Москва обяви, че силите ѝ са превзели украинско село в Донецка област

Става въпрос за селището Новобахмутовка
28 апр 2024 15:37, Красимир Ангелов
101
Москва обяви, че силите ѝ са превзели украинско село в Донецка област

Руските сили са превзели украинското село Новобахмутовка в Донецка област, близо до Очеретине, което през последните дни се превърна в център на ожесточени сражения, съобщи руското министерство на отбраната, предаде Ройтерс.

В изявлението се посочва, че руската армия е отблъснала серия украински контраатаки в близост до Часов Яр, където също се водят тежки боеве, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от Русия
Украйна готова за контраофанзива в края на 2024 г. или началото на 2025 г.
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
6
 
15
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 седмици
Руснаците прилагат успешната тактика на испанския диктатор Франко,който управлява Испания от39-та до 75-та. При възможност да приключи гражданската война за дни той казва, че предпочита да превземе Испания Сант по Сант дори да се наложи да избие половината население на Испания. Мотивите са ясни за по-интелигентните
68
6
 
19
 
! Отговори
Паметлив преди 3 седмици
Лани Путин каза на Си,че войната ще продължи още 4-5 години.Тоест,3-4 сметнато отсега.Идеята май е да се потопи Запада(без САЩ,които правят пари от войната).Има и още един аспект-всеки един ден,в който Америка НЕ печели войната с Русия руши авторитета и,а налагането на санкции стимулира всички държави да търсят независимост от американската финансова система.Всички тези ефекти явно се харесват на Путин.
67
28
 
10
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 седмици
Ден пабедай наближава,а победа няма!
66
27
 
13
 
! Отговори
Дякона преди 3 седмици
С този темп на развитие на тридневната война ,може би руснаците ще превземат Украйна след 100-тина години, но пък до тогава няма да останат руснаци...
65
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е така постепенно до Одеса
64
29
 
15
 
! Отговори
XA XA XA преди 3 седмици
След месец-два може и да превземат още едно село. Митът за Красная армия бе развенчан от самият ...пyтлep
63
8
 
24
 
! Отговори
По същество преди 3 седмици
А Очеретино, а Соловево, а Керамик, а Новокалиново и още 5-10? И още 5-10, в които са влезли. Украинците се предават на батальони или бягат. Да ви имам избирателните новини. Следете телеграма каналите, хора.
62
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кокoшкари! ПФУ! Натовариа ли клозетите?
61
7
 
1
 
! Отговори
Лятните Атаки идат преди 3 седмици
на руснаците да дапаркират 10на ракетки без взрив из ПЛ поляни минавайки над УКР фронта.Тогава Дружина Полска с голямите фандромени лопати щеизринат украинското вещество през границата в УКРистан.УКР нахалитетите неспряха да лъжат крадът а който лъже и краде убива.Къш,чиба.Да ърят наичката айна.Работническо-селските руски дружини и трудовата им интелигенция заедно с военните и КГБетата дружно щепомогнат на Вашава дасе освободи от таяПасмина.Така дазберат УКРутите и от др Соци за лятната РУСатака
60
11
 
24
 
! Отговори
Пути н преди 3 седмици
Днеска село . Утре град. В киев на парад
59
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Уточн. Евроатлантическите страни подкрепят украйна и направиха санкции на Русия. Но тя не използва целия си потенциал по много причини. Придържа се към реципрочно на украинските сили участие което е по приемливо за СВО и за да не ескалира конфликта в Т С В.
58
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Евроатлантическите страни подкрепят украйна и направиха санкции на Русия. Тя не използва целия си потенциал по много причини. Придържа се към реципрочно участие което е по приемливо за СВО и за да не ескалира конфликта.
57
9
 
21
 
! Отговори
Така преди 3 седмици
Русия си пази армията,докато Украйна ги хвърля в ненужни битки и губят много хора.
56
4
 
5
 
! Отговори
Да преди 3 седмици
Село по село,Украйна става...
55
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На три месеца превземат по едно село. Много работа ги чака, защото в Украйна селата са към 6 хиляди.
54
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Поне смениха мантрата.Дискоро ги освобождаваха,вече ги превземат.Всъщност,кой нормален би искал да го "освободи" руската армия.С тях идва мизерия,издевателства и беднотия.
53
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вижте, Украйна няма нищо модерно. Нито ПВО, нито нищо. Камо ли изтребители. 1 брой Пейтриът се гаври с руските скамове наред. Русия го унищожава вече 101 пъти. С дронове самоделки и самоделки Нептун Украйна потопи 3те топ кораба на руския черноморски флот. Повече няма какво да кажем освен, че дойде ли 1 самолетоносач в Черно море, Русия е чао за часове. Русия разчита на антична техника от Иран и КНДР. Многобройна- типично за диктатори. Народът няма какво да яде, ама имаме 20м снаряда.
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Уточнение. Село на руски е малко населено място градче , а деревня е село.
51
7
 
6
 
! Отговори
До 45 преди 3 седмици
Един 50м души народ, който не желае да чуе за близост с Русия (дори нашите копейки не искат, че във Впронеж дават 280$ заплата, пък да ринем дъното в ЕС дават 2800, както и в склада в София пак толкова, ама в западен склад), няма как да бъде сломен. Е, ако сте бедни копейки, ясно, то вие се продавате за стотинки от ден 0 на живота си.
50
6
 
9
 
! Отговори
до 47 преди 3 седмици
Пак писане на простотии без грам разсъждения. И как ще ги дават тези жертви като смилат Укропитеците със Фабове и снаряди а жертвите са на Укрофашистите. Поради недостиг на снаряди и тежка бронирана техника. Сирски вчера заяви, че Руснаците са ги поставили в много тежка оперативно-тактическа ситуация. Обаче вие пишете ли пишете простотии.