Патрушев: Разбира се, Украйна стои зад атаката в Москва

139 души бяха убити при терористичния акт в концертна зала
26 мар 2024 14:57, Елка Василева
103
Патрушев: Разбира се, Украйна стои зад атаката в Москва
Владимир Путин и Николай Патрушев. Снимка: архив, БГНЕС

Високопоставен представители на руските власти заяви днес, че Украйна стои зад атаката срещу концертна зала в предградие на Москва, при която в петък бяха убити 139 души, предаде АФП, цитирана от БНР.

Още по темата
"Разбира се, че Украйна", заяви секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев в отговор на въпрос на журналисти дали "Ислямска държава" или Украйна е организирала касапницата в Красногорск.

Патрушев е и бивш военен и бивш дългогодишен шеф на руската Федерална служба за сигурност.

В понеделник президентът Владимир Путин призна за първи път, че "радикални ислямисти" стоят зад атаката, но предположи, че те все пак са свързани с Украйна.

За извършването на терористичната атака руските власти задържаха таджикистански граждани. Някои от тях наскоро са пътували до Турция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Най-смисления комент преди 4 седмици
До МагеланИ аз така мисля.Няма кой на тази планета да ми даде смислено обяснение как във време на война(няма значение как й викат за пред хората,за управниците на Русия е война) САЩ ще ти кажат " Ей идва атака и вероятно ще е на някой концерт" три дни преди атентата,ти да не осигуриш някаква охрана ли ще е, полиция ли ще е или нещо там на концерта в залата.Нито пък ще ми повярвам,че няма спец. отряд или полицейски патрули по-близо от час до концерта.Те там ще трепят хората и никой нищо..Айде бе
92
0
 
1
 
! Отговори
До 88, Ама разбира с преди 4 седмици
Имат разбира се, доста са умни даже, гиниално зло бих казал...защото 10 години успяват да воюват без дори да са в рецесия и нямат един протест срещу това ...това е чудо на чудесата в политиката...И всичко си разбират и знаят, но нямат интерес от истината и обвиняват изгодния и удобен враг. Това е пропаганда.
91
2
 
3
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 4 седмици
В Кремъл като някой пръцне и нацапа памперса, значи в Украйна някой е ял боб.
90
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоа па високоинтелигентния с IQ колкото на Форест Гъмп, от коя дупка изскочи.
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Циклофреникът, който през два поста питаше за контранастъплението за Крим, се отегчи от самия себе си и направи ротация с постове за някакви ФАБ-ове. Хубаво е, че в психиатриите имат компютри и нет, но няма контрол. Трябва да им оставят само сайтовете за тихи игри: онлайн шах, пасианси, бридж. Иначе хептен откачат.
88
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Инпо какво го разбра бе, Патрушев? Звездите ли ти говорят?
87
3
 
0
 
! Отговори
тъпомер преди 1 месец
Обичайните заподозрени драскат та драскат,и си слагат плюсчета,и как 2-3 си слагат по 7-8 плюсчета,въпрос към Днес.А мен ме блокират?
86
8
 
13
 
! Отговори
Ама разбира се преди 1 месец
Само украинците са известни с това,че убиват викайки аллах.... само украинците са от Таджикистан и бягат към Беларус, заловени са само на 45 км.от Беларус и на 140 от Украйна. Понякога се чудя действително,тези хора , руските партагеносе имат ли дори и малко интелект.....
85
13
 
15
 
! Отговори
власт чрез терор преди 1 месец
Путин показа на руснаците че МИТИНГОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ е ходенето на концерти където де води подривна дейност на руския ппутлерофашизъм е вреден за живота и здравето на всички руснаци участващи в масови демократични събирания..ха.ха
84
19
 
11
 
! Отговори
Вуте преди 1 месец
Тя , Украйна няма изгода и да изтрелва ракети и дронове в руска територия , и градове за да не насъсква 160 милиона руснаци да я мразят , ....ама го прави , ....нали , и се хвали с това
83
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 82 Да не мислиш, че някой пита украинците какво им трябва или не . те са разграден двор който има повече пари - той и поръчва музиката
82
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да мрази украинеца - е същото като руснака да намрази саратовеца или перменчанина... Откъде на къде? Украинците не са виновни- жалко че ги ползват за пушечно месо и че се продават разбира се...
81
10
 
11
 
! Отговори
Крим не е руски преди 1 месец
от време на време на крепостните *** трябва да се втълпява че руската *** има голям враг в лицето на загнилия Запад /където живеят роднините на всички путлерофашисти с откраднатите пари от простите ***/ и да създава паника за да държи Путин на власт и да оправдава воините разходи от които се краде и смъртта на стотици хиляди руснаци. Само провалилия се *** има интерес от такъв атентат както при Чеченската война.
80
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 81 - ми прочети какво си написал и повече да не коментираме! Украинците имат достатъчно пари - оръжие нямат. Само това ли успя да "измислиш" ровейки из руските дез-информационни гомна? За стотен път - не им тряват на украинците 160 милиона противници. Срещу тази омраза парите не помагат!
79
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За такъв теракт се плащат стотици милиони.. и ми викате после, че Украйна нямала изгода.. Има огромна изгода!!!
78
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До РАЗБИРА СЕ УКРАЙНА - като се разбира - посочи каква им е на украинците военната изгода? Защо "искат" да насъскат 160 млн. руснаци да ги мразят? Е така - обясни от какво се "разбира" освен от шизофренните обвинения на доказа военопрестъпник като Путин?
77
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 74 - на там със същия успех са могли и към Беларус да бягат. Очевидния въпрос в този случай - как печели Украйна от това зверство? Отговора - никак! Само мобилизира руснаците срещу себе си. Защо им е? Май Путин има повече изгода от това, а! И преди да попиташ - мисля, че той вече отдавна не е с всичкия си. На съвестта му тежат над милион убити млади руснаци и украинци. Мисля, че просто няма такава.
76
15
 
8
 
! Отговори
РАЗБИРА СЕ УКРАЙНА преди 1 месец
ОСОБЕНО след като всички наглосакси гракнаха да твърдят че не е! 100% урки със спонсорството на ЦРУ и МИ6
75
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бог да прости хората които загинаха там! Невинните жертви. А колкото до поръчителите - едва ли ще ги разберем. За мен украинците нямат полза от такъв атентат! Защо ли? Просто! И сега им е достатъчно тежко за да искат да насъскат руснаците още срещу себе си. Не получават и никаква военна изгода. Мигар имат малко проблеми и без това? Виж, на Путин причините биха били по логични. Да не забравим, че и предишните кървави атентати в навечерието на Втората Чеченска война останаха неразкрити!
74
7
 
15
 
! Отговори
Куку преди 1 месец
Патрушка вие сте една банда некадърници които направиха Русия за посмешище