БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
Чисто висококачествено БГ сирене тук в Сидни Ав$тралия е 11.99 AUD за 900гр. По курса 11.99 AUD = 14.81 лв. за 900гр. Или 1кг. излиза 16.45 лв. Сирене Made in Bulgaria по БДС. Колко ви го продават там? Ако е по евтино да ви пращам от тук е 16 лв./кг, където минималната работна заплата е 4000 долара, а чистачката на сградата където работя на центъра CBD, зима повече от българско ИТ, аахахаха! А помните ли висящото кафе преди години? Проглушихте ни ушите с тия висящи кафета! На ви ся висящо сирене Снимка: От Сидней Ав$тралия | 19 мар 2023 20:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
434
64506
67
44
Напиши коментар Коментари
69
3
 
4
 
! Отговори
преди 7 месеца
Пращи от интелект 6алканския т0земец. До сега знаех че разбира повече от всеки тук в Оз, а сега разбрахме и че редовно пазари в Сидней и е наясно с всяка цена на всичко. А реално е 6алкан0питек дето и в Шенгеня не го щът, гази кал, диша гуми, яде месо от 20 годишни резерви, и пласмасови ГМО зеленчуци от Турция и живее сред Африкански пейзаж, наподобяващ т0алетна обявил перманентен код кЪ`фево. И за капак е агресивен cк0т, вика ми прокорори СОТ КАТ ФБР КГБ ЦРУ като получил биполярно разтройств0
68
2
 
23
 
! Отговори
Пепи преди 7 месеца
До До 74: Показаното сирене минава за българско , според автора на пасквила . Ама не е 900 грама а е 400 грама . Иначе идеята му беше да покаже колко е евтино на запад и колко е мизерно в България . Ама доста народ е бачкал на запад и не става вече номера да се лъже така ,
67
4
 
11
 
! Отговори
До 74: преди 7 месеца
Показаното сирене е овче, а те овце имат достатъчно, поне засега, докато не решат да намаляват животновъдството си както сега се прави в Ниндерландия и Великобритания за т.н. борба с климатичните промени. Този вид сирене не е много популярен на запад, те наричат сирене това, което ние наричаме кашкавал. И да потвърдим, че показаната цена е не е коректна, тази цена е на 400г, а той говори за 900г. Явно или лъже или има някаква дислексия или психични/зрителни проблеми.
66
5
 
7
 
! Отговори
до 72 преди 7 месеца
Те и лозя имат ама виното им става само за препарат за отпушване на канали. Та така и със сиренето, няма го качеството, няма я технологията, а може и кравите им да са леко стресирани и да доят млякото пресечено.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В тази държава стадата са в достатъчно количество. И е по възможно да си имат сирене , не да внасят!
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Епа ти що си мислиш че си единствения дето cepе тук за да се забавлява а? Да не мислиш че хората влизат тук за да се информират, дето "статиите" са от по два реда, написани от разни индивиди дето не могат да си напишат името без правописни грешки. Има и балъци естествено, то и затова кибичим тука, да ги наказваме с дезинформация.
63
11
 
6
 
! Отговори
преди 7 месеца
Лелеее четем ви сега, пълен санаторим е тука. То са психолози, прокурори, банки, Коломбо и Хорейшо ряпа да яде. От цял свят шиз0френици на едно място. Ши3ота на свободна шайба от цял свят, съединявайте се! Уникален хепанинг става тука. Заслужихте си бонуса, ще ви кача и снимка на Български кашкавал, пак на същото място, пак на цена колкото в БГ че и по евтин даже. Поздрави от Новия Свят на всички балкански т0земци
62
13
 
