Марина Литвиненко: Владимир Путин е чудовище

Тя била шокирана от новината за Навални
19 фев 2024 11:58, Нели Христова
94
Марина Литвиненко: Владимир Путин е чудовище
Снимка: БГНЕС

Вдовицата на бившия агент на руската Федерална служба за сигурност Александър Литвиненко – Марина Литвиненко каза за Скай нюз, че критиците на Владимир Путин в Русия се нуждаят от подкрепа от Запада и нарече "чудовище" руския президент.

Съпругът на Марина Литвиненко, виден критик на Путин, почина през 2006 година, след като беше отровен в Лондон с полоний 210 - рядък и много мощен радиоактивен изотоп. Смяташе се, че убийството на бившия агент на Федерална служба за сигурност е било подписано лично от Путин, но Русия винаги е отричала да е замесена.

Наричайки Путин "чудовище", Марина Литвиненко каза, че е била "шокирана" да чуе новината за смъртта на Алексей Навални, но "без съмнение" руският президент е отговорен. "Не можете да очаквате нищо друго от Путин", каза тя, говорейки по Скай нюз. На въпрос дали се страхува да говори срещу руския режим, тя отговори "не", добавяйки, че животът в страх би бил това, което Путин иска.

"Мисля повече за хората, живеещи в Русия, за тях животът е по-опасен. Те се нуждаят от подкрепа, а ние, живеейки тук на Запад, трябва да подкрепим тези хора в Русия", отбеляза Марина Литвиненко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знам Путин чудовище ли е , ама ти си грозофилка...изненадващо за рускиня
44
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Че Путин е чудовище това е ясно от 20 години. Проблемът на България че тук и *** много целувачи на задните части на чудовището.
43
11
 
20
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 месеца
Знаем кой е Навални.За информация на младите евролеви ние знаем.Неонацист и фашист обърнал китката когато му пада рейтинга.Никой неможе да скрие Неонацистките му интрвюта и изказванията че мигрантите и другите религии са като *** и трябва да се смачкат.Никой неможа де скрие неонациските маршове на които беше организатор, но точно като нашите като видя рейтинга си и обърна палачинката и стана най големият либерал и демократ....Точно като нашите в момента но който не се учи от Историята знает
42
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само той да беше чудовище. Ами Ердоган, ами българската политическа ***, колко хора унищожиха през този 33 годишен преход. Ами цяла Африка е пълна с диктатори мъчещи населението си. Ами корупмираните латино управници са същите. На планете в момента има повече диктатори от всякога. За каква политика говорим? Севрна Корея, Беларус, Всички страни завършващи на стан. Политици се наричали, чиста *** на обществото са това не политици
41
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А,ние не знаехме.Нали вие руснаците си го избирате?
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен46 Канечна у тебя нет мозг!
39
2
 
7
 
! Отговори
Дума преди 3 месеца
Така става като няма механизми да се сменят диктаторите.
38
2
 
1
 
! Отговори
я о преди 3 месеца
До Анонимен46Ти приятелю се постарай да овладееш собствената си простотия !Акъл не давай че и без това ти е кът!!!!!
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Ех Ти си невороятно глупав ,знаеш ли ? Направо излъчваш простотия!
36
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 43 много американски филми гледаш. Снеми ги с италиански, френски, български - безплатен съвет за теб!
35
12
 
18
 
! Отговори
Ех преди 3 месеца
На всички Путин им е виновен,да би мирно стоял,не би чудо видял.реват за пари укри мукри вдовици и...
34
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не само чудовище, той е БОЛЕН и опасен псих.опат! Само патологичен психопат може да се смее и радва, когато му съобщят, че човекът, когото е поръчал да хвърлят в затвор и изтезават, вече е ликвидиран, вече не е между живите! Когато Путин е научил вестта за смъртта на Навални, той (цитирам от пресата)"целият засиял от широка усмивка"
33
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А то щото Бай-дън е много убаф........
32
9
 
18
 
! Отговори
ъ преди 3 месеца
Горките мижитурки, наистина са за съжаление. Такова крякане, квичене и кудкудякане на "демократи" настана из целия "свободен свят", че на нормалните хора им идва да си запушат ушите. И започват да си мислят по чий ли сценарий се разиграва поредната постановка и кой всъщност уби Навални. Защото едва ли на Путин му трябват подобни простотии преди изборите. Кой ли всъщност уби Навални?
31
8
 
21
 
! Отговори
Опааа... преди 3 месеца
Още една "весела" вдовица харчеща заработените грантове от съпруга си...
30
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тая буля няма ли да иде лично пред Кремъл да протестира? Лесно и е да дава акъл, тя си живее на Запад, харчи парите давани на нейния съпруг предател и двоен агент... Щяла да подкрепи хората в Русия?! Ама те дали искат да ги подкрепяш бе, кифло?
29
6
 
20
 
! Отговори
На заплата при ЦрУ преди 3 месеца
След като г-н Навални е бил на заплата от ЦРУ. Сега вдовицата му ще получава ли пенсия от ЦРУ? Как ще ги уредят нещата.
28
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 31, всеки опитал се да протестира срещу Путин и режима му, или дори само да го критикува, бива смазван от бой и арестуван! Ако тук беше същото, нямаше да драскате про-руските си глупости по форумите!
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поредната заблудена баба Яга. Путин си няма друга работа, та е тръгнал да трепе б.о.к...л...у.ц...и. Това е приоритет на белозелков и господарите му.
26
2
 
17
 
! Отговори
А г-н Литвиненко преди 3 месеца
е двоен агент и предател на страната си. Да се поинтересува госпожата такива какво ги правят в най-святата демокрация на таз планета. САЩ. Подсказка: не ги милват с перце!