БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
Чисто висококачествено БГ сирене тук в Сидни Ав$тралия е 11.99 AUD за 900гр. По курса 11.99 AUD = 14.81 лв. за 900гр. Или 1кг. излиза 16.45 лв. Сирене Made in Bulgaria по БДС. Колко ви го продават там? Ако е по евтино да ви пращам от тук е 16 лв./кг, където минималната работна заплата е 4000 долара, а чистачката на сградата където работя на центъра CBD, зима повече от българско ИТ, аахахаха! А помните ли висящото кафе преди години? Проглушихте ни ушите с тия висящи кафета! На ви ся висящо сирене Снимка: От Сидней Ав$тралия | 19 мар 2023 20:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
455
67511
68
46
Напиши коментар Коментари
248
0
 
7
 
! Отговори
Пепи преди 1 месец
Аз пък съм пепи и имам фермичка край Реброво . Вече имам 6 крави и 12 козички . И доста кокошки .
247
4
 
2
 
! Отговори
преди 1 месец
246, по жив съм от всякога, обикалям по джунгли с байка, гмуркам се в рифове, карам автоматика до нови pristine плажове, напълно безлюдни дето и по Дискавъри не си виждал. Зимам чисто 5 цифри долари месечно. Живея до Операта и плажовете. Свърши зимата, времето стана тропическо и райско и си запълвам живота с качвствени неща, затова по рядко ще ме четеш тука. Нямам много време за балканските т0земци дето не излизат извън кибуца. Поздрави от Новия Свят, но за вас го бройте друга Вселена
246
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз работя на Wаll Strеet и бих искал да споделя, че консумирам най-скъпите сирена с най-качественото вино по света. Последните няколко години се оказаха особено успешни за мен във финансов план, особено по време на КОВИД-пандемията тъй като бях инвестирал във водещи фармацевтични компании за производство на ваксини. Изкарах това време на острова си в Тихия Океан с няколко блондинки. През 2021 купих хай-тек фирма в Калифорния с 200 програмиста, като плащам на най-добрите по 7 цифри на година.
245
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
леле този хах сиднито е били жив много врме го нямаше може отровен паяк да го ухапал но все още мърда даже сирене яде като мишка добре че му дават лекарства от местаната луддница там най-добрата иначе човека няма управяне обикновен натегач даже не е и ай ти а кабелджия като Джим Кери от филма кабелджията и самотник разбира се
244
0
 
2
 
! Отговори
айде пак глупости преди 2 месеца
До Bad Face Ами защото така се успокояват за собствената си некадърност и страхливост!Не на всеки му щрака сметанката,но всички имат себеуважение!То трябва да бъде запазено,иначе живота губи смисъл!
243
1
 
14
 
! Отговори
Диспансера в Сидней преди 2 месеца
Трябва да споделим, че ще задържим вашият бивш сънародник още 6 месеца в нашата клиника. Процедурата по лечението се оказа малко по-продължителна, но ние сме оптимисти. Иначе, пациентът демонстрира отлични качества като програмист. Вече е създал мрежа за наблюдение на пациентите от клиниката, както и автоматична аларма за санитарите по лечебните процедури и медикаменти. Много сме доволни от него, даже му даваме заплата на ИТ специалист с 6 цифри по секретни проекти в клиниката.
242
4
 
7
 
! Отговори
реалиста преди 2 месеца
Хвани научи първо българския и после коментирай. Ако не - бегай на чиниите че те чакат .
241
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хаха с голия си г ъ с от България не само мога да се сравнявам с някой живеещ в САЩ ами със сигурност със 70% от живеещите там, а и не само там. Това да не ви е преди 30 години, като някой иде на гурбет там и вече си мисли че финал бого за рого? Тука сте били мишки и там сте същите.
240
0
 
2
 
! Отговори
Загрижен преди 2 месеца
https://dnes.bg/index/2023/09/30/myj-zagina-sled-sblysyk-na-lodkata-mu-s-kit-krai-avstraliia.584425 дано не е нашият човек
239
2
 
10
 
! Отговори
пепи преди 2 месеца
Хахаха реалност . По добре в България на 8 часов договор и заплата отколкото под мостовете на Ню Йорк. И на помощи . Хахаха .
238
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хххахах пепииииии
237
1
 
4
 
! Отговори
пепи преди 2 месеца
Аз съм някой в България. А ти явно си еиждал сащ само по телевизията.
236
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв реалист си ти? Надничайки в паниците на другите. Грачейки от най-голямата клоака в Европа, скоро и на световно ниво. Къде с голият си г ъ С си тръгнал да се сравняваш с хора от САЩ? Може и да има някой друг заблуден жевеещ там, който се доближава до твоето талибанско ниво, но няма да са много такива. Слушай небивалиците на завърналите се нехранимайковци и набирай смелост зад компа си, ама недей да лаеш много
235
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Даже въобще не е важно някой колко взима на месец. Важното е, какво остава в домакинството в края на месеца след като се покрият всички разходи?
234
2
 
7
 
! Отговори
реалиста преди 2 месеца
А какво искаш ??? Да ти слушаме глупостите колко добре живееш в сащ ли ?? Я дай да видим колко взимаш на месец и какви са ти разходите .
233
4
 
5
 
! Отговори
До хИспанеца преди 2 месеца
Тоз пък, документи иска, доказателства мухахахахха. Логиката му също кърти- София не е курорт, за това било нормално да не са вежливи хората. Султана на Бруней, червени килими. Колко може да е зле един индивид.МНОГО! Лафчета и манталитет от 98.
232
9
 
4
 
! Отговори
Испанеца преди 2 месеца
До софтуерен инженер Ако си се правил на султана на Бруней и си плямпал нон стоп на английски какво искаш . Да ти метнат червен килим ли . Или да пуснат сирените защото един бачкатор от сащ решил да се прави на гулем в София . Ама София гони Мадрид по заплати ако не знаеш . Поне няма толкова много кредити .Тъй че не е зле да си свериш часовника преди да дигаш гири . А София не е курорт че всички да са вежливи .
231
2
 
13
 
! Отговори
Иван преди 2 месеца
Не искам да кажа, че България е най-прекрасното място, но като човек живеещ в Ню Йорк, където всички улици миришат на марихуана, защото всеки втори пуши на улицата, доргиран, пияни, бездомни хора има на всяка крачка, Манхатън мирише на пикня, защото бездомните пикаяат (и не само) навсякъде, градът е доста мръсен, на транспорта не може да се разчита и т.н - ме мисля, че предлага по-добро качество на живот от България. Да опростяването в Бг е потресаващо, но и американците не са много интелигентни
230
4
 
22
 
! Отговори
софтуерен инженер преди 2 месеца
Току що се върнах в САЩ от 20-дневна отпуска в България. Досега бях огромен патриот и винаги съм защитавал България. Не съм си представял, че деградацията и опpoстaчвaнето може да придобие такива размери в България. В София срещнах масово дрогирани хора на всички възрасти, а държавната администрация буквално се гаври с останалите. Заяждането започва още от летището и буквално за всичко. Не казвам, че програмиста от Сидни е читав, но България в момента е място за някакви мазохисти.
229
2
 
4
 
! Отговори
Испанеца преди 2 месеца
До До реалистаНе можах да разбера - числено , какво пращаш в България . Би ли показал документ . Така общи приказки всеки може да приказва . Ако бачкаш за 2000 евро в Германия и ти остават 200 евро - дай отчет къде са другите 1800 евро и какво си направил с тях . Нещо приказваш колкото да не заспиш .