Медведев: Новият украински главнокомандващ Сирски е предател

„Нека земята да гори под краката му!“, пише руският политик
9 фев 2024 18:00, Елка Василева
254
Медведев: Новият украински главнокомандващ Сирски е предател
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият руски президент и заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев нарече родения в Русия нов главнокомандващ украинските въоръжени сили Олександър Сирски "предател", съобщи Ройтерс.

Още по темата
Агенцията отбелязва, че в пост в "Телеграм" Медведев е обвинил Сирски, който не е служил в руската армия след разпадането на бившия Съветски съюз, че е нарушил своята клетва на офицер.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия каза в поста си в "Телеграм", цитиран от ТАСС, че изпитва чувство на ненавист, презрение и отвращение, гледайки биографията на новия главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна.

Медведев заяви, че изпитва омраза към онези, "участвали в разпадането на бившия Съветски съюз (а всъщност и на Руската империя), в резултат на което една огромна държава, балансирала световния ред, изчезна, а милиони хора бяха обречени на страдания и смърт".

Той изразява и чувство на презрение към западните държави, "които маниакално, бурно, с всички възможни средства тласнаха народите на Русия и Украйна (или по-скоро единния руски народ) към нова гражданска война".

Медведев добави, че изпитва и чувство на "отвращение към човека, който е бил съветски руски офицер, но е станал бандеровски предател, нарушащ клетвата си и служещ на нацистите, унищожавайки своите близки", пише заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

"Нека земята да гори под краката му!", обобщава в поста си Медведев.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
2
 
! Отговори
Бай Дрън преди 2 месеца
На чист български-***. Те такива недоказали се, са най-опасни за околните.
132
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сирискии е чист руснак майка му и баща му живеят в село в Ростовска област на Русия . Синът му се укрива от мобилизация в Автралия. Завършил е военно училище и военна академия в Москва .Поради неуспешно издигане в Руската армия същия отива в Украйна и започва да служи в ус-райнската армия.Тоя същият се провали в Бахмут ще има още много провали тепърва
131
8
 
0
 
! Отговори
Ооо преди 2 месеца
Сиррски може да е предал руусия, но е патриот на своята страна. И аз съм така. Русските офце да си гледат тяхната ***.
130
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя Сирийски разби Вагнер, ще разбие и Русия. Луд е, по-луд от жужака.
129
1
 
1
 
! Отговори
Анал Русия преди 2 месеца
Оо Расия, страна необятна, страна на велики ******.
128
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснаците бяха обасдили Киев когато хохлите започнаха да плачат за мирни преговори в Истанбул срещата и Русия се изтегли очакваики да има мир и накрая гнусните хохли водени от англосаксонската *** отново излъгаха както беше и с Минските споразумения. НЕМОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА НИТО НА НАТО НИТО НА ХОХЛИТЕ ! БОЙ ПО КАСКИТЕ ДО ДЕ МЪРДАТ ТЯХНАТА МАЙКА ФАШАГИ
127
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сирийски е чист руснак майка му и бащаму живеят в Ростовска област на Русия а синът е се крие от мобилизация в Австралия . Абсолютно чист руснак завърщил военно училище и военна академия в Москва
126
0
 
1
 
! Отговори
Радката преди 2 месеца
Ей Мечкарев ай наздраве. Молодец.
125
7
 
6
 
! Отговори
ГОЛЯМ преди 2 месеца
ГЕНЕРАЛ СИРСКИ РАЗБИ РУСКОФАШИСТКИТЕ ПАНЦЕРДИВИЗИИ КРАЙ КИЕВ И ХАРКОВ! ПЛЕНИ 400 РУСКИ ТАНКА И БТРИ КРАЙ ИЗЮМ И ЛИМАН! УНИЩОЖИТЕЛЯТ НА ВАГНЕР!
124
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пълен блокаж на недоимперията, да няма къде да шава оФчото ,крепостно племе.... ===)))
123
3
 
5
 
! Отговори
Предатели преди 2 месеца
Малкия кремълски Жужак и големия кремълски Жужак са абсолютни предатели . Обявяват за враг България, която им е дала четмото и писмото. Ликвидират Българските училища в окупираните територии и изхвърлят всичко свързано с Българските Възрожденци. Неблагодарни предатели и терористи.
122
6
 
5
 
! Отговори
??? преди 2 месеца
Ким Филби беше гражданин на Великобритания, но се оказа руски шпионин! Избяга в СССР, където и умря! Той какъв беше, другарю Медведев Мечков??? Предател? Член на фенклуба на ссср? Комунист??? ПРЕДАТЕЛСТВОТО Е ВЪПРОС НА СЕМАНТИКА, КОГАТО СЕ ОБСЪЖДА ОТ ПОЛИТИЦИ! В състава на ссср имаше стотици етноси и десетки републики! Беларус, която се отцепи дали е предател? А Чечня???
121
2
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 2 месеца
Родители на Сирски живееят в Русия,но не общуват между себе си..
120
1
 
3
 
! Отговори
Мъка преди 2 месеца
Вярно е...
119
0
 
2
 
! Отговори
Стават цигани преди 2 месеца
МВР какво не ви е наред!?
118
10
 
17
 
! Отговори
СВОЙ преди 2 месеца
Сирски е известен,като Касапинът и генерала на вдовиците.От преди няколко мецеца по Украинска телевизия са изпуснали цифрата над милион и 100х убити и ранени.Големи заслуги има това същество с пагони.Очаквайте втора серия.
117
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
кой е Сирски, тоя дето загуби 5000 елитни войници 2014 в котела Дебалцево, много велик амс в кавички
116
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
алооо дописниците, поне оставете името му Александър, той е роден в Руската федерация не е украинец и името му еАлександър. По тая логика дай Джон Ленън да го превеждаме в България, Иван Ленков.....
115
16
 
7
 
! Отговори
Оракул от Тива преди 2 месеца
Абе велико царство ще погине в тази война.
114
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо "единния руски народ" , всъщност не е "единния украински народ", където руснаците са на подчинено положение на украинците.....?!?