Бюлетините от Костинброд
Бюлетините от Костинброд
Че то е ясно, че има далавера на държавно ниво:

• в този договор КОЛИЧЕСТВОТО НА БЮЛЕТИНИТЕ ЗА ОТПЕЧАТВАНЕ Е ПОСОЧЕНО НА 8 343 000 БРОЯ. Броят на избирателите в списъците е 6 868 455.

• Т.е броят на бюлетините НАДВИШАВА с 21.46% броят на избирателите, въпреки че законът позволява до 10 на сто! Снимка: Grigor | 17 май 2013 11:42
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
23
9175
18
2
Напиши коментар Коментари
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
7 нито един избирател няма да ти е нужен приятел. Бюлетините се разпределят по секции и се вкарват на мястото на редовните. По същия начин по който нашия ни мил президент беше избран. Разхождат се едни индивиди с чувалчета и ни лук яли ни лук мирисали.
19
0
 
0
 
! Отговори
ЯХ преди 10 години
13 стотинки цена за 1 бр. - не са много евтини, цветни ли са, със защити като банкнотите ли са??? Нека експертите да направят оценка на цената.
18
4
 
1
 
! Отговори
Войвода преди 10 години
Администрацията ще се увеличи тройно, понеже на всеки махнат от ГЕРВ че се назначават по 3-***, както между впрочем беше при Триглавата ламя /коалиция .
17
8
 
0
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До 17Moeто дете, къде видя 8 343 000 избиратели? В тази бройка са включени 10% (десет процента), и ти смяташ ОТНОВО върху това това количество??? Наглост нечувана! Хванаха ви на калъп!Затова - ТИХОООООО!ДА НЕ ЧУВАМ СКЪРЦАНЕ НА БИБЕРОН!
16
6
 
3
 
! Отговори
за БУДИСТИ преди 10 години
От къде 250,000 работни места? Ами като се изгонят всички "КАЛИНКИ" и "БУДИСТИ" от държавната хпанилка ето ти даже близо до 500,000, това са и дежурните гласуватели на ГЕРП, а кат им се вземе папото на тия ще почнат да гласуват по съвест....
15
2
 
17
 
! Отговори
до автора плювач преди 10 години
"Между 0. 50% до 5% може да бъде надтиражното производство на една печатница", коментира пред "Фокус" депутатът от БСП Петър Кънев, чиято печатница отпечата протоколите за изборите. /В случая с Мултипринт тиражът е 8 343 000 бюлетини, от които 5 на сто представляват 410 хиляди бюлетини/. Според него когато нещо се печата, винаги се пуска по-голямо количество, за да може да остане. Защото обратното е по-трудно да се прави отново подготовка за печат. dnesplus. bg/News. aspx?n=608663
14
23
 
15
 
! Отговори
Айаж4о преди 10 години
До слепи ли сте?Народът иска да не живее в милиционерщина и да не го лъжат по най-безочливият начин! Тези хора /от ГЕРБ/ трябваше да са в затвора и биха били в него във всяка една друга страна! Не искам да ме оправлява МАФИЯ! Престъпници са всички, ама тия са направо МАФИОТИ!!!
13
2
 
38
 
! Отговори
слепи ли сте? преди 10 години
Не виждате ли,че всеки ход е безполезен.За пореден път загубихте,вие избирателите.Как си я представяте 1000 лв. заплата и 500лв. пенсия.От къде ще дойдат тези пари?Заем ли,какво ли?Не разбирате ли как на зима пак сте на площада,няма да имате за ток и хляб.Не става с търговия и гешефти.Не става без работещо земеделие и животновъдство.Колко партии ще взимат държавна пара,която е от вашия джоб.Въпреки че не са в парламента!!!Докога ще сте такива овце.Докога ще издържате ***?Замислете се!
12
13
 
20
 
! Отговори
е преди 10 години
А от къде да сме сигурни, че няма и незаконни протоколи пуснати в обращение, с тях много по - бързо и лесно се подменя резултата, защото бюлетините се броят веднъж и после никой не се занимава с тях. От там нататък се вземат данните от протоколите. А протоколите ги печата депутат на БСП. Защо там не се провери всичко наред ли е било.И там може да има незаконен надпечат.
11
10
 
5
 
! Отговори
митко печата преди 10 години
До Анонимен 12,хаха, ти си най умния явно, няма да си напечатам бюлетините при моя човек от моята партия в неговата печатница, където е най-малък шанса да ме хванат, а ще тръгна да търся печатници, хаха. Ми нали е избрана тази печатница с обществена поръчка бе, ***.Абе не се ли чудите също, цената на бюлетин идва към 8 лв. някъде. Не че нещо, ама то един вестник има повече хартия и печат по него, по-малък тираж е по-евтин. Интересно.
10
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе,мноо сте ***,бе братче...ако някой печата незаконни бюлетини,първо няма да ги впише в официален договор,и то с Министерски Съвет и второ-ще си ги напечата където си иска и трето-ще си ги паркира в първия му попаднал бус в паркинга на мола и оттам ще си ги раздаде на хората в торбички на Гучи и Армани...А тука щом участва Мая Мърсолова,работата е ясна...
9
1
 
9
 
! Отговори
Силвия преди 10 години
Ако прегледате сканираните протоколи по населени места, масово малки села имат по 30-35 регистрирани избиратели, а броя предоставени бюлетини са минимум 100, което е повече от 10 процента.
8
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О колко по български кои частник работи за без пари ейй така за добруването на народа разпечатал да има бюлетини... които няма да му бъдат платени. :)Такива наивни истории няма дори и в детските книжки на сина ми. Ами нищо ние верваме на волята ви.
7
8
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 10 години
До Анонимен аре стига с тия глупости! или си много глупав, или скъпоплатен
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Печат се прави за 7 мин 1) Бюлетините ти трябват за да ги дадеш попълнени на електрората и после искаш да ти върнат празна такава ->с което доказва че са пуснали твоятаПразната бюлетина която са ти донесли е с редовен печат ... може да я попълниш и да я изпратиш в урната с друг човек и пак чакаш да ти донесат друга празна. Предполагам че трябват 50 стартови бюлетини за да завъртиш по-бързо цикъла.
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре де, някой ще ми обясни ли, тези бюлетини дори и да са фалшифицирани, как ще минат през секционната комисия? Как ще й се бие един печат, след гласуването друг и как никой от 8-те членове, всеки един от различна партия, няма да види че бюлетината е фалшифицирана? Сигурно има някакъв начин, но аз не го виждам.
4
5
 
15
 
! Отговори
. преди 10 години
Много интересно за какво са му на Министерски съвет 8 343 000 бюлетини, при положение, че тази бройка далеч надхвърля дори броя на цялото население българи?!
3
2
 
18
 
! Отговори
иво преди 10 години
До Тутурут . А иначе е хубаво да се чете - бройката на отпечатаните трябва да е 8 343 000 и толкова е изпълнил . Защо е толкова трябва да се пита в МС .
2
9
 
18
 
! Отговори
ivo преди 10 години
До 1 . Ти като си се занимавал , как печаташ - заявен печат 1 000 ама ти от добро сърце и за твоя сметка отпечатваш 1 200 ???
1
25
 
25
 
! Отговори
Тутурут преди 10 години
Бабината ви трънкина, само човек дето не се е занимавал с печат може да вярва на такива измишльотини и натъкмявания. Ако не бяха стигнали бюлетините пък щяхте да ревете че нарочно са манипулирани за да не могат хората да гласуват, като артисат пак виновни.Стана като във вица "що си с шапка...що си без шапка!