Путин пак се закани: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа

Нашият враг е решил да сплаши кого?, пита той
20 мар 2024 15:21, Нели Христова
481
Путин пак се закани: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа
Снимка: БГНЕС

"Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа". Това заяви Владимир Путин на среща с лидерите на фракциите в Думата, предаде ТАСС.

"Неотдавна казах: нашият враг е решил да сплаши кого? Руския народ, многонационалния народ на Русия? Това никога не се е случвало и няма да се случи", каза Путин.

Според него опитите на врага да сплаши руския народ имат обратен ефект.

"Врагът просто не осъзнава с кого си има работа. С Русия! Това е такава общност от хора, обединени от общи цели, независимо от етническите и религиозните особености. Имаме обща култура, имаме нещо, което обединява всички ни", подчерта руският президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
424
0
 
7
 
! Отговори
Въпросче преди 1 месец
Неизвестно защо, за 4-ти път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ? Кой да ти каже ? Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?
423
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Плашилото заплашило. Нормално. Нали това работи всяко бостанско плашило.
422
23
 
2
 
! Отговори
СССР преди 1 месец
Путин е велик лидер. Браво на него. Да му върви по мед и масло за дълги години напред. Не се тевожете. Русия ще спечели, и всичко ще си дойде на мястото.
421
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Червените линии на Путин отдавна са кафяви.
420
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия има само един враг и той вече облагородява Сибир на нейна територия работливи и многобройни китайци Си тихомълком си взема руска територия Путин ще има истински проблеми с Китай но омразния запад няма да спасява този път Русия
419
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едини затова Пригожин тръгна към Москва и никой не се опита да го спре :) Поробените народи в Рашия не мислят за единство когато им изпомпват ресурсите и ги оставят да живеят в мизерия
418
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кремъл изгради един фалшив образ на Путин който се срути като го погледна този жалък старец ми прилича на подпухнало жалко джудже е как да ме изплаши :) той е толкова уплашен заеква кашля и се страхува от Хага
417
9
 
24
 
! Отговори
По-скоро преди 1 месец
Путин не осъзнава не с кого, а с КАКВО си има работа.Всичките му напъни ще завършат твърде зле, днес Запада не е на неговата страна както беше във Втората Световна Война.Рано, или късно Русия ще клекне, няма сила и ресурс да победи една Украйна, какво остава за НАТО.Да, сега има разногласия и Сената на САЩ доминиран от републиканците спира помощта за Украйна, но няма да е все така, НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА! Путин е пътник, въпросът е само колко млади човешки живота ще завлече със себе си в Ада!
416
4
 
22
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 месец
Копринен шал или сухо конопено въже. Жуже, твоите хора, ще ти го сложат
415
4
 
24
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Ако някой си направи труда да прочете есето "Врагомания" на Георги Марков, ще му стане кристално ясно защо е толкова умопобъркан капутю пудендин и останалата *** около него - просто са научени и закърмени (с блатна вода) от малки с идеята, че не може да нямаш враг, винаги някой е срещу тебе, винаги те преследват с цел да ти навредят, винаги има заговори срещу теб, нещо като параноидна шизофрения, превърната в народопсихология... Deinde, те психиатрията си я имат, само трябват гранични стени.
414
4
 
26
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Какви врагове бе , Путин. ?Ти си най големия враг на Русия. Я виж на какво я направи. Чудя се как руснаците още те търпят.Замисли се за бъдещето си.
413
5
 
27
 
! Отговори
КокоБийч преди 1 месец
Владолф само лае. Видяхме го, че една Украйна вече две години не мое превземе. Да самоубива журналисти и да плаши с ядрено оръжие е добър обаче.
412
8
 
28
 
! Отговори
...! преди 1 месец
Във всички нормални държави изгониха руски дипломати! Заразни са! Само гледат страх да внушават! Да плашат гаргите!
411
18
 
2
 
! Отговори
Чета и разбрах преди 1 месец
Готови сте за фронта .
410
9
 
27
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Вътрешният конфликт в Руската Федерация започна! Народът на Белгородската Народна Република се сражава героично срещу нацисткия режим в Кремъл!
409
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия пък не осъзнава, че от над 30 години е вече бивша империя и не вижда упадъка си.
408
12
 
41
 
! Отговори
Демократ преди 1 месец
А ве, кагебейски уррод, никой не иска нито да ви плаши, нито да ви напада. Кротувайте си там в блатная, живейте си както искате, без да нападате други, и никой няма да ви обръща внимание.
407
16
 
29
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 1 месец
А защо Росия има толкова много врагове - сами се сещайте.
406
0
 
4
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
До До 393: А и капиталистически
405
0
 
5
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
А русия - още по-малко.