Испания
Испания
Тъй като предната снимка която изпратих породи много коментари бих искал да изпратя още една този път пред блока в който живея поздравявам всички които с съмнение за всичко Снимка: Найден | 13 юли 2021 17:56
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
19
9877
4
12
Напиши коментар Коментари
12
17
 
8
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Може и на 1200 Евро да съм бил,ама ти и на Толкова не си бил . Кат те гледам как не правиш разлика между областен град и предградие ми е ясно . Хвани научи малко испанския и тогава чак се пъчи . Снимаш некви изтормозени плочки . Снимай центъра на алкала - паметника на сервантес . Снимай Пуерта дел сол . Площада в Мадрид Снимай. Кво си ми снимал хетафе . Спалнята на мадрид
11
4
 
18
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
вие сте шизофреник!!! Един път си Пепи после си Пепи програмиста, а всъщност си Пепи пацулa от , досети се кой пише, комплесиран дебелако!!! Пишеш тук и си избиваш комплексите говори много зле за теб!!! Не ме карай да качвам снимки Пешо !!! В Испания като живееше нищо не постигна и се озлоби да не казвам какво нещо караше за 1200 евро и прочие! Не можа да се и интегрираш-като видя чужденец беше в ступор, до магазина неможе да отидеш! Скрит зад клавиатурата не става!!! Поздрави
10
15
 
10
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
найдене - разбрах че миеш чиниите в един румънски бар и се представяш за студент на неразбиращите в България.Ама нали знаеш - на краката лъжата са къси.Казах ти че имам 4 години в Испания и то точно в Област Мадрид.Туй което си снимал е област Мадрид. Научи малко испански и виж кое какво е. Ако си в Мадрид - ще си barrio - демек квартал на столицата.Ти не си.В алкала има безплатни курсове по испански - виж каритас и общината .
9
14
 
12
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
Пепи програмистчето е обиколило испания за разлика от общаците и чистачките . Които се имат за голямата работа в Испания . Ама живеят по 4 - *** в панелка.Да - точно панелки . Само че накрая има тухли.Иначе по същество,тези блокчета в дъното на снимката са си панелки.Ама ганъо от де ще знае.Той е доволен че е в Испания - голямата работа.Има пари за цигарки и бира и кашкавал от аора мас . Че там е най евтино.И си мисли че българите в България нямат пари - колко е объркан .
8
17
 
11
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Живях 4 години в Испания . Такива жеги няма никъде . Зеленина - само на снимки . Като напечат тия тухли плочки асфалт ....нема дишане.Тия 600 000 дървета са по периферията на Мадрид - демек паркове на 30 километра от жилищните зони . Всичко е измама . 600 000 дървета ама на 7 000 000 жители . Я да видим колко дървета има в София и колко в България . . Не се лъжете от снимки - всичко е измама .
7
2
 
6
 
! Отговори
Ачмонек преди 2 години
Сиднито има много самоличности - Найден, Минко 47 ерген и др. Не е нормален и това е ясно.
6
9
 
9
 
! Отговори
Хосе преди 2 години
Тия плочки освен усрaни са и опикaни от кучетата. Автора е леко психясал тип който обикаля улиците и снима плочки . Явно са ги взели в някоя комуна.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Австралия обещава финансова помощ, тъй като локдауна в Сидни продължава....Баф аз ментето
4
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия олющените плочки с петната от фасове, дъвки и повръщано сте ги пускали вече. Този, който ви подава снимките от чужбина има раздвоение на личността и не може да си спомни, но защо вие му се връзвате. Шантавото кенгуро и то се е включило с наизустените си неграмотно написани фрази.
3
4
 
9
 
! Отговори
От Сидней Австралияя преди 2 години
Найденее сега разбираш ли какво му е било на твоя съгражданин Колумб когато цял живот е разказвал на диваците за цивилизацията и е търпял какво ли не от тяхна страна. Ти сега да видиш какви коментари ще има, дано тоя път те пощадят. П.с. направи снимка на Пуерта Дел Сол посока аюнтаментото, или фонтаните до двореца с цветята, е от най любимите ми места. Грасиас, аста люего амиго
2
0
 
3
 
! Отговори
еконт преди 2 години
Уникално направо . Няма къде да набия аварийните и да спра цялото движение .защо са толкова лоши тия испанци .Сигурно си голяма работа щом живееш в такъв престижен квартал .
1
13
 
12
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Браво . За първи път виждаме плочки и тухли . Това е уникално - само в Испания ли го има . Ама едно въпросче - а бре нещо зеленина не виждам.Плочки тротоар и асфалт . Явно така строят в читавите държави на запад.