Панорамната алея Варна
Панорамната алея Варна
Снимка: CkyBG | 08 май 2013 14:06
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
21
6933
1
3
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Облак преди 11 години
До Анонимен 18Община Варна стопанисва алеята, това ще означава, че постъпва с нея както намери за добре. Било то изхвърляне на *** или оправяне на счупените неща. Просто дарителите не носят отговорност от тук нататък и толкова.
17
0
 
1
 
! Отговори
малката друсалка преди 11 години
Общината е длъжна поне кошчетата да изхвърля, едва ли някой иска да се слага патрул, макар че за място като Балканите е напълно в реда на нещата да се взимат сериозни мерки.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха ***. Да не искате общината да ви сложи въоръжен караул и да стреля на месо.Опазването зависи от всички вас.Но това че някой се напие, изкърти нещо, открадне и т.н. го има по цял свят.Така че какво искате.В Англия пият и повръщат по улиците, а общината чисти след тях.
15
0
 
1
 
! Отговори
CkyBG преди 11 години
До Dimityr още не са сложени всички табели , снощи имаше само една. А официалното откриване е на 9 май - денят на Европа
14
1
 
0
 
! Отговори
От 12 преди 11 години
Една дума е ;)Открии я сам и я раздели на срички ,а откриеш ли иронията ,дано надмогнеш себе си и разбереш думите ми.
13
1
 
0
 
! Отговори
от 12 преди 11 години
Дребнавости не ми се слушат ,ако си курифеи по грамотност и езикови норми в българския език си е твоя чест и слава!Имам 2 коментара ,ако си се разлютил на друг си е твои проблем!(А ти,) не мина.Не ми се занимава ,но това търсене на диаманти сред л..та е болест!Нарича се задоволяване на егото!
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
... па и плюсове си слага ...
11
0
 
2
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
... нямаше да се хващам за пунктуацията, ако не правеше неправилни забележки ... плондир ... въздух под налягане, "ограмотява" другите, но като му обърнат внимание, че е неграмотен, им вика "даскали".Е то само по това, че смяташ "учител" за обида, се познава от коя част ня обществото си.П.П. В последното изречение запетайката ти е точно толкова уместна, колкото и самочувстието ти.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даскале!Pove4eto pi6at taka!Има и 6мат4овци де хортуват по инак поткув.А ти, си се хванал за пунктуационните знаци.
9
0
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
запетая се слага след ОБРЪЩЕНИЯ.сега... разбирам, че за някои "а" е нормално обръщение, но за болшинството такова обръщение е белег за ниска култура.Ако не знаеш какво е "обръщение", просто игнорирай коментара.
8
0
 
1
 
! Отговори
do 6 преди 11 години
след а не се слага запета, само пред а ... 'кво да се прави'*** не го оправдавайте човечеца, те там така си говорят ...
7
0
 
2
 
! Отговори
до грамотния! преди 11 години
Коментара е като художествено произведение!Може да е извън всички норми на българския език!Примерно държава дето я мразиш, да е с малка буква !Понякога привидно неграмотното иронизира.А има и хора които незнаят каде и как да използват препинателните знаци на клавиятура !Норматива за мен е кирилица ,най-много с 4 или 6 за други дребнавости не се вглеждам защото не всеки има двигателна памет на машинописка!
6
1
 
11
 
! Отговори
коко преди 11 години
Европо,къде си!На Великден отиваме с внучето и жената във варненския зоопарк и изведнъж се оказва,че там няма тоалетна.Била в ремонт.Питах къде да пикая,при лъва или при мечките,но не можаха да ми отговорят .Излязохме извън зоопарка.Там аз опиках един храст,а когато жената водеше внука към другия той извика-"Дядо,тук една леля ака! После забелязах как в храстите много хора се облекчават.Въобще-"Варна,хубава Варна",както казваше един вече бивш кмет...
5
7
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 11 години
След "а" се слага запетая.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а аз пък исма да видЯ поне един грамотен потребител ...
3
0
 
6
 
! Отговори
до Димитрии преди 11 години
Които си е *** ще си е *** ,а да му променяш манталитета е невъзможно -глоба или наказание друго не ги вкарва в релси!Защо така по старо му иначе има хора дори дето поправят самоцелно и ремонтират без да ги е викал или молил някои.
2
1
 
19
 
! Отговори
Dimityr преди 11 години
Днес видях, че някой *** вече е изкъртил едната метална плоча на тази аллея, тази посветена на българите на Олимпиадата в Лондон... За да се промени тази държава, първо трябва да си променим менталитета.
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали знаеш кое е холдинг "Варна" ?