Селянин във Варна!
Селянин във Варна!
Като арабин в пустиня!Само той и никой друг! Снимка: MuddyWaters | 18 май 2013 12:00
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
65
19943
37
0
Напиши коментар Коментари
58
1
 
2
 
! Отговори
чефо преди 10 години
Към глобата трябва да се добави задължително и 10,20 и после 30+ процента от годишния доход, за да е сигурно, че закона ще се изпълнява от всеки баровец.Принципа е *** - нямаш пари за паркинг - хващаш градския транспорт и няма проблем с паркирането.
57
1
 
3
 
! Отговори
Chefo преди 10 години
Той качил 2-3 тона на тротоара, направил щети който после всички ще трябва да платим (щото тротоарите не се правят само с парите на мозъчните инвалиди), но видиш ли бил се извинил и затова всички ние в знак на смирение да идем да протестираме за повече парко-места?Ако бяхме нормална държава на тоя трябваше да му ударят глоба от мин 1000лв, при повторение и рецидив да се стига до конфискация на возилото (хем ще се отървем от автомобилите 10-та рака на по 30-40 години).
56
1
 
2
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Ако тази майка, хойдеки по улицата с детето я беше бутнала кола недай си боже, извинението на шофъора няма да стигне за избърсване на дупето. Не е към конкретния шофъор, а към всички като него. Ако искате повече паркоместа - ходи си протестирай. Правото на свободно движение по тротоарите е всемирно и да подчертая не е случайно.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам откъде тази злоба,от страна на автора на снимката и вместо да протестира тук по форумите и да показва какъв е моралист да стяга куфара и да отива да протестира пред общината за осигуряване на паркоместа.След като човека Ви си е извинил,какво повече искате-на това му казвам аз злоба.
54
0
 
3
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Радостното в случая е, че водача разбира грешката си. Ще е добре да уважава правото на пешеходците да ходят по тротоара безпрепятствено. Знам, че им е трудно да си вършат работа, но като пешеходец това не ме интересува и не го оправдава. И на мен ми е приятно да вървя по пътя - по широко, по равно, ама не го правя ...
53
0
 
3
 
! Отговори
Ahilles преди 10 години
Ако думата "селянин" трябва да е обидна. То тя обижда българите живеещите в селата! Иначе всички са потърпевши от инфрастукурата във Варна и пешеходците и шофьорите.
52
2
 
6
 
! Отговори
от шофьора на буса преди 10 години
Много съжалявам,че съм спрял по този начин,но иначе запушвам цялата улица,а буса трябваше да го разтоваря.Много ме е яд на автора на тази публикация,че вместо да търси диалог,започна веднага да снима и да търси конфронтация.Явно си вдига рейтинга по този начин в интернет пронстранството.А за майката нямам думи,да се мъчи да натика количката с детето по този начин. И не на последно място благодаря за рекламата!
51
4
 
4
 
! Отговори
Alexander преди 10 години
Хора... не виждате ли че снимката е монтирана, селянина е спрял тъпо но не е бутнал количката, която от своя сметка е сложена там от майката за да си пусне тъптата снимка у фейса.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименда, но буса не е на ДЖИЯ отдавна :)
49
0
 
2
 
! Отговори
Драго преди 10 години
Това е до Родилното.. ПЪЛЕН АБСУРД !
48
0
 
5
 
! Отговори
женен във Варна преди 10 години
не знам какъв град е Варна,но до последно Османската империя се е борила да го запази и не е искала да го предава-защо?Много прости хора са били древните елини,че са основали Одесос,а не Бургас.
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Луд Гидия,снимал съм го и отпред,когато и където трябва ще го покажа!
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Sofia,*** можеш да кажеш на майка си и баща си,дето са те възпроизвели *** и *** като тях.
45
1
 
9
 
! Отговори
Kika` преди 10 години
Уж село,ама не спирате да прииждате тук.
44
2
 
5
 
! Отговори
varna преди 10 години
До Боримирami togava biagai na selo be carvul.kakvo pravi6 tuka,zaradi takiva kato teb grada stana takav.no varna pak 6te si ostane varna.
43
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
neshto Varna dosta sa prai na Plovdiv ama neka mre sega bez tui more bez su6a:)))Vremeto na Varna umrq......Sega vliza v tablizata na zamirashite gradove.
42
3
 
17
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Един мръсен и тъжен град.Град който все повече се опростачва.Жалко,помня го като дете.Беше различен.Хората винаги са били малко еснафи,но курорта и плажа ги правеше такива.Голяма част от тези хора се изнесоха и отдавна не живеят там.Жалко градът е станал едно голямо село.
41
1
 
11
 
! Отговори
Чупи преди 10 години
Ключовете от джоба и му правиш една дебела черта, или две ако си на кеф
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината е, че хората, живеещи на село разполагат с много по-голямо лично жизнено пространство, отколкото тези, в градовете. Именно затова, идвайки в града, на тях им трябва известно време, за да свикнат и да започнат да се съобразяват с градската теснотия. Също така е въпрос на възпитание и желание, а това вече не зависи само от месторождението. до Боримир --> емиии, ако си цвете, ще привличаш пчелички и пеперуди. А нали знаеш, зелените мухи на какво кацат...подобното привлича подобно
39
3
 
5
 
! Отговори
Аспарух Караманов преди 10 години
Искам да отбележа, че фирма Джия си продаде буса на снимката преди 2 месеца.Всички прилики с реалноста са за сметка на друг :)