Bailando или Великолепната шесторка?

Кое от двете благотворителни риалитита предпочитате?
Обновена: 11 окт 2010 16:56 | 11 окт 2010 14:19,
197

Благотворителните риалитита завладяха българския ефир и отново противопоставиха обичайните конкуренти – Нова телевизия и bTV – един срещу друг в борбата за зрителски вот.

Кое от двете шоута харесвате повече – "Bailando – сцена на мечтите" или "Великолепната шесторка"?

Множеството благотворителни каузи, които постепенно отпадат, или общата голяма, в която единствените напускащи ефир са звездите?

Вотът е ваш!


Общо гласували: 1508
Bailando - сцена на мечтите
32%
Великолепната шесторка
68%

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
12
 
4
 
! Отговори
ИВАНОВА преди 13 години
РАЗБИРА СЕ ЧЕ БАЙЛАНДО МИСИЯТА ИМ Е НМНОГО О ДОБРЕ ЗАМИСЛЕНА И СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЧУДЕСНО - АПО БТВ ИЗОБЩО НЕ МИ ХАРЕСВА А АНИ САЛИЧ НЕ СТАВА ЗА ВОДЕЩА ТЯ ЗАГРОЗЯВА ПРДАВАНЕТО
134
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Байландо поне хората или играят или пеят защото могат, моля ви спрете тази гклупост, като Отвратителната шесторка, поне да бяхте избрали хора с мъъъъъъъъничко слух.На всичко отгоре поне покажете децата за които "пеете", това е просто една рекламна компанияУжас.Вземете малко уроци от истински Телевизии и се засрамете. А Ани Салич колко пари е дала за тези дрехи с които се облича,ако излезе с нормални дрехи ще спести за вечеря на цял детски дом
133
0
 
19
 
! Отговори
Детектор преди 13 години
Цинизъм! нито едното нито другото- направо са жалки и смешни.Не вярвам , в "каузата" им.
132
1
 
21
 
! Отговори
Не ... преди 13 години
Нито едното нито другото, много пошло ми звучат. Не гледам !!!!!!!!!
131
1
 
17
 
! Отговори
Т преди 13 години
Ако питате мен рейтинга на БиТиВи се крепи само на това, че в много райони от страната няма друга телевизия освен БНТ. И после перла гледана от 2 милиона. Е вко да гледат хората?
130
1
 
5
 
! Отговори
до 128 преди 13 години
Е как Що!? Щото нямаше да е красиво към БТВ-то и Нова-та.
129
1
 
7
 
! Отговори
Томи преди 13 години
Само искам да кажа че "Bailando-сцена на мечтите" много малко са мечтите свързани с това кой човек да оживее и кой не, защото четох няколко такива коментари, повечето мечти са за създаването на места за лечение, клиники, рехабилитационни зали, дали има 3-4 мечти които да са свързани само с един човек, аз предпочитам предаването на "Нова"
128
1
 
17
 
! Отговори
fdddddddd преди 13 години
Нито едното! Защо няма и такъв отговор в анкетата?
127
1
 
9
 
! Отговори
до 125 преди 13 години
нищо няма да им влезне "в кратуната"както казваш. влиза им само в джоба. в какви жилища живеят слави трифонов,наталия симеонова,нико тупарев....каква благотоворителност,какви 5 лева?
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те четат. Споко! Пука им, че им дреме. Що бунаци с добри сърца ще цъкат, и цъкат, и цъкат, а отсреща ще протриват кунки.
125
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И пратете коментарите на *** от Нова и БиТиВи. Белкем им влезе нещо в кратуната!!!!
124
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Притеснително е, че като се прибереш вечер и си пуснеш телевизора да ти се догади. Скапани риалити шоута или турски сериали. Избирайте. На мен лично ми се драйфа и всеки месец си задавам въпроса защо давам толкова пари за кабелна...
123
0
 
