
мИкроФона кой беше? Оня дето еманципираната френска бабичка го одупва всяка вечер ли?
37
5
 
24
 
! Отговори
a Макарон преди 11 месеца
на кой е васал?
36
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Руските нацисти се пробваха да отмъстят с ракетни удари над цяла Украйна за унижението да им свалят 2 самолета и 3 хеликоптера от въздушно космическите безаналогови сили.
35
20
 
10
 
! Отговори
Пейтриът преди 11 месеца
Безаналогови кинжали отново разбити тази нощ над Киев!
34
8
 
29
 
! Отговори
Мравчо преди 11 месеца
Хахаха. Епа Европата на кой е васал тогава.
33
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Те на чебурашките всичко им е специално, специална операция, специално партньорство...а в действителност специално но сигурно потъват все повече и повече докато търпят тия некадърници дето са на власт сега.