Важи и за S-класи, особено за тях!
Важи и за S-класи, особено за тях!
Специално за богопомазаните богаташчета Снимка: Тошко | 08 авг 2013 11:21
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
18
25043
66
2
Напиши коментар Коментари
14
7
 
0
 
! Отговори
мама преди 10 години
Иванчо, открих ти 5-6 правописни грешки, моето момче.Може би затова не си на мястото на чичко-паричко, твоят шеФ........Успех!;)
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ивансамо не разбрахме как шеф на 'софтуерна къща' изкарва пари с работници като тебе, които вместо да бачкат гледат снимки в нета и пишат глупости.
12
6
 
7
 
! Отговори
steave.green.5 преди 10 години
До Иванпръскаш от акъл
11
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ВескоКато не си платиш данъци, в кой джоб се бърка, някой чужд или само предполагам - на баба ти, дядо ти, а може би и в твоя? Моля те, не отговаряй.
10
5
 
27
 
! Отговори
Веско преди 10 години
До БравоИд*от! Човека ти казва, че не *** от бюджета, а не че укрива данъци. Къв ти е проблема? Да ти го обясня като за по-***: ако "спечелиш" примерно общинска поръчка да боядисаш пешеходните пътеки в града и го направиш с трима *** с най-калпавата боя, ще изкараш за две Поршета, ама ми бъркаш директно в джоба!
9
13
 
21
 
! Отговори
Браво преди 10 години
До ИванАууу, сега остава и св.ирка да му направиш, след като му об.лиза за.дника.И това, че работи само за външния пазар, къде според теб трябва да си декларира заработено и да плаща данъци? Може би на Луната!
8
4
 
23
 
! Отговори
sadads преди 10 години
означава, че интелигенцията със S-класи също има право да престои на въпросното място, но не може да паркира, както сигурно правят предвид снимката.
7
7
 
39
 
! Отговори
бегай преди 10 години
do _GOКато са спечелени с честен труд, защо все пропускат да декларират реални доходи и имущество. За да имаш пари за S класа значи крадеш, ако некрадеш, но ги имаш не би ги дал. Защото в БГ честните пари са много трудни. Всеки белгиец има спестени средно по 100 000 евро плюс дом. Но никой не си купува тукутака S класа.
6
2
 
49
 
! Отговори
сопол преди 10 години
не знам точно как са ги изкарали , ама знам как се изкарват и за ес класа не стигат
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
sme6ka e tova i to goliqma ama neka ima postvane :)
4
51
 
14
 
! Отговори
Go_ преди 10 години
До ХейтърТози знак означава "Забранено е паркирането", т.е. не и престоя. Не виждам причина шофьор с С-класа и такъв с Жигули или Трабант ако щеш да спре за малко ако има нужда. И в случая какво излиза - шофьор с обикновена кола може да спре а такъв със скъпа не може, така ли?Още повече - голяма част от нарушителите са шофьори с обикновени коли, но когато скъпа кола направи нарушение се почва - "глей го сега тоя ***, кво си мисли като има пари"
3
8
 
91
 
! Отговори
yodа преди 10 години
Много добре знам как са изкарани - измамени клиенти, укрити данъци, забавени заплати, спестени обезщетения и инвестиции в безопасни условия на труд, измами с ДДС, контрабанда, източване на европейски, държавни и общински пари. И още много, много подобни.
2
4
 
119
 
! Отговори
Хейтър преди 10 години
Да, умираме да хейтваме, яд ли те е?!Мен като гражданин на тази държава не ме интересува как хората с пари са си ги изкарали тези пари! Интересува ме обаче ВСИЧКИ да бъдат равни пред закона, да спазват правилата, които са за ВСИЧКИ, а не да се правят на тарикати само защото имат пари! Между другото така е във всяка друга нормална държава - правилата се спазват от всички! Но... явно България е много далече от нормална държава!
1
99
 
17
 
! Отговори
Go_ преди 10 години
Ей умирате да хейтвате на хората с пари, независимо от факта, че не знаете как са изкарани... Дребна душица е българина...