Песков нападна украинския президент: Зеленски е особен вид евреин

Той бил с националистически дух
Обновена: 26 мар 2024 15:13 | 26 мар 2024 15:13, Нели Христова
125
Песков нападна украинския президент: Зеленски е особен вид евреин
Снимка: БГНЕС

"Зеленски е особен вид евреин". Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, в отговор на въпрос как Зеленски, който е евреин може да е свързан с терористичното нападение срещу концертната зала в Москва, при което загинаха 139 души, предаде АФП.

"Е, там има особен вид евреин. Евреин, който в много отношения проявява симпатии и склонност към националистическия дух, който е проникнал в ръководството на киевския режим", добави Песков.

Той отказа да даде повече подробности, като се позова на продължаващото разследване на нападението в концертната зала.

От години Москва се опитва да представи прозападното украинско правителство, ръководено от Зеленски, като неонацистко и използва това като претекст за офанзивата си в Украйна.

През юни миналата година президентът Владимир Путин нарече Зеленски "позор за еврейския народ" - коментар, който предизвика бърза реакция от страна на еврейски групи.

Запитан за този коментар в интервю за Би Би Си, Зеленски нарече Путин "втория цар на антисемитизма" след нацисткия диктатор Адолф Хитлер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
3
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 4 седмици
Зеленски си е просто наркоман. Който му плаща наркотиците, към него е.А Украйна е жертва на неговите наркотични сънища.
113
2
 
11
 
! Отговори
полковник Колев преди 1 месец
Зеленски не е особен вид евреин. Зеленски си е един обикновен евреин
112
11
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 1 месец
Няма нищо чудно,че изпадналите рашисти са такива циници.Отчаянието на режима на Пуутлер е толкова голямо,че са готови да извършат на голямата и долна мерзост в човешката история само да спасят затъналите си zадници.
111
2
 
11
 
! Отговори
Шаломова преди 1 месец
....е фамилното име на майката на лилиПутин.Израелският паспорт на Медведев Ена истинското му име Мендель.Украйна и СССР/РФ са с върхушка от евреи, ционисти и хасиди.Външният министър на РФ е толкова арменец , колкото и Влад Висоцки Той има и песен: Арменци, арменци, навсякъде арменци/хазари Тук е хвани единия , удари другия.Само евреи/хазари....
110
1
 
3
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 1 месец
Фантазиите ви лаетят в смели висоти.
109
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След края на ВСВ Чърчил заявил "НЕ ТУ ССВИНЮ ЗАРЕЗАЛИ" .Имал е впредвид Хитлер или Сталин .Някога в историята грешките не се поправят.
108
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Москва очевидно няма нищо против евреите, при положение че всичките (или повечето) милиардери които стоят зад Путин са такива. За това Песков казва че този в Украйна е "особен вид евреин".
107
7
 
17
 
! Отговори
Пиян залян преди 1 месец
През ВСВ Хитлер не можа да довърши ликвидирането на евреите , и за съжаление тази напаст е проводник на непрекъснати престъпления срещу мюсиолмани и редица други !
106
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тотално безсмислени коментари на тема "евреи"! За какви чистки говорите,бе хора?Ами цялата руска олигархия е доминирана от такива! Нали точно те стоят като икономически гръб зад Кремъл и обосновано му дават сила да е безцеремонен? Ако ще се почва,трябва са е от тях..
105
15
 
6
 
! Отговори
didid преди 1 месец
Особен вид евреин е като особенният вид руzzнак. Уж говори за мир и равенство пък в кратуната му само оръжия дрънкат.
104
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нацисти, евреи, извънземни, всички са против Русия. Особено ако си на 5 ракии.
103
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От 1 април тази година,Зеленски Няма да има Никакви права като " президент" на Украйна! За разлика от него,Путин проведе избори и си Узакони властта! Виж Зеленски Не го направи!! Така че мисля че,самите украинци ще го свалят!-:)
102
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не виждате ли, че евреите подклаждат тази братоубийствена война? Те се правят на нацисти, комунисти, ислямисти и на извънземни ще се направят, само и само да се изтребвате едни-други. Ударете евреите и войната между братята славяни ще спре.
101
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руските евреи, тези във властта, са си верни на Русия. А агресорите са западните русофобски евреи.
100
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия сякаш се бои да назове евреите като главни агресори. Първо, защото си има достатъчно евреи , включително във властта, самата тя и не желае да предизвиква антисемитизъм. А и защото не желае да бъде обвинявана в антисемитизъм.
99
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А пък тя истината е трета. За агресивния Запад не е важна идеологията, а само да е насочена срещу Русия. Така че всички теории и техните привърженици и членове - нацисти или евреи се поощряват еднакво и си другаруват. Но все пак надделява еврейската агресия спрямо Русия. Това е видно от ръководните фигури и политици на днешна Украйна, евреите дърпат главните конци.
98
0
 
9
 
! Отговори
Мхмм... преди 1 месец
Евреин? Братушките не се ли бориха с нацистите?
97
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зеленски е евреин който ръкопляскаше на нацист в канадския парламент.
96
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До Анонимен 83 Говорите смешки. Каква "намеса" на Русия, като това са руски градове с руско население и даже "Украйна" е руско название за географско положение?
95
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До Анонимен 83Ами не е вярно, в цяла Украйна в главните градове, имаше масови протести срещу Киевските фашистки власти, бяха заобиколили кметствата си и не искаха Киевските фашисти да влизат там, много от тези хора, бяха изтезавани или убити, партиите закрити и политици имаше жертви и обикновени хора, даже тинейджъри, журналисти бяха убити и т.н. Трагедията за хората и нацисткия ужас, които преживяха, бяха много тежки за населението събития.