Русия атакува с дронове Киев през нощта

Системите за противовъздушна отбрана са унищожили всички цели
77
Русия атакува с дронове Киев през нощта
Снимка: БГНЕС

Русия извърши нощна атака с дронове срещу Киев след 12-дневно прекъсване, съобщи украински военен, като по предварителна информация системите за противовъздушна отбрана на украинската столица са унищожили всички цели, предаде Ройтерс.

"Поредната вражеска атака срещу Киев", написа в своя публикация в "Телеграм" полковник Сергий Попко, който оглавява военната администрация на Киев. "Към този момент няма информация за евентуални жертви или щети", добави той.

Очевидци от Ройтерс са чули взривове, наподобяващи звука от работата на системи за противовъздушна отбрана, които поразяват цели. Засега няма информация за мащаба на нападението.

В Киев, неговите околности и в редица региони в Централна и Източни Украйна, беше обявена тревога за въздушно нападение в продължение на около час след 02:00 часа местно време. /БТА, Владимир Арангелов/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Киеввойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
...АМА ТЕ РАШКИТЕ НАЛИ ТРЪГНАХА ДА ЗАЩИТАВАТ РУСНАЦИТЕ В КИЕВ ОТ УКРАИНЦИТЕ И СЕГА СЕ ПИТАМ КАК РАЗЛИЧИХА РУСНАЦИТЕ ОТ УКРАИНЦИТЕ ИЛИ НЯМАТ МИЛОСТ ЗА НИКОГО- И СЕГА ПАК ДА ПИТАМ ИМА ЛИ ТАКИВА ДЕТО СЕ СТРАХУВАТ ОТ РАША- АМИ НЕДЕЙТЕ ДА РУСОФОБСТВАТЕ- ФИЛЕТЕ РАШКИТЕ, ТЕ ЩЕ ВИ НАУЧАТ КАК ДА ГОВОРИТЕ ЕДНО И КАК ДА УБИВАТЕ НАЙ ДОБРЕ ОБЩЕСТВОТО СИ.
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е на едма руска ракета средно се пада да я прихващат16 западни ракети. Тоест *** по тоя показател вече от години ги изтощава 16 пъти средно повече по ракети да произвеждат и харчат, а то на запад труда и тока не е като в Сибир хич без пари... така, че НАТО вече е грохнало и несмогва хич...
51
5
 
0
 
! Отговори
L. преди 10 месеца
Лажи, лажи стара ле бабо... Ами като всички дронове са свалени, снимката откъде е? Не беше ли по подходящо за пропагандата ви да сложите усмихнати семейства да играят в парка?
50
9
 
4
 
! Отговори
смели срещу децата преди 10 месеца
ама на фронта хич ги няма, 6 месеца превземат Бахмут
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бой по каските на фашизма !
48
0
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 10 месеца
Зеленски сваля всяка една руска ракета или дрон ! Кой ли взривява тия сгради.....
47
12
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Модерно оборудваната украинска ПВО успешно се справя с допотопните ирански дронове.
46
9
 
3
 
! Отговори
Ген. Суровикин преди 10 месеца
Товарищи, превзехме ли вече Киев?! Не?!!! Хайде малко по-бързичко, че има още да превзимаме Вашингтон, Лондон, Париж, Горна Митрополия и Берлин!!! Скорое, товарищи, скорое!!!
45
9
 
1
 
! Отговори
toti преди 10 месеца
Русия вече само ще губи на ден милиядрди и ще фалират поради липса на компуненти и стомана за производство на ново оръжие .....
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Украйна просят оръжия а Русия увеличи 50 пъти производството на оръжия..... Що снаряди и ракети ще глътне Украйна следващите месеци...... Тъжна картинка.... Да им имам и победите!!!! Ако съм войник, предпочитам да съм от губещата руска страна.....
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Снимиката е показвана в днеската.беге поне 4 пъти и то за различни градове. от което следва че в украина архитектурата и строителството са били конгекция. кой знае още в колко града и села е те тая зграда я има реализирана. и после таката зграда като ч удари дрони все по един и същ начин се батисва ракъртително в ъглова развалина. хак да им е!
42
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма смисъл да чета статията! Свалени са всичките, нали? Плюс някой и друг кинжал, 30-40 крилати ракети, 7 самолета, и като бонус кораба майка на марсианците?
41
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ще има още много бой за фашистите и нацистите в Киев и Украйна........................това е ясно!
40
3
 
2
 
! Отговори
До 48 преди 10 месеца
Пак ли рашистка припаганда? Иранските дронове Шахед летят до 2000км. Те, са само еднопосочни, задава им се твърда цел и те я целят използвайки ГЛОНАС. В предвид че носят относително малко количество взрив, бавни са и поразяват единствено стационарни цели са перфектни за терор. Недостатъците ги избиват с ниската цена, могат да пращат по много.
39
2
 
11
 
! Отговори
Попко лъжеш преди 10 месеца
Ама от лъжлива пропаганда агитация на зеления наркоман. Денонощната с водка показва съвсем друго и за пораженията нанесени на украинската армия тоест на наемната краварска армия воюваща срещу Русия и срещу двете независими републики ДНР и ЛНР. Световния агресор да отива да воюва на собствения си континент Америка а не в Европа *** и градове.
38
7
 
9
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 10 месеца
Пак ли удариха детска градина - склад за биологично оръжие и болница - тренировъчен лагер за нео-нацисти? А хапчетата пият ли си ги в Кремъл?
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Василев 41"Цивилни обекти"?Само дето труповете са в униформи и то не украински. Защо погодниха разпространилия кадрите от пицарията и съседните жилищни сгради преди атаката в Краматорск? Познай от първия път какво е издал. И веднага след атаката там войници в американски униформи да помагат. От къде се взеха толкова бързо? От хосписа в Харков вадеха трупове в полски униформи?! Не знам колко цели са прихванати, но цепнаха сградата на ГУР. Англ.спец по тероризъм даде фира и спряха набезите.
36
0
 
17
 
! Отговори
Защо преди 10 месеца
...показвате разрушения след като всички удари са избегнати чрез пво??? Значи - противоречите си!
35
3
 
11
 
! Отговори
До 39 преди 10 месеца
Западните танкове почти заминаха, сега още спешно им трябват, но имат проблем с западната техника, оказа се кат колите определен цикъл на употреба и спира, урките искат руски че си ги знаят ама то май само нашите останаха, офанзивата заби, сега ще има втора фаза, вероятно към думнатия язовир. Русия докато се мота в Бахмут изгради 10-15км отбранителна линия и няма минаване
34
2
 
8
 
! Отговори
До 44 преди 10 месеца
Ти верно ли вярваш, че всичко се сваля, да не говорим, че на Украйна ПВОто е изнесено към фронта