6
 
! Отговори
преди 7 месеца
Не съм ви чел 1 седмица но си запълних живота с гмуркания в рифа, приключения из жунглите. Живота е прекрасен живейте го и вие. Станах още повече финансово красив, дигнаха заплатите с 12%. Взимам 5 цифри чисто долари месечно, живея на 2 км от Операта и от плажовете. Влизам и гледам 80 коментара! Яко агрономи пръскат интелект тука. Да, снимката е фалшива, на пейнта я рисувах, сиренето купих от смесения магазин в Полски Тръмбеш. А това отзад не е Ав$тралия, а Мичурин. Аз съм в Люлин, на соцял хаха
61
2
 
9
 
! Отговори
пепи преди 7 месеца
Това е 400 грама опаковка. Има го онлайн. Не е 900 грама. Това е измама . Снимал е 400 грама опаковка а я представя за 900 . От там и цената скача два пъти и половина .
60
2
 
4
 
! Отговори
До Пепи: преди 7 месеца
Не знам кой лъже - дали австралийците, които слагат теглото на сиренето + водата (саламурата) или оня лaлaджия, той както чета по-долу краде пари от банки и безделничи по цели дни в Австралия и затова се чуди с какви глyпости да се занимава.
59
2
 
9
 
! Отговори
Пепи преди 7 месеца
До Анонимен Така е ама снимката е измама . Разфасовката е 400 грама . Така подлъгва потенциалните ползватели . Цената на сиренето е над 40 лева за килограм . А не 16 лева .
58
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Абе дайте му името на този хубавец, да го видим кой е, как изглежда! Много ли е красив щом се подиграва на хората? Аз съм за дело и да го вкарват в затвора щом си е заслужил.
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Май показано беше сиренето...и най-вече цената...ам де да знам - но тук сите са: баровец,преееуспели юристи - е все от гоуемото добро утро...разнЕ словоблудници тип селско остроумничене..айде , че бързам
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ейййй алооо адвокатчето, ама ти си много алчен бе, като разбра че човека е програмисти и крал пари от банките ти като хиена помирисала кръв. Вие сте гадове, знам ви адвокатите сте най гадната мафия пари пари пари. За развод в канада ми одраха кожата. Сега съм сигурен че ти ще дадеш инфо да арестуват човека за да може да вземаш пари и пари. Ще точите делото 2-3 години да му вземеш пари и ще делиш с прокурора знам ви много добре какви гадооове сте, еййййй.
55
3
 
4
 
! Отговори
Юрист-консулт преди 7 месеца
Само да допълня. Аз работя за голяма мултинационална компания и все пак основната ми дейност не е наказателно право, макар да съм учил това в САЩ. Но, преди подписване на договори и големи сделки над определена сума пари, аз трябва да дам моето разрешение, да добавя коментари или условия на договора. Положението на австралиеца е много сериозно и аз му предлагам да се свържи с мен за анализ и евентуална правна защита при бъдещото дело. Това е сериозно деяние и в Австралия законите са жестоки.
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Според кой закон? Ше го екстрадирате до щатите или как?
53
1
 
5
 
! Отговори
До юриста: преди 7 месеца
Според мен си се ориентирал добре, но мога да твърдя, че си доста благосклонен към нашия сънародник в Австралия. Аз пък съм юрист-консулт към голяма компания в САЩ, и ти твърдя, че той е загазил много здраво. Ето извадки от закона: "The maximum penalty for unauthorised impairment of electronic communication is 10 years' imprisonment; The maximum penalty for using a carriage service to menace, harass or cause offence is 3 years' imprisonment" - говорим за присъда от над 5 години за всичко това.
52
2
 
10
 
! Отговори
Извара преди 7 месеца
Заради едно парче сирене ще ти изкарат и нааканите ***, голям смях. Поне вкусно ли беше?
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Пък и той си е признавал по разни коментари че точи пари от банкомати в Перу..." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- А, значи това са "проектите", за които той пишеше, че работел около 5-6 години в Австралия. Тук става въпрос за престъпник, който трябва да влезе за дълго време в затвора.
50
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Изкопирай линковете от тубата преди да ги изтрият и лесно ще го откриеш