Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността

Кличко: Всеки, който не е съгласен с Путин е убит
Обновена: 18 фев 2024 09:08 | 18 фев 2024 07:30, Камелия Цветанова
395
Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността
Снимка: БГНЕС

Кметът на Киев Виталий Кличко каза вчера пред ДПА, че времето на смъртта на руския дисидент Алексей Навални – само три часа преди планираното начало на Мюнхенската конференция по сигурността, на която присъстват големи западни лидери, не е случайно.

Още по темата

„Не мисля, че това е съвпадение“, каза Кличко, който е бивш политик.

Той обвини руския президент Владимир Путин за смъртта на Навални, като каза, че Путин командва всичко в Русия.

„Това е диктатура“, каза Кличко. Там всеки, който не е съгласен с Путин, бива убит или хвърлен в затвора, добави киевският кмет.

И все пак Кличко, който е и двукратен победител в световното първенство по бокс в тежка категория, се надява, че опозицията срещу режима на Путин сега ще се увеличи и в Русия.

„Всички се страхуват да говорят открито против“, призна Кличко. Има обаче „критична маса“ хора, които са загубили роднини във войната в Украйна и са недоволни от правителството на Путин. Те не могат да мълчат, смята Кличко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Русиянавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
8
 
6
 
! Отговори
чичко е ясно на преди 3 месеца
червенотиквеничета! ЦРУ убило Навални за да злепостави Пооткинснкото гааадно органче
30
2
 
20
 
! Отговори
Належащо беше преди 3 месеца
Беше належащо. Да се отклони вниманието на Западните медии пт провала на Украйна в Авдеевка и колапсиращия фронт. Беше належащо да се даде ново доказателство зс това че Русия е много опасна и страшилище, да се сплаши масовката на Запад за да си гласуват политиците нови десетки милиарди за пералнята в Украйна. Е, със смъртта на този клет колохозник и раздухването на новината по медиите на Запад, и двете цели са постигнати.
29
9
 
4
 
! Отговори
Любовник на жената преди 3 месеца
На навални жена му имала любовник от Ми6! Там дето бъркат отровите! Видян бил в близост до затвора на Навалката, с една чанта с колби.
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Кравар 32. А ти откъде знаеш че е убит ?
27
3
 
23
 
! Отговори
"Убийство" преди 3 месеца
Злобно се пишат тези статии. Как за броени часове отсекоха че е убийсво? А кой взриви Северен поток, така и не разбраха една година.
26
16
 
7
 
! Отговори
Кравар преди 3 месеца
След убийството на Навални от садистичното джудже - партийката на Костя няма шанс да влезе в следващия парламент . Огромната част от българите са отвратени от сибирските варвари .
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Я па ти..30. Курабийките започнаха войната или пак си с амнезия ?
24
5
 
7
 
! Отговори
Я па ти.. преди 3 месеца
До Истината 3 Че то и за войната обвиниха веднага Путин , а войната я започна Зеленски. Що му трябваше да напада велика Русия ?Ха,ха..!
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До По същество. Следващия план. Това нещо край няма да има.
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На едно място прочетох, че Юлия Навалная била на тази конференция. В качеството си на каква? Съобщено 1 час преди откриването. Излязла на сцената!? Обявила е обмисляла дали да се върне при децата си /къде!?!/, или да остане да говори!?! И .... като прочетете повече това-онова тук и там, ще излезе наистина, че "убийството" е било планирано. Ама от кого? Пише също, че преди конференцията имало засилено полицейско присъствие заради опасения за протести срещу т.наречения "форум".
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 24. И ти си намерил какво да четеш. Тоя е за лудницата и то отдавна. Не знам защо никой не го вижда. Може би защото и другите са като него.
20
7
 
11
 
! Отговори
По същество преди 3 месеца
Последната надежда на запада за революция в Русия. Ама и сега като не стане какво правим?
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Така е .. Верно ли загуби ? И как разбра ?
18
15
 
5
 
! Отговори
Така е .. преди 3 месеца
До Анонимен 2 Че какво да спечели Путин ?С войната не спечели нищо , а загуби всичко което беше Русия. Сега слез Навални може да загуби и изборите. Дано руснаците прогледнат какъв зв-яр ги тормози.Че и във война ги вкара.
17
5
 
5
 
! Отговори
говедарю честити преди 3 месеца
у тоя казан се варят само говежди главички, а вовата ги мези вечерно време с чашка винце, гледай зарад тия глупости където пишеш, случайно, да не хвръкне и твоята говежда главичка в казаня с мезето, миндиляк-спаружен
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ама той Путин вече не е ли фалшиффф ?
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Точно от 20 години бит по главата да ми предлагате "анализ"...
14
9
 
6
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 месеца
Не може да бъде. Путин е толкова добричък.След Навални : Сбогом приятелю. Толкова много те обичах.
13
6
 
28
 
! Отговори
Не на либерастията преди 3 месеца
Отчаян опит на англичаните и американците да прецакат победата на Путин на изборите след месец. Отново не успяха, няма и да успеят.
12
7
 
9
 
! Отговори
иво боксиорчето преди 3 месеца
бате витко, не се напъвай много, ще се наакаш, от толко бой къде си изял от ленокс луис, мозъчето ти гладко та гладко, има само една гънка, тая дето го разделя на две полукълба, недей мисли, лапай и кради додето си на власт и киев не е руски, че после ще ходиш да миеш чиниите на дойчовците, ако не стигат мангизите, ще трябва и до ингилизите да отскочиш да им търкаш чепиците по улиците, те не'бем у пустиняко смрадливитебе