Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови

По думите й държавите от ЕС вече са били подготвени
Обновена: 16 фев 2024 15:04 | 16 фев 2024 15:04, Нели Христова
272
Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови
Снимка: БГНЕС

Говорителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова заяви, че западните лидери са подготвили изявления, осъждащи Русия за смъртта на опозиционера Алексей Навални, съобщава АПА, цитирайки Sky News.

"Незабавната реакция на лидерите на НАТО към смъртта на Навални под формата на директни обвинения срещу Русия е показателна сама по себе си", каза тя.

"Все още няма съдебна експертиза, но заключенията на Запада вече са готови", добави тя, предполагайки, че лидерите са готови да осъдят руската държава.

Обърнете внимание, че задържаният руски опозиционер Алексей Навални е открит мъртъв, съобщиха от затворническата служба на Ямало-Ненецкия регион, където той е излежавал присъдата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 2 месеца
ама кво ме интересува, че някакъв си затворник умрял
221
1
 
0
 
! Отговори
Момък преди 2 месеца
Тая наивн а овчица като приказва "врели -некипели " не е ли наясно,че в т.н. от тях запад живеят хора и всеки от тях си мисли същото - вие убихте умишлено Навални,и не само него...
220
1
 
1
 
! Отговори
Тагарев преди 2 месеца
Как няма да са готови заключенията, като ние сме ги писали!!!
219
2
 
2
 
! Отговори
Мдаа преди 2 месеца
Демокрацията в Русия процъфтява, официално има вечерен час 21.00 и забрана за събиране на повече от 10 човека без разрешение ....Да живее Руския МИР
218
1
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 2 месеца
Ами дайде тялото за да се направи заключението бе Захарова. Къде е, защо не го давате а ?
217
0
 
3
 
! Отговори
до 221 преди 2 месеца
Няма такива неща "демократични ценности" и "човешки права". И двете неща са едни големи лъжи. Големите държави винаги са си правили каквото си искат и са мачкали малките. Така е било, така е и така ще бъде.
216
3
 
5
 
! Отговори
Чакаме преди 2 месеца
Експертизата за лъжливото захарче. Тая същата излъга,че Българската Аьбука идвала от Македония и че, Червената армия била освободила Българските Евреи , когато Мервената армия е на 1000 км. от границите на БГ
215
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На кого ги говори тези неща тази корвъ ? На кого ? За света лицето на русия ( винаги вече с малка буква ) е ясно , страна без демократични ценности , страна с диктатура и липса на човешки права. Е ? На кого ги говори корвътъ тогава тези врели некипели ? на когоооо мааааа? на когоооо? та нали вашият народ вече видя какви сте ? мога да ти кажа как свършва историята - с лице си към стената
214
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия няма интерес Навални да умре.Замислете се над това.Вижте каква психоза го обзе запада.Има нещо гнило , което ние няма да разберем.
213
1
 
9
 
! Отговори
Некъф преди 2 месеца
Убиеца ще прави експертиза на собственото си убийство. Смях в залата.
212
4
 
6
 
! Отговори
Йосиф преди 2 месеца
Времето да се намеши НАТО дойде трябва да се изгонят всички руснаци от Европейският съюз обратно в РУСИЯ няма как Русия да третира тероризъм в Европейският съюз !!! Трябва да помогнем на Украйна да се освободи от тази война ако трябва в Москва ще се вее знамето на Европейският съюз !!!Владимир Путин няма да нападне НАТО и Европейският съюз Путин го е страх защото нищо не може да спаси Русия дори и ясрените ракети Германия, Франция и Великобритания
211
0
 
2
 
! Отговори
Има,има преди 2 месеца
Само не е ясно откога е бил болен от тази диагноза.
210
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Превърнала се е в плашило!
209
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И българите имат заключения. Те всичко знаят. Най-вече знаят политиката и футбола. И са на световни висоти в тези неща.
208
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А кой уби Немцов. Политковская и още няколкостотин души? Колко са репресираните. изгонените и отнето имущество? Колко са обявени за чуждестранни агенти? Кой отрови Литвиненко преди 20 години? Западът разбира се, според Марчето.
207
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
то руската експертиза я знаем, просто една опашата лъжа
206
3
 
5
 
! Отговори
наташа преди 2 месеца
До Колко СЛАВА АЛКОХОЛУУ
205
0
 
14
 
! Отговори
КОЧО-2 преди 2 месеца
Освен това, както знаем,се върна доброволно в Русия,което потвърждава заключението,че не се е крил и не е искал да се отклонява от тази пробация,т.е.,че липсва умисъл.А няма ли умисъл,няма престъпление.
204
3
 
15
 
! Отговори
КОЧО преди 2 месеца
Навални замина в Германия за лечение преди 2-3 години СЪС СЪГЛАСИЕТО на руските власти-отлетя на германски медицински самолет от Сибир за Германия.Като се върна в Русия,още в самолета,на летището в Москва го арестуваха, че нарушавал бил пробацията.Нали го пуснахте,бе??Какви нарушения.Абсолютен цинизъм,лъжи и липса на всякаква етика,а и ЛИПСВА УМИСЪЛ да нарушава пробацията и да върши в тази връзка престъпление, след като го пуснаха да замине на лечение.
203
3
 
14
 
! Отговори
Реалност преди 2 месеца
Каква експертиза в руски затвор .