Излязъл от селото, но селото е вътре в него/нея
Излязъл от селото, но селото е вътре в него/нея
E mоже да си излязъл от село, но селото е все още в тебе...Каквото и да правиш,каквато и кола да караш-пак ще си останеш същия/същата селянин/селянка!!! И кат ходиш да пазариш У МОЛ-а -значи си много гот и фиешън човек,ц-ц-ц-ц... Глупако,който си познал колата си-ЗАСРАМИ СЕ!!! Не е геройство това, което си направил/а, напротив-смешен си и си жалък!!! Снимка: Янка Димовски | 09 юли 2013 18:52
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
24
13747
23
7
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Yesssss it's a woman :)))
21
2
 
2
 
! Отговори
radovw преди 10 години
Няма ли по интересен материал за репортаж? Снимате паркирали коли и се смятате за най-големите журналисти?
20
0
 
0
 
! Отговори
Мене преди 10 години
До OnziДа,ама ония ще си плати глобата,а тебе като те барнат ченгетата.. оххх малиии за крадени номера се ходи в панделата. А ако те пипна да крадеш мойте,освен че ще ти спукам тиквата,после ще те дам и на ченгетата.
19
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
само да питам, тоя "селянин/***" ако спре правилно в лявото паркинг място, как по-дяволите ще излезе, е да ще кажете ще спре по в дясно, ами тогава като дойде друга кола да спре в дясното паркинг място какво правим?
18
3
 
1
 
! Отговори
гладен беден и озвер преди 10 години
Не спирам така но ОНЗИ ти ми свали номера а аз щети сваля кожата от тялото . Живо дране ще ти направя с киселина щете окъпя . Вземиш майкаси в ръцете
17
4
 
2
 
! Отговори
Onzi преди 10 години
Призовавам всички!!! като видиш така паркирана кола, независимо от регистрацията,свалете номера отпред!!! тези номера не се пломбират от КАТ и се свалят за 2 секунди. Колата не може да се движи така... и като се замислите колко от вас поглеждат при така паркирали дали номера си е там?Само да го видят господата, минимум 200 за тях и още 150 при КАТ след като даде 200 за пътна!Това е много ефективен метод!Знам го от опит! М О Л Я, вземете правосъдието във вашите ръце, не чакайте държавата!
16
0
 
6
 
! Отговори
Турбомания преди 10 години
Чета Ви коментарите и... нямам думи, България е толкова малка, а се делите на .... нямам думи!А относно културата на хората - ми няма такава, никой с никой не се съобразява, пълни егоисти, шофьорите масово не си знаят нито размерите на колата, нито как се кара на заден ход, да не говорим къде как се паркира, а думичката "колегиалност" вече я няма, просто е затрита...
15
1
 
10
 
! Отговори
Всички сме селяни! преди 10 години
Не обиждайте селяните! Те са добри, честни, трудолюбиви, чисти и подредени хора! *** обаче са тези за които Вие говорите!
14
1
 
3
 
! Отговори
LILI преди 10 години
До МдаA защо живееш в София?
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе хора, селяни имало и в града, София бил най-селския град... еми много ясно като всички се довлякохте! Ама то разбираемо е вече икономиката на държавата се върти около София, обаче като искаш да живееш в големия град ще се съобразяваш малко и ще мислиш 2 пъти преди да направиш нещо. А *** колкото искаш...въпроса е че тук става въпрос или за пълен ***/ка, който трябва автоматично да отиде и да си предаде книжката и талона в кат или става въпрос за селски тарикат, който спира на 2 места
12
2
 
1
 
! Отговори
Мда преди 10 години
Абе не че нещо ама к'во приказвате. От 5 години живея в София и знам че това е най-селският град. Тай че... Аз по-селски град от тоз незнам. ''Битер'' с правителството и т.н.
11
7
 
4
 
! Отговори
Mo преди 10 години
Винаги се възхищавам как малката софийска душичка размахва пръст и се черви от гняв на онзи, който му е спрял на мястото пред блока, докато паркира заемайки не едно, не две, а три места!!! Болни душици с маниакално чувство за личностно превъзходство... уви без никакво покритие ;)
10
0
 
2
 
! Отговори
Az преди 10 години
По същия начин пред очите ми но на ДВЕ места за инвалиди пред "Пикадили" паркира един "бизнесмен" с джип за над 100 000 евро.... И да - има разлика между селянин и ***!!! Да са живи и здрави всички "добри" шофьори като този! :))))))))
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съгласен съм с коментар номер 7! Със същия успех автомобилът можеше да е с регистрация С или СА. А Варна, ако е село, то не знам по-малките градове какво трябва да са. И, последно, научете се най-после, че селянин не е обидна дума!
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЩе спре на заден до дувара и ще слезе. Да не говорим, че това 90% е жена, а те обикновено нито знаят къде се намират, нито к'во точно правят там
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо обиждате така с думата "селянин", всички станахте големи "граждани". Паркирането на кола какво общо има със това къде живееш. С начина на мислене не сте по-различни от човека паркирал така не съобразително.
6
0
 
5
 
! Отговори
dddd преди 10 години
правете разлика между селянин и ***. едните си живеят в село, другите си ги има и в града
5
4
 
3
 
! Отговори
ivan преди 10 години
y varna samo e takiva otvoreni selqni sa
4
1
 
2
 
! Отговори
Angel преди 10 години
Като арабин в пустиня, вързал камилата и да го няма ....
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И като спре до дуваря, как ще излезе, бре ***?!