Проверяват такситата от стоянката в "Красно село"
Проверяват такситата от стоянката в
В България, първо трябва да стане инцидент ли и тогава да започнат проверки и да се извършва контрол?! Снимка: Георгиева | 11 юли 2013 10:07
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
27
7612
32
1
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
митева преди 10 години
с тези нови правила които ще се изискват от такситата ,смятам че съвсем скоро ще ги изкарат на площада.как никой не помисли как се изкарват пари за вкъщи.време е май да излязат и такситата на площада и да подкрепят стачкуващите.навремето свалиха Костов а сега и Орешарски.не се получава да искаш европейски изисквания в не европейска държава.тук са най евтините таксита но сме и най мизерната държава.време е да пожълтее софия.
23
1
 
2
 
! Отговори
... преди 10 години
След дъжд - качулка! Това ни е цялата държава!!!
22
1
 
3
 
! Отговори
Авитохол преди 10 години
Държавата си е държава...това не е народ!
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това не е държава
20
1
 
6
 
! Отговори
Маджаров преди 10 години
Пияни Таксиметрови Шофьори,Пияни ДОКТОРИ също редовен случай,Поркани Депутати ,Егати Държавата ,трябва да се спасяваме сами то е ясно
19
4
 
6
 
! Отговори
Лидия Петрова преди 10 години
Да ги проверяват всички! Един ми взе 6,50 лв. от ИИСУЛ до Плиска! И вижда , че съм оперирана!
18
1
 
3
 
! Отговори
Боко преди 10 години
Е и да ги тестват сас дрегера нали няма кои даму забрани после даси купи алкохол от първият магазин които види,според мен тука става въпрос за самосъзнание.От тук на татък каквито и деиствия да предприемат няма да върнат младата жена мир на праха и.
17
1
 
4
 
! Отговори
Георгиева преди 10 години
До 14Аз да обясня каква е разликата- дори да се напия и да лазя на работа(което е изключено), аз не НЕ МОГА ДА УБИЯ ХОРА, а той уби вече! За мен някой е допуснал този човек да ходи пиян на работа- от фирмата, пътни полицаи, граждани, които са го видели пиян и не са реагирали...Щом хората се ПРЕГАЗВАТ от таксита - трябва по-засилен контрол от таксиметровата фирма, колкото и да струва това!!! Човешкият живот не струва ПАРИ!А това че всеки си носи лична отговорност за действията съм съгласна!!!
16
2
 
0
 
! Отговори
yyyiiiiiiiyyyy преди 10 години
До REnida ta e................. v wamandyrata kompetentna
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ajax4oСпециално за този случай съм съгласен с теб, но цялостната ситуация е такава, че когато стане нещо ни скачаме да оправим щетите, но когато щетите са човешки животи тогава е безсмислено.....Жалко за починалата жена, жалко за хората които са пострадали!
14
4
 
7
 
! Отговори
REni преди 10 години
Стана трагедията и се сетиха да проверяват тъпите таксита...няма оправия в тая държавичка и така ще си остане...
13
1
 
3
 
! Отговори
Ajax4o преди 10 години
До Волен СидеровЗащо да съм ***? Знаеш ли комшията ти отивайки да вземе жена си от работа дали преди това не е пил? Говориш глупости! Има сигурно 2 милиона шофьора и те не могат бъдат контролирани непрекъснато - НЕВЪЗМОЖНО Е! Дали е виновен - НЕСЪМНЕНО! Дали трябва да лежи в затвора - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Дали е можело да го спре полицията, държавата - ЕДВА ЛИ! Не мисля, че заради липсата на мисъл и морал и отговорност у някого аз трябва да се извинявам!
12
2
 
5
 
! Отговори
Георгиева преди 10 години
Относно моя коментар под снимката.....нямам предвид дали имат изрядни документи или не! Става въпрос, че няма контрол от страна на таксиметровите компании. Нека да им правят внезапни проверки- хванат ли някой пил- губи работата си и го предават на полицията!Пък може и да ми е глупав коментара под снимката- явно искам да има проверки и да не ме прегазват пияни шофьори с "изрядни" документи.
11
6
 
1
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 10 години
До Ajax4oГлупак! Извини се бе!
10
3
 
7
 
! Отговори
интернет лумпен преди 10 години
Пак добре, че имат поне толкова срам, че да се размърдат. Но след касапницата вчера искам да знам защо прокуратурата не е нахлула още в "ОК Супертранс"??? И тия ли са част от мафията? ЦацарOFF, ти мишка ли си или жаба?
9
5
 
7
 
! Отговори
Ajax4o преди 10 години
Глупав коментар под снимката! Шофьорът е бил с изрядни документи, но никога не можеш да знаеш кой, кога ще седне да пие и ще кара! Приемете, че за някои неща не може да има превенция! А бакшишите ги проверяват доста често - не си мислите, че ги защитавам, но това е истината!
8
1
 
5
 
! Отговори
бастун преди 10 години
абе дринк енд драйв друг път - нали имаше един дето беше ударил А8 на човека и избягал, точно шофьор от такава фирма, даваха го по новините. и те са същите ***
7
1
 
3
 
! Отговори
... преди 10 години
И да правят проверки..то те са само документални. Но при кой приятел колата е минала технически преглед или какви присъди има водача, не се знае. А и веднага тези са казали на колегите си и нередовните са се изнесли вкъщи докато не приключат приверките, както става обикновено. Да намалят двойно броя на таксита и вечер да стоят в гараж като автобусите - идваш на работа, духаш дрегера, бърз тест за наркотици и тогава. А шофьора да е с чисто досие и униформа.
6
3
 
7
 
! Отговори
От 3 до 4 преди 10 години
Компаниите, които предлагат Drink & Drive услуги в София са повече от една. Не смятам, че е поста ми е реклама. Това е все едно да говориш за такси и това да означава, че правиш реклама. Да не говорим, че това тук е форум и не е забранено да изказваш мнение, опит и дори да препоръчваш конкретен продук или услуга.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тези на снимката са редовните таксита,а на отсрещния тротоар на "Гоце Делчев" са копърките