Общината vs КАТ - кой е по-по-най!
Общината vs КАТ - кой е по-по-най!
Около 13ч., ул. Кукуш, София, сив, очевидно личен автомобил спира в платното за насрещно движение с включени аварийни светлини, от него се изсипват 3 жени, които започват небрежно да снимат и пишат фишове на спрелите "неправомерно" в "тревните" площи автомобили. Надслов на акцията: Да санкционираме административните нарушители като покажем как се нарушава правилника за движение по пътищата. Снимка: Мариела | 13 мар 2013 15:53
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
14
18294
19
2
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
kristiyan.petrov.5 преди 11 години
Горките, бедни служители на най-евтиния оператор "М-тел"
10
1
 
4
 
! Отговори
sttekata преди 11 години
Така е ще ги снимат я като го правят да го правят като ХОРАТА не като прасетата, да се каже само, че го правят!!!! На това му се вика Българска работа!
9
2
 
6
 
! Отговори
sim преди 11 години
Marche, ti prerejdashe sobstvenite si kolegi v stola, pyk sega si trygnala spravedlivost da tyrsish...
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на 50 метра има служебен паркинг като слънце но хората не им се ходи пеша -> 20 лева
7
1
 
20
 
! Отговори
Discovery преди 11 години
Простотията българска няма граници :). В студентски до УНСС отвориха един платен паркинг. Залеяха тревата със баластра сложиха някакви грозни огради и има една табела на входа с бариера, на която пише: паркинг 3 лева за цял ден. Всяко влизане 3 лева!!!
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да се забрани да има такива *** на закона като общински кат и охрана!
5
8
 
34
 
! Отговори
ии преди 11 години
Целта е да се напълнят платените паркинги.
4
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката ясно показва, че място за паркиране може и да има, но само за да се вземат едни пари се създава недостиг на паркинги.Крайно време е да се направят достатъчно БЕЗПЛАТНИ публични общински паркинги. Нито е толкова скъпо нито липсват пари
3
8
 
18
 
! Отговори
1 преди 11 години
Триста пъти глобяваха колите там. не се научихте, че там е за пешеходци. Глобата е 20лв, а трябва да е 400 за тревна площ.
2
4
 
23
 
! Отговори
:) преди 11 години
А какво, тридневно предизвестие и извинение ли да им пратят? Спрели са в зелените площи, ще си платят хубавите глоби и няма да пречат повече, изобщо не ми е мъчно за тях. Не оправдавам спирането в насрещното по този начин, не виждам защо да защитаваме така спрелите дами и господа."Тревните" площи са "тревни" точно заради такива "граждани" като "паркиралите".
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
:)))))