Изходът е вдясно
Изходът е вдясно
Древните китайци са го измислили, само трябва да го приложим Снимка: Красимир | 18 юни 2013 09:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
13147
30
7
Напиши коментар Коментари
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестът е против мафията, която в случая е червенотурска. Не искаме замяната и със синята мафия, която иска да яхне протеста.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пореден опит за политизиране на протестите. Не искаме нито леви, нито десни, нито пембени, нито зелени. Хората се отвратиха от такива истории. Който иска "син" протест, да си го прави отделно, и да си преследва политическите цели. Видяхме ги всичките какво са. Народът иска измитане на цялата нагла до безобразие политическа ***. Стига с това делене.
4
27
 
26
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
Абе седерунгели умрели ,народа ви би шута по безапелационен начин те пак напират!Ти в селото не го искаш то за на попа къщата пита!
3
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахаха, в България вече всеки е десен и интелектуалец. Жалка история, да бяхте цитирали Тачър или Рейгън, щяхте да сте още по-стереотипни.
2
3
 
49
 
! Отговори
simeon.mihaylov преди 10 години
В България, истинско ляво няма. Има едни корпоративни лобисти, срещу други корпоративни лобисти. От гледна точка на това, зад кой кръг от фирми, какви капитали стоят, може да се каже, че в България има по-скоро: Източно и Западно, вместо Ляво и Дясно...Парадоксално, партията с най-лява риторика е Атака, но при тях всичко е само на думи :)
1
21
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дясно - СДС-та, ДСБ-та и подобни мижитурки?Не, благодаря!В България няма ляво и дясно - има пари!