Валери Божинов: Николета е ненаситно девойче

Футболистът признава, че в миналото е изневерявал на Алисия
Обновена: 29 мар 2011 14:47 | 29 мар 2011 13:07,
329
Валери Божинов: Николета е ненаситно девойче
Снимка: Сп. Максимум

Футболистът на „Парма“ Валери Божинов разкрива, че Николета Лозанова е голямата му любов и би й предложил брак, защото в нея открива всичко, което търси в една жена – „красота, прелест и чар“.
Валери не може да нахвали новата си половинка, наричайки я „ненаситно девойче“ и голяма чистница.

Фаталната брюнетка допълва, че не се чувства готова за деца, а и не би забременяла, преди да се омъжи.

Светската двойка дава откровено интервю за сп. „Максимум“, като заснемат и гореща фотосесия. Валери и Николета споделят дали имат домашно порно и какво мислят за прясната двойка Алисия – Ники Михайлов, техни бивши половинки. 

Футболистът за първи път потвърждава слуховете от „предишния си живот” с Алисия, които досега се отричаха. Случката в „Царско село”, когато Алисия и Христина са „хванали в крачка“ него и Благой Георгиев с други жени, е истина.

Още по темата

Валери разкрива, че в миналото многократно е изневерявал на майката на детето си, но сега не усеща такава необходимост, защото жената до него му е напълно достатъчна.

Николета пък признава, че до момента, в който не започва интимна връзка с настоящата си половинка, все още е влюбена в Ники Михайлов и дори Валери я съветва приятелски да се бори за него, ако истински го обича.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Девойче?!?" Аз бях девойче на 23 години, ама за тази изпечена, гримирана до ушите мадама това определение никак не е подходящо. А Валери, горкия, не си дава май сметка реално какви са й интересите (ако има изобщо такива).
207
0
 
13
 
! Отговори
723 преди 13 години
не ми харесва Валери, ***
206
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е такова нещо не бях виждал - как задружно никой не харесва тея двамцата. :DDЯ си стойте там при жабарите, тук никой не ви ще.
205
22
 
5
 
! Отговори
от хай лайфа преди 13 години
Алисия беше ***.Да не говорим ,че аферата с Пехливанов може да се докаже.На 29 е ,но изглежда на 39.Кофти.И Николета е разпасана ,но поне е красива.А и на Алисия(която първа изневери на Валери с Петко) издържаше цялата рода.Построи къща на родителите й ,купи апартамент на Ася,даваше пари на братята й.Старата к.рва да не се прави на морална ,защото малко трябва ,за да се дакажат деянията й.Мислеше си ,че с дете може да се върже мъж ,но Валери не е толкова глупав.Поне си взе красива жена.
204
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според мен много от фенките й вече не я харесват като преди, след изцепките с Валери и как развали едно семейство и го тръбеше навсякъде все едно е повод за гордост.
203
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той ще съжалява, че остави жена си, която е класи над НЛО-то. Ако вече не съжалява, но е късно. Тази ще е с него, до колкото може да й купи диаманти, часовници, кола, екскурзии и тн. Пък и е ясно, че не се обичат, то си личи и по снимките, че всичко е поза.
202
1
 
23
 
! Отговори
тцтцтцт преди 13 години
...девойче??!!??...
201
1
 
30
 
! Отговори
Fansi преди 13 години
На мен лично и двамата много са ми паднали в очите.Първо поведението на Божинов е под всякаква критика...Нека погледне неговите колеги какво правят..да вземе пример..Нека играе, да вкарва голове..Стига се е занимавал с Николета и списанията, медиите..Второ, според мен той не я обича..Само я използва както Алисия..И трето и медиите са виновни,защото само с тях се занимават..Как не им омръзна не знам..
200
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз това се зачудих, обикновено всеки си има фенове, а тук нито един.Как пък не видях нито едно тийн мнение - Ники, ти си върха, обичаме те, ти си най-красивата, прекрасната и тн. ей такива неща май има само във фейсбука й.
199
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
николеткееееее, къде са ти фенките и феновете, нещо не ги виждам, как няма и едно положително мнение за вас, да ви отсрами :D
198
1
 
23
 
! Отговори
гроздьо преди 13 години
Аман от чалга!
197
0
 
11
 
! Отговори
dantes преди 13 години
Zatvaryam temata! ne si zaslujava
196
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ама тя милата Николета е толкова проста, че сега като прочете негативните коментари ще си помисли, че са защото им завиждаме
195
0
 
23
 
! Отговори
да бе преди 13 години
Тоя мачо ,май не ще да издържи на натоварването !А на момето ,това му е работата ---само секс за кинти!
194
0
 
31
 
! Отговори
ichko0o0 преди 13 години
Тоз бъстун май са оплаква а ? Или и в леглото е толкова слаб колкото на терена?
193
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това е държавицата ни ку...валък и селяния!
192
0
 
15
 
! Отговори
:)))) до 203 преди 13 години
203добавен от: Люси преди 30 секундиАбе верно му е празен пакета....:))) Ха ха ха ха ама със "златни топки" мечтата на всяко ***! Топчета вместо топки , но на "футболист" да са! То поне футболист да беше ама нейсе!:))):)))) Абе оставете ги хората да се изживяват:))) Видели те че на запад ставало!!:))
191
0
 
34
 
! Отговори
Люси преди 13 години
Абе верно му е празен пакета....:)))
190
0
 
42
 
! Отговори
Джулиян Мантъл преди 13 години
Поредния ПР...... Добър си, брат ми, само в Биад.
189
2
 
27
 
! Отговори
аннт преди 13 години
Нямат страх от бога , но колелото се върти , връща се стократно в най-милото!