Нямам думи !
Нямам думи !
Ето защо коравия Кубрат падна .....учудващо е как се изправи въобще ! Снимка: Мартин | 17 ное 2014 09:05
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
64
23352
13
31
Напиши коментар Коментари
45
0
 
6
 
! Отговори
СМЕШНИЦИ преди 9 години
Стига с вашите гипс и простотия. Има видео в което в съблекалнята присъстват по 1 от чуждия отбор, за да не се ***... Айде стига спекулации и глупости вече!
44
5
 
5
 
! Отговори
читател преди 9 години
Има или няма гипс това не влияе на просташкото поведение на този чалга-герой.Може би е свикнал така да се държи като бияч на софийските лихвари.Нека представя тях, а не България.Никой не му е дал право да говори за и от името на България.
43
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЙТО ТВЪРДИ ЧЕ КЛИЧКО НЕ ПОЛЗВА ГИПС СРЕЩУ КОБРАТА, ДА ГЛЕДА ТОЗИ КЛИП В YOUTUBE ! СЛЕД 18-ТАТА МИНУТА ПОКАЗВАТ, КАК КЛИЧКО РЕЖЕ С НОЖИЦА ГИПСА СИ ОТ РЪЦЕТЕ. ЛИНК - YOUTUBE -- COM /watch?v=pUv7uLOEdMIКЛИПА СЕ КАЗВА "Wladimir Klitschko vs Kubrat Pulew Full Fight HD Cała walka"
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Известният руски промоутър Владимир Хрюнов каза пред Gazeta.ru, че екипировката, с която излиза на ринга световният шампион Владимир Кличко, може да доведе до сериозни наранявания у съперниците му. Темата, която отдавна се обсъжда, са ръкавиците на Кличко. След всеки негов удар Пулев падаше като домат. Мисля, че това е факт, който трябва да бъде проучен, може би дори и от полицията в Хамбург. Тъй като това е реалната ситуация: Пулев получи увреждане на здравето", каза Хрюнов.
41
1
 
10
 
! Отговори
anon преди 9 години
аз от бокс почти не разбирам. но гледах мача и нашето момче - едно че беше значително по-слабо, две че не му прави чест цялото поведение преди, по време и след мача. стил на поведение му трябва. а няма.
40
7
 
47
 
! Отговори
мнителна баба преди 9 години
Не само гибс, ами и това не е Кличко, това е извънземен илюминат преоблечен като Кличко. Та затова нашият Пулев падна.
39
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
охх, не знам как не сте видели гипса, дори и майка ми го видя!
38
9
 
6
 
! Отговори
до 48 преди 9 години
колега, гипс имаше със 100% сигурност. и не само кличко, а и кобрата, но на кличко е повече. ако можеш намери мача в ютуб и гледай края, там ще видиш как пюе на ринга, в продължение на 1 минута кличко и неговите хора му помагат да си махне гипса.
37
2
 
12
 
! Отговори
въй преди 9 години
най-точни са мненията на 6 ,27,29,30,32,34.Тези ,които търсите под вола теле-пробвайте и с нещо по-смислено,,че климатиците нарочно са духали в лицето на Пулев и са се въртели с него, за да му духат и да има така Кличко попътен вятър! Ако и това не е удачно-попитайте Боби Михайлов-той ще намери още по правдоподобно оправдание ! Другари, за нашите стандарти 1,4 милиона е добра сума , отделно приходи от тв реклами, от неспокопсаната реклама на марка ръкавици ,реклама че кобрата е добър по душа.
36
0
 
7
 
! Отговори
сс преди 9 години
Това с бинтовете е много елементарно,за да направи такъв номер Кличко. Не търсете под вола теле. Виж - за допинга е съвсем друга работа. За тези ,които гледат бокс, ще напомня мача Джоунс - Лебедев. Руснака защитаваше шампионския си пояс,а Джоунс го вкара в болница. След мача се оказа,че черния е на допинг. Разбира се това е недоказуемо, но при положение,че даваш проба горе долу веднъж -2 пъти в годината, дори и български доктор ще направи така,че да не те хванат.
35
1
 
12
 
! Отговори
fossa преди 9 години
Това е като "допинга" в шишенцата на италианците през 94-та. :) :) :) . Истината е,че на нас българите все някой друг ни е виновен.
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди изобщо да се замисли за шампионските колани, Кобрата трябва да се научи на две неща. Трябва да се научи да пада, а после и да бие - в този ред!
33
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за тези които не виждат какво не е редно в снимката - гипса на кокалчетата е толкова много, че е направо като метален бокс. с това нещо и аз бих нокаутирал кобрата. не че съм му фен, но кличко наистина направи номер с ръкавиците. първо, че е задължил кобрата да играят с нестандартни ръкавици, които нямат подходящ номер за кобрата, но на него пасват идеално, после и гипса...ясно е, че не му е чиста работата. не оправдавам и кобрата за лошия гард, но кличко играе неколегиално и нечестно.
32
4
 
13
 
! Отговори
стига джафкане преди 9 години
Абе хора, защо постоянно търсите повод да се карате? Ако насочите тази енергия в градивна посока и вие и България ще тръгнат напред. Боксът е спорт - смъртоносен при това. Уважавайте труда на хората, както уважавате и своя. А кой паднал, кой станал - все едно. Вие сами избирайте кой е пример за вас, но го натрапвайте на другите!
31
6
 
11
 
! Отговори
гопи преди 9 години
нещо не ми е ясно тук..какво в тази снимка е причината Кубрат да загуби..
30
4
 
9
 
! Отговори
Hi преди 9 години
Този бинт се прави с ,гипс+ бързосъхнещ цимет и с малко боротеракол. Направо камък става, Дори може да пуснеш една арматурка.
29
13
 
53
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Кобрата не се изложи, но цялата нация в момента прави всичко възможно да го изложи максимално!-----------Кобрата се изложи и по време на мача и най-вече след него. Не може да си претендент за титлата и още в първия рунд да стане ясен края на мача. Не може виждайки колко ти е багажа след мача да продължаваш да плюеш по шампиона. Поне не може в обществата, в които бих желал аз да живея!
28
11
 
9
 
! Отговори
СРАМ преди 9 години
ПО-НАГЛАСЕН И ТЕАТРО МАЧ НЕ МОЖЕШЕ И ДА БЪДЕ!!!И ДВАМАТА СА ПЪЛНИ ПОСМЕШИЩА И АКО ТОВА Е ШАМПИОН И ПРЕТЕНДЕНТ ТО ТОЗИ СПОРТ Е МЪРТЪВ!
27
6
 
25
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Кое в тази снимка не е по правилата?
26
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
УФФ! Аре, аре. Мачът го гледах. Пулев се *** тотално. Пулев не беше готов за Кличко. Това е всичко. Стига сте лаели като кучета от страни. Пулев да си наляга парцалите, а не да говори глупости по телевизиите.