Москва обяви, че силите ѝ са превзели украинско село в Донецка област

Става въпрос за селището Новобахмутовка
28 апр 2024 15:37, Красимир Ангелов
101
Москва обяви, че силите ѝ са превзели украинско село в Донецка област

Руските сили са превзели украинското село Новобахмутовка в Донецка област, близо до Очеретине, което през последните дни се превърна в център на ожесточени сражения, съобщи руското министерство на отбраната, предаде Ройтерс.

В изявлението се посочва, че руската армия е отблъснала серия украински контраатаки в близост до Часов Яр, където също се водят тежки боеве, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от Русия
Украйна готова за контраофанзива в края на 2024 г. или началото на 2025 г.
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
7
 
! Отговори
Сълза и смях преди 3 седмици
Я браво!А всички ли махали на селото са превзели или само най-стратегическите два двора на горната махала?
48
5
 
5
 
! Отговори
До 48 преди 3 седмици
Афганистанският режим капитулира за 4 часа. А от тогава насам там има шепа войски на САЩ. Да припомним още Либия, Ирак и.т.н.. всеки издържа таван по 18 часа.
47
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На всички фенове на бедна смешна Русия, които слугуват с приведени главици на западните си господари, даже и в държавите им, бих ги посъветвал- навсякъде е изявлението от ден 1 на войната на психично болния вожд. Навсякъде е унижението на руската армия. За седмица тя беше брутално обругана.
46
9
 
6
 
! Отговори
до Гюргя преди 3 седмици
След 20 години в Афганистан първата армия не успя да превземе нищо и се изниза от там като бит пееерас. На Афганистан никой не и помага но въпреки всичко спука от бой първата. Ставате смешни с определенията преди да помислите.
45
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако за всяко село дават по 5000 жертви им пожелавам да превземат поне 1000 села.
44
8
 
12
 
! Отговори
Гюргя преди 3 седмици
И на 30-ят месец втората армия в света превзе едно село! Войниците пият всичко де що е останало из хладилниците, баните и тоалетните, единият даже се оказа късметлия и попадна в аптеката сам, намирайки шуше спирт!
43
7
 
13
 
! Отговори
Еврогейатлантици преди 3 седмици
И хиляда минуси да слагате Украйна ще бъде смачкана и ще капитулира. За разлика от вас без грам возък всеки ден стотици Украински войници използват честота 149.200 Волга и се предават в плен да запазят живота си. А вие си пишете простотиите които нямат никаква стойност.
42
2
 
10
 
! Отговори
Жиката преди 3 седмици
Абе тези укри ,кога ще поумнеят.То бива бива тъпотия...
41
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Със какво смазана? Тогава войната още набираше обороти... ако сега загиват по 1000 нациста на ден то тогава загиваха 100-200... Русия нямаше за цел да се върне в Киев или да го унищожи!!! тогава танковете спираха на пешеходните пътеки още. Решението войната да продължи беше изцяло на хунтата а целта на СВО и до днес не е превземането на киев а денацификацията на Украйна!!!
40
9
 
12
 
! Отговори
Абе Еврогейатлантици преди 3 седмици
Най са ми смешни жълтопанетните планктони атлантици как квалифицират Руската армия ? Абе хомосексуалисти въпреки помоща на сащ, ЕС, НАТО, колективния Запад милиардите долари, хилядите наемници и стотиците получени оръжия Украйна яде бой като маче у дирек. То военни Натовски специалисти определят Руската армия като най добрата и беспособна армия в света но видите ли диванния атлантически планктон го отрича. ПаLячовци и идея си нямате какно се случва на фронта и какъв бой ядат Укрозомбитата.
39
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
каква новина! Сякаш са превзели щата Тексас!
38
11
 
8
 
! Отговори
до 44 преди 3 седмици
Русия не се е изтегляла от Киев, а беше, меко казано, смазана. Като се е изтеглила, бедна Копейко, защо не се върна обратно, а??? ЗАЩОТО НЯМА С КАКВО.
37
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Руската армия влезе със 100 хиляди а не със 200.. ДНР и ЛНР имаха общо 60 хиляди Докато сухопътната армия по документи на ВСУ беше 300 хиляди а реалната беше около 200!!! Я да се върнем към цифрите!!! Русия се изтегли от Киевска област в знак на добра воля - за да се подпише мирно споразумение !! Което беше истълкувано в медиите тук и на запад - като поражение...
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Фют : Айде марш в пиндостан... Стига сте спамили с разум като на байдън пространственната ориентация - взел да прави заключения -лилипут неолибералски
35
14
 
10
 
! Отговори
До 37 преди 3 седмици
Да, припомни жалката руска армия къде беше на 25-Фев-2022, моля. Аз помня. Нахлу посока Киев от Беларус. По няколко направления. Сумарно 200к души- предимно с терлици и тампони. Беше размазана и обругана за 6 дни. Пленени 1000 танка и така нататък. И от там насетне си буксуваме до границата и сме дали вече 500к жертви и още 500к ранени и осакатени. Туй то за смешна Русия. Единствено предимство, милиони снаряди от смешен Иран и жалка КНДР.
34
0
 
1
 
! Отговори
Фют преди 3 седмици
До 39. Прочети пак коментара, помисли и отговори.
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Фют - Каква родина? Средната възраст на ВСУ е 45 години - за коя родина ми говориш ти?
32
4
 
5
 
! Отговори
Фют преди 3 седмици
До 29. Правиш сравнение с две различни събития. Тогава те са защитавали родината си, сега са агресори, които нападнаха суверенна държава. Този път ще дадат фира пак милиони, но нападайки в името на негово величество ботокса.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До: Как така украинско село в Донецка област.... Отговор: А да ти припомня ли къде беше руската армия на 25-ти Февруари 2022 година?
30
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Как така украинско село в Донецка област, като уж голташка Русия каза, че ДНР и ЛНР са неразделна част от бедното блато, наречено РФ?! Да, ама май не хахахахах. Голташка Русия не владее и половината и си буксува на 15км от границата. В Киев за 3 дни!