7
 
! Отговори
Марто преди 13 години
На мен ми се струва, че всичко става на въпрос само за пари и рейтинг, не толкова за самата благотворителност, а за изгодата от това, че хората пускат повече смс-и за такива предавание отколкото за риалитата (знаят се кои са). Иначе за идеята за благотворителност (thumbs up), но са скучни:(
122
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
гледах и едното и другото по веднъж. в шесторката са изкуствени,като в стъклен дом. в байландо,поне се стараят.но не вярвам в нито едно. изобщо,вече чуя ли за СМС-и...и виждам още 2-3 палатчета в някое" селище от затворен тип".жалко за хората,които живеят с последна надежда!
121
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 13 години
Всичко е пиар и рейтинг - като им пука много за децата има и други начини за събиране на средства - никога няма да дам и стотинка нито ще ги гледам !!!
120
1
 
6
 
! Отговори
Буревестников преди 13 години
.... А ЗА ДА СЕ АРГУМЕНТИРАМ НЕКА КАЖА ЧЕ ТО И НА ЦЕНТРАЛНА АВТОГАРА В СОФИЯ КАКТО И ИЗ ПОВЕЧЕТО ПО ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ СА ПЛЪЗНАЛИ МЛАДЕЖИ КОЙТО ПРОДАВАТ КАРТИЧКИ ЗА БЛАГОТВОРТЕЛНОСТ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД.... Я ЗА ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ОПЕРАЦИЯ , Я ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ , Я ЗА ХОРА ИНВАЛИДИ.... :( НО АКО НЯКОЙ СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПРОВЕРИ НАИСТИНА КЪДЕ ОТИВАТ ПОНЕ ПОЛВИНАТА СРЕДСТВА АКО ЛИ НЕ И ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛВИНАТА СИГУРНО СВЯТ ЩЕ МУ СЕ ЗАВИЕ ОТ БЕЗКРУПУЛНОСТТА В ПЕЧЕЛБАРСТВОТО НА БЪЛГАРИНА ! :(
119
1
 
7
 
! Отговори
Буревестников преди 13 години
....КАУЗАТА и на двете благотворителни шоу програми наистина е страхотна като идея !!! НО КАТО СЕ ЗАМИСЛИМ НА КАКВО Е СПОСОБЕН БЪЛГАРИНА ЗА ДА НАТРУПА ИМАНЕ ЧРЕЗ КАКВОТО И ДА Е.... ДАЛИ ТЕЗИ КАУЗИ НЕ СА САМО ЕДНА ХУБАВА ИДЕЯ ЗА НАС,ЗРИТЕЛИТЕ ?!? :) КАКВО ВИ ГАРАНТИРА ДАМИ И ГОСПОДА СУМАТА ОТ ПОЛВИНАТА СМС- И ПРАТЕНИ ОТ НАС ИЛИ ДОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛВИНАТА КЪДЕ ОТИВА ВСЪЩНОСТ ?!? ДАЛИ ЗА "КАУЗАТА" ИЛИ В СМЕТКАТА НА НЯКОЙ НОВОИЗЛЮПИЛ СЕ ТАРИКАТ ИЛИ ТАРИКАТИ? ПОНЕ ЗА МЕН Е ДОСТА СЪМНИТЕЛНО.... :( !
118
1
 
4
 
! Отговори
Марлон Брандо преди 13 години
Избирам Семейни войни с Дидо!
117
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И в нито едно от двете бъзикни не коментираха писмото на Красимира Обретенова.Не им стиска твърде, то да не е като да протегнеш щ.шепи и да гледаш жалостиво и тъпо.
116
1
 
25
 
! Отговори
„търсят се балами” преди 13 години
Чрез тези предавания ние вършим работата на държавата, а тя от своя страна ни прибира по 20% от събраните суми просто така защото сме решили да помогнем ...това дали не е вече прекалено.?!?Избирам да си загася телевизора когато ги дават за да не ставам неволен участник в предаването търсят се балами.