САЩ за заплахите на Путин за ядрена война: Безотговорна риторика

Във Вашингтон нямали данни Москва да се готви да използва ядрени оръжия
Обновена: 1 мар 2024 07:49 | 1 мар 2024 07:10, Камелия Цветанова
238
САЩ за заплахите на Путин за ядрена война: Безотговорна риторика
Снимка: Pixabay

САЩ нямат данни, че Русия се подготвя да използва ядрени оръжия и ще продължат да следят ситуацията отблизо, заяви днес, цитиран от Ройтерс, говорителят на Държавния департамент Матю Милър пред репортери, след като руският президент Владимир Путин предупреди, че Москва има оръжия, с които да поразява цели в западни страни.

"Не за първи път виждаме безотговорна риторика от страна на Владимир Путин. Това не е начин, по който лидер на страна с ядрени оръжия трябва да говори", заяви Милър.

Още по темата
Руският президент Владимир Путин вчера заяви, че Западът искаше да създаде "декадентска държава", но вместо това загуби.

"Всичко, което Западът измисля, създава реална опасност от ядрена война. В крайна сметка те трябва да разберат, че ние също имаме оръжия, които могат да поразяват цели на тяхна територия. Създават реална опасност от конфликт с използване на ядрени оръжия и по този начин от унищожаване на цивилизацията", заяви Путин.

По думите на Путин Русия е стълб на демокрацията и той няма да позволи никой да се меси във вътрешните й работи.

Руският президент заяви, че хората трябва да се обединят, за да се борят за суверенитета на Русия. Той призна, че е благодарен на всички борещи се за интереса на "отечеството", добавяйки: "Прекланям се пред вас".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: САЩРусияпутин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Безотговорна риторика=Плаши Пейо гаргите.
169
11
 
9
 
! Отговори
Татул преди 2 месеца
Ба'си лицемерите са тез кравари. Разбъзикаха целия свят. Дойдоха да размахват пръст и да заплашват руснаците в задния им двор. Направиха Украйна свой сателит, наляха му една камара оръжие и продължават да наливат. И сега се правят на вода ненапита. Много им е удобно руснаците да са най голямото зло, и непрекъснато го пропагандират това. И честно си мисля кога ли на Путин ще му избие чивията и ги омете тез твари от земята. Ще има един наистина чудесен свят без тях.
168
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ВИСШИ СИЛИ ОТ 5то И 6то ИЗМЕРЕНИЯ ВЗРИВИХА ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ НАСОЧИ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВЗРИВИХА И USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! АКО КРЕМЪЛСКИТЕ МАНИАЦИ ПОСЕГНАТ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН, ПОДЗЕМНИТЕ И НАДЗЕМНИТЕ ИМ КОМАНДНИ ПУНКТОВЕ ЩЕ СТАНАТ СЛЕДВАЩИТЕ СОДОМ И ГОМОР ! И ТАКА ВИСШИТЕ СИЛИ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ БЕЗМОЗЪЧНАТАвойна !
167
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кравар Е - Отивай на фронта да се биеш за УСРАIНА. Май не ти стиска а......
166
3
 
7
 
! Отговори
Идеалист преди 2 месеца
Слушах цялат реч на Путин, който на вопенните въпроси отдели около 15 минути. Просто каза, че няма да разполага ядрено оръжия в космическото пространствож и западните страни да не мислят, че Русия е беззашитна. През останалото време говори по социално-икономически въпроси, за науката и образованието, за демогрфията и туризма. Мисрки, не лъжете, защото ще ви дам на Фактчекърите!
165
3
 
7
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 месеца
Руснаците искат, и те не знаят какво, ама искат.
164
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ. ВРАГ БУДЕТ РАЗБИТ. ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!
163
3
 
11
 
! Отговори
Доколкото си спомням преди 2 месеца
Нее казал заплахи. Казал е, че ако нападнат Русия, тя има оръжия, които може да достигне до всяка точка на земното кълбо. Моето мнение е, че САЩ преувеличават опасността от Русия, особено в космоса, за да имат повод те да се въоръжават, а не да се обезоръжават, като изпращат оръжия на Укрлайна. От къде ще ги вземат тези оръжия? Преди няколко месеца, беше казано, че обещаните оръжия за Украйна ще бъдат произведени до 3 гонини. ВПК на САЩ е захранено с милиарди за три години!
162
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Краварите приготвиха памперсите
161
6
 
6
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 месеца
Руснаците са царете на демагокиката. Путин е добър пример, прелива от пусто в празно и си пее неговата, "руската истина". На въпроси не отговаря, че е трудно.
160
2
 
0
 
! Отговори
selanin преди 2 месеца
да мислат богатите- милионерите и милиардерите...прехвирлете трилиони долари в руски банки-путин нема проска......
159
5
 
10
 
! Отговори
Глупци преди 2 месеца
Няма да има ТСВ! Нали не мислите, че е случайно задъжането на военната помощ за Украйна в САЩ. Та това са трохи за най-мощната икономика. Защо не ги дават ?! Истината е, че всички разбраха, че Украйна няма как да победи на бойното поле Русия. След провала на контранастъплението се видя, че каквито и оръжия да им дават, укрите само ги профукват и файда никаква. Просто двете армии са от различни вселени. Байдън и Тръмп си правят предизборна кампания на границата в Тексас, дреме им за Украйна.
158
5
 
2
 
! Отговори
Путя Пиздухин преди 2 месеца
Никой не ме бръсне и за с лива !
157
7
 
5
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
До сиромах (176): Ама, чакай, сега. Ти путин не го ли слагш при т. н. от теб световни прстъпници? Ами, че той и ортаците му са най-световните такива, бе, сиромах!
156
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин Никого Не заплаши в обръщението си към Руската Федерация! Той само Напомни на Забравили те се Американци!-:)
155
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия и демокрация, русия и ценности.. те си нямат за нищо човешкия живот! Ако сега дадат следния вариант на *** - печелиш в Украйна, но убиваш половин Русия - няма да се замисли - ще пусне най- голямата поръчка за черни чували.. демокрация.. там..
154
3
 
5
 
! Отговори
Уф преди 2 месеца
Ама откъде ги копирате изразите, от някой блогер ли?!Песков каза за САЩ - Безотговорно изказване , относно изявлението на Остин, че ще нападнат Русия! Ей, не е компютри, а компоти!
153
4
 
8
 
! Отговори
сиромах преди 2 месеца
Не ми е ясно тия световни престъпници защо изопачават думите на Путин?Путин каза,че ако други страни вкарат войски в ,Украйна ,нека не забравят ,че Русия има оръжия с които да удари тези страни!Защо лъжат и искат да се унищожи цивилизацията всички нормални хора знаят!
152
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама кога русия реши да разположи ядрени оръжия в куба,тогаз САЩ заплаши с ядрена война,а сега било безотговорно
151
2
 
5
 
! Отговори
Деди преди 2 месеца
Тоя "глашатай" на краварите по-добре да припомни думите на рашките от 2008 г. и 2022 г., които бяха предупреждение за тях и за евро-зеленчуците. Направиха се на глухи и резултатът е налице!. Така, че да си отварят ушите за всяка дума на рашките - особено тези като Макарончо и Остинчо.