Ъгъла на Хубча и Гоце Делчев
Ъгъла на Хубча и Гоце Делчев
Единственият вход в квартала - еднопосочната улуца Хубча, редовно става частна собственост и се затваря от “големите шефове”, както ми беше обяснено. Кой позволява това своеволие за сметка на данъкоплатеца? Снимка: Татяна Иванова | 27 ное 2019 11:37
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
14
3493
3
9
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
ехааа преди 5 месеца
там драмата е с пешеходната пътека през булеварда,през велоалеята,през боклуджийските кофи,между таксита,дървета,на 2крачки от новоизградената връзка за метрото ,пазар,...,автобуси ,фантастико,неделя и изтребители с тротонетки...пълен хаос без да е заледено все още....по-голяма недомислица бе знам...в час-пик е задръстено чак до южен парк
9
0
 
8
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 5 месеца
Съгласен съм, че не е чак такава драма, ако обърнете внимание, ще видите, че това се прави и по тъмно, т.е работят за да си свършат работата, а не поради "прищевки на големи шефове".
Драмата е другаде- а именно, че прекалено се строи в Кр. Село и съответно е хаос от много коли на малко пространство. Кметчето подкрепено от герб дето не го преизбраха- да не се чуди що така стана.
8
2
 
8
 
! Отговори
ГОСТ преди 5 месеца
До Питам
Чудят се какво теле да извадят из под вола! На тази улица има строеж и когато се налива бетон се затваря, защото е малка уличка и няма къде да спират бетоновозите.Живея там и не е чак такава драма както го описва госпожата.
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хубча е пряка на бул. Гоце Делчев, вижте картата преди да коментирате ведебили. Затваря се за кратко, докато бетонпомпата налее бетона и това е с разрешениепна общината. А в Красно село може да се влезе и от други места.
6
0
 
16
 
! Отговори
Питам преди 5 месеца
Само не разбрах кои са големите шефове, които затваряли улицата.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Улица Хубчев!
4
12
 
9
 
! Отговори
РОмарио преди 5 месеца
До Марио

Даже и плюсчета са ти нацъкали, но предполагам че са провинциални жители! Иначе ОТВОРИ картата на СОФИЯ и виж къде се намира ул.Хубча, и има ли такъв ЪГЪЛ със бул.Гоце Делчев.
3
6
 
15
 
! Отговори
Марио преди 5 месеца
До Гуфу
Преди да пишеш, провери на картата къде е ул "Хубча", защото се излагаш ;)
2
22
 
11
 
! Отговори
Гуфу преди 6 месеца
Хубча няма ъгъл с Гоце Делчев, те са успоредни. Има строителни работи по-надолу, които възпрепятстват преминаването и това е позволено след съгласуване с Общината. И това изобщо не е единствения вход към квартала. Нито към Бели брези нито към Иван Вазов. Стига хейт града се развива, за някой не както им се иска, за други по-добре. Никъде няма идеални, не може да се угоди на всеки но ако гледаш само негативното накрая живота ще си е заминал и ще си станал едно сърдито на всичко и на всеки старче.
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А да забелязвате бетон-помпата малко по-назад????