Руска TikTok звезда припадна, след като й връчиха призовка за армията

Иван Минаев има проукраински възгледи
9 ное 2023 10:35, Нели Христова
247
Руска TikTok звезда припадна, след като й връчиха призовка за армията
Снимка: Xolidayboy

Руска TikTok звезда припадна на сцената, след като получи призовка да се присъедини към армията, съобщават от BBC.

Xolidayboy, с истинско име Иван Минаев, получи документите на южно руско летище в понеделник. Малко след това той изглежда губи съзнание по време на шоу в южния град Ставропол.

Минаев е роден в пристанищния град Севастопол в Крим, окупиран от Русия през 2014 г. Съобщава се, че се е преместил в Москва през 2020 г.

Xolidayboy е известен с публичния си имидж, който необичайно за мъжете в Русия включва носене на грим и лакиране на ноктите.

Той беше откаран в болница след инцидента и според съобщенията не е в тежко състояние.

Дни преди призовката да бъде връчена, Екатерина Мизулина, ръководител на Лигата за безопасен интернет, публично възрази срещу "проукраинските" видеоклипове, публикувани от г-н Минаев в социалните медии. В клиповете изглежда Xolidayboy се нарича "украинец" и казва, че руската анексия на Крим не е подобрила живота на кримчаните.

Мизулина е критикувала и заплашвала различни други руски знаменитости и блогъри, обвинени в антивоенни възгледи.

Преди това тя призова друг TikToker, Данила Милохин, да бъде призован в армията заради предполагаеми "русофобски изявления". Това го накарало да избяга от страната.

След инвазията на Русия в Украйна през 2022 г. органът, който Мизулина оглавява, поиска от Роскомнадзор, руския медиен наблюдател, да блокира няколко страници в Уикипедия, включително "Военни престъпления по време на руската инвазия в Украйна" и "клането в Буча" въз основа на неуточнено невярна информация.

Екипът на Xolidayboy обвинява Мизулина, че използва неговия случай в полза на собствения си профил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Xolidayboy е известен с публичния си имидж, който необичайно за мъжете в Русия включва носене на грим и лакиране на ноктите." - Необичайно за мъжете, ама всички.
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А какво става с контранастъплението?
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Но, лицето ББ каза, веднъж, че ЕС е прежалил Крим и го е оставил на Русия и никой нито забеляза, нито се възмути ,,искрено"!" - Хайде да будем честни - На колконим дремеше за Крим? Гледам постове и прочие преди 2019-а, направо тишина. От един път всеки стан апошитически активем и се изкара, че едва ли не еплакал и е палил свчички, когато Русия взе Крим.
17
7
 
2
 
! Отговори
XkkIp12 преди 6 месеца
Истинското име, човек сам си го избира!
16
7
 
11
 
! Отговори
Чук и Гек преди 6 месеца
Много често и на правилните опоненти като президента и Ваня задавате въпроса чий е Крим и се възмущавате ако не кажат категорично, че е украински! Но, лицето ББ каза, веднъж, че ЕС е прежалил Крим и го е оставил на Русия и никой нито забеляза, нито се възмути ,,искрено"! Никой не се впечатлява, че когато задали този въпрос на Навални в затвора, той скочил прав и викнал - Слава Россия! Също, никой не пита политиците чий са Ирак, северна и Източна Сирия, както и одобряват ли геноцида на Израел!
15
9
 
31
 
! Отговори
българин преди 6 месеца
Всички мъже,които се гримират и лакират не е лошо да минат през армията.И за тяхно добро, и за доброто на семействата им
14
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Отдавна не се пращат призовки, освен за казармата. Операцията приключи отдавна в Украйна. Само мисироците продължават вяло да поддържат огъня за центове от посолството. Руснаците си взеха териториите с руско население и си ги пазят. За целта не им трябва необучени момченца. Имат си достатъчна редова армия.
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Видя ши татуси на вратлето, вариантите са три - клоун, гангстер или някой прекалил с ММА-я и стероидите. Това момпе е от първата категория.
12
5
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 месеца
Тъкмо ще има възможност да иде в любимата си покрайнина ;) !!!
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това е топ новина ...
10
10
 
15
 
! Отговори
Българка преди 6 месеца
Ще се ошлайфа в армията.
9
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 6 - В САЩ има хора, които искренно вярваха, че руснацуте щели да се всигнат на бунт, ако им спрели Макдоналдс ...
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Само че подправка на такъв държавен документ или лъгане за такива неща са наказуеми" - 18 годише казал на 15 годишните, че щял да ходи в армията и припаднал ... Сега сиг. Гестапо са по следите му .... Айде да се кротнеш!
7
1
 
7
 
! Отговори
А помните ли когато преди 6 месеца
някакъв руски рапър се самоуби като получи позивната?
6
21
 
9
 
! Отговори
Ето сега е преди 6 месеца
момента този младеж да призове чрез Тик Ток за бунтове, гражданско неподчинение и въстание срещу злодеите от Кремъл, начело с главния урук хай другаря Путин.
5
12
 
4
 
! Отговори
XkkIp12 преди 6 месеца
"Xolidayboy, с истинско име Иван Минаев" - Не! Истинското му и е е Xolidayvoy! Иван Минев е опресиращото робско име, което му е нашожено от съвременната робска система!!!!!!!!
4
7
 
20
 
! Отговори
По същество преди 6 месеца
Му* връчиха. Да стриже гривна а и да ходи на фронта, ако наистина са му я връчили. Според мен си го е инсценирал за популярност. Само че подправка на такъв държавен документ или лъгане за такива неща са наказуеми. Да бяга още сега на запад и да се преструва, че е герой избягал от мобилизацията.
3
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това ли е звездата? Страхливо момпенце, отказващо да стане мъж?
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
хахаххахаха
1
31
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Крим е руски , не пишете глупости