Ето пример защо забраната за пушене на обществени места е добра идея
Ето пример защо забраната за пушене на обществени места е добра идея
Вижда се колко се спазваха разграничителните зони за пушачи и непушачи. Снимка: Славчев | 13 фев 2013 20:21
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
16
18203
11
10
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
Кочев преди 11 години
ГЕРБ, Борисов, и забраната трябва, и ще си отидат. Независимо дали се нрави на някои или не..., просто всичко у тях е фашистко!. Малко остана!.
15
4
 
9
 
! Отговори
W.A.R. преди 11 години
***, снимката е от 2008г., когато нямаше никакви забрани за тютюнопушене. В този случай, табелката - маса за непушачи - губи смисъла си.
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не бива да има смесени заведения. Трябва да има отделни заведения за всеки, това е толкова просто. Бати тъпия повод за се караме.
13
0
 
1
 
! Отговори
до: матрицата преди 11 години
А ти в паралелния Свят ли си?
12
2
 
6
 
! Отговори
мммдааа преди 11 години
Снимката очевидно е направена преди забраната, тъй като вече няма отделни маси за непушачи - всички маси са за непушачи. Как пък да го *** целият Свят спазва някакви правила (елементааарни), а ние все нещо умуваме. Ако може да ни плащат като на германците, ама да спазваме правилата като албанци. Че може и те да ги спазват повече. Пушачи, непушачи, . Има закон - спазва се. Колкото и да си ***, все ще изкараш поне 2 довода за и против. Нека гледаме по-успелите общества.
11
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подкрепям забраната за пушене на закрито. Много мразя да си пуша сред някви мрънкалници-непушачи, които незнайно що си мислят, че ей сега, като ми обяснят (за сефте) теорията и практиката за тютюнопученето и аз ще се светна и ще спра да пуша. Много са досадни. Няма по-досадни същества от непушачите. Затова предпочитам да си пуша навън - хем на чист въздух, където много по-добре се усеща аромата на цигарата, хем на спокойствие!
10
2
 
13
 
! Отговори
Очевидец преди 11 години
" Маса за непушачи" сред маси за пушачи - наистина е глупаво.Но заведения за пушачи и заведения за непушачи - по избор на собственика, какво лошо има? Миналото лято в Париж - и то на "Шанз Елизе", седнахме трима души за по кафе. Щом видя, че си сложихме цигарените кутии на масата, сервитьорът незабавно ни поднесе пепелник. Но...ние винаги сме "по-католици от папата".
9
6
 
8
 
! Отговори
матрицата преди 11 години
понеже сте *** народ,робски продажен и предателски това е доказателството как ви манипулират.със цигари и без цигари,вие сте се отровили по принцип,понеже всичко ви е наред до цигарите опирате.ама снимайте си колкото си искате няма да станете европейци следващите няколко века.ще си живуркате в матрицата която сте си създали самите вие
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*тем, пардон...
7
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До майна, как ще се почувстваш ако влеза с колата в кръчмата и оставя да си бръмчи мотора? Точно след 10 секунди ще ме напсуваш и ще искаш да излеза! Точно по същия начин искам и аз ти да пушиш само на открито и да не ме тровиш!
6
12
 
13
 
! Отговори
до майна преди 11 години
До юни 2012-та си пафкахте свободно навсякъде, никой не ви е тормозел. Ама стига вече. И стига с тези автомобили по улицата, храната и теч подобни. Жалки оправдания. И аз бях пушач, но не исках да се дими навсякъде. Ааай сиктир!
5
19
 
17
 
! Отговори
майна преди 11 години
А вие непушачи също омръзнахте с вашето,,никой няма право да ме трови"-ами срете да ходите по улиците,че автомобилите също ви тровят и т.н.Защо живеете с жалкото ви самочувствие,че вие сте най важни,знаещи и имащи права?СМЕШНИ СТЕ!!!!!!
4
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До пушач, точно този закон спря вече 100 годишния терор на пушачите! Трови се сам в къщи или на улицата колкото си искаш, но в затворени обществени помещения, моля те не ме тероризирай с пушека си!
3
14
 
15
 
! Отговори
пушач преди 11 години
терор от страна на непушачи гадняри с 4-ти клас! Станахте доносници от ВС и клепате като някакви недоносени ***!
2
18
 
26
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Хайде стига вече с това пушене. Приет е законът вече, трябва да се спазва. Аман от мърморещи пушачи!!!
1
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Твърдо съм за забраната на пушене на обществени места! Никой няма право да ме трови или да ме ограничава какви обществени места мога да посещавам без да се тровя!