Очакват Пригожин в Москва още в понеделник?

Градските служби работят в режим на повишена готовност
Обновена: 24 юни 2023 21:12 | 24 юни 2023 20:10, Йоана Цонева
177
Очакват Пригожин в Москва още в понеделник?
Снимка: БГНЕС

С цел минимизация на рисковете в рамките на оперативния щаб е взето решение да се обяви понеделник за неработен ден, с изключение на органите на властта и за предприятията с непрекъсваем цикъл на работа, военнопромишления комплекс и градските служби.

Кметът на Москва Серей Собянин призова московчани максимално да се въздържат от пътувания в града и предупреди, че е възможно движението в някои квартали и по някои пътища да бъде прекъсвано.

Градските служби работят в режим на повишена готовност, добавя Собянин.

Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов подписа заповед за въвеждане на антитерористични ограничения в цялото Подмосковие, както наричат региона. Със заповедта се забраняват всички масови мероприятия със срок до 1 юли - тържествени, спортни, физкултурни и театрални на открито, с изключение на изрично упоменати такива случаи. Както се посочва в заповедта - целта на тази заповед е да се намалят рисковете, както и да се защитят жизнено важните интереси на обществото и държавата.

Още по темата
Преди това бе съобщено, че с една седмица се отменят всички балове за завършване на образователна степен в руските училища.

Още преди това Роскомнадзор напомни, че в районите, където се провежда антитерористична операция, може да бъде ограничена работата на интернет.

Въпреки че потребители съобщиха за проблеми в работата на съобщенията в Telegram, Роскомнадзор уверява, че на този етап работата на интернет не се ограничава.

Появяват се заявки, че медиите под контрола на Пригожин започват да бъдат ограничавани.

В столицата вече бяха отменени всички масови мероприятия. Националният антитерористичен комитет въведе режим на Антитерористична операция в Москва, Подмосковието и във Воронежка област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
11
 
7
 
! Отговори
Дев преди 11 месеца
Никога в историята на Русия, никой не е хвърлял такова петно върху главнокомандващия. От тук нататък всеки лидер на страна ще знае, че дребния нито е страшен, нито е стратег, нито има армия.
134
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А ПРИГОЖИН ИСКА НАИ ЕЛЕМЕНТАРНОТО,ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ ЗА ДА УБИЕ ПОВЕЧЕ УКРОФАШИСТИ
133
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Г.нома до 24 часа ще бъде заловен а шоуто ще е като висне на площада
132
1
 
2
 
! Отговори
До 131 преди 11 месеца
Защо мислиш, че няма да се възползва?
131
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само че Кадиров,вярното Куче на Путин,е по петите му! Та не се знае къде ще го настигне!! Та в Понеделник,е доста време до тогава!!!-:)))
130
9
 
9
 
! Отговори
Ларавел преди 11 месеца
Еееех, клета русийка, еееех клет народ. Що попара има да сърбате...
129
5
 
13
 
! Отговори
Хора преди 11 месеца
Представете си колко е зле Украйна ,за да не се възползва от това шоу?!
128
11
 
5
 
! Отговори
123 преди 11 месеца
Един комедиант развенча Путин като "велик световен стратег" сега един готвач срина Путин и като локален лидер
127
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Виждате ли как хитрият бивш КГБ агент Путин за 24 часа опъна нервите на цял свят с тоя цирк?Най вече много хора повярваха че тече преврат.При опит за преврат не се спира или отиваш докрай или въобще не започваш.Няма договорки и уговорки.А най странно Вагнер и Руската Росгвардия не дадоха нито една жертва.
126
10
 
4
 
! Отговори
Таня преди 11 месеца
В безсилието ти, товето и руското, не ти остава нищо друго, освен каруцарския ти език и потекло. Тези щели да налагат нов световен ред... Те не могат да се оправят с готвача и сервитьорите си, ред щели да налагат. Падам.
125
1
 
2
 
! Отговори
Сега преди 11 месеца
Май този запад снесъл малко повече отколкото малкото човече иза това се сменя стратегията и юруш към масква
124
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Казват, че Зе бил в шок. Ревял в бункера и накъсал любимата си зелена тениска. Днес Пригожин имал повече медийно отразяване от него. Сега са му били силни успокоителни и заспал.
123
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Таня Танче, т-па п-тко, къде видя гражданска война пък ти ***?! Тва да не ти е хепънинга в Капитолия?
122
3
 
3
 
! Отговори
Кодер преди 11 месеца
Все съм виждал, чувал и чел за всевъзможни руски мега провали, но черпака на главния са превземе държавата и да определя министри ако някой ми беше казал, щях да се изсмея.
121
6
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
.... Наемническата група Вагнер е навлязла в Московска област, като са преминали през град Барабаново. Те са само на 2 часа от Москва..... Ухаааааааааа :))))))))))))))))))))
120
3
 
4
 
! Отговори
Ларавел преди 11 месеца
Щом и готвачите започнаха да превземат руски градове и директно да сочат с оръжие към Москва....
119
5
 
5
 
! Отговори
бай Иван партизан преди 11 месеца
Българският Русофил днес е саздърма!
118
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Евала за цирка дето спретнаха Путин и верните му кучета. И най-важното, за един ден се отървахме от медийното присъствие на наркомана. Отдъхнах си от кривата му мутра.
117
6
 
5
 
! Отговори
Павел преди 11 месеца
Рашистите пищялки вият и пищят, че всичко е точно и проблем няма. Нормална събота, като всяка друга, а не поредна рашистанска кифладжийска излагация на най-високото възможно ниво.
116
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До107.Викам че Путин не е отлетял както разправяха,нито е в Сибир,нито е смъртно болен както твърдяхте.Оказа че и преврат няма.Ако беше наблюдателен щеше да забележиш че Вагнер не дадоха нито една жертва за целият марш към Москва.Което е невъзможно ако не е предварително съгласувано със Кремъл.