Какво се излива тук?
Какво се излива тук?
Между Равда и Ахелой странна мътна вода извира в морето. Какво е това? Снимка: Vladi | 09 сеп 2013 16:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
44
21215
26
1
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
митко преди 10 години
Кметовете на Несебър и Поморие дадоха старт на проекта за разширение и модернизация на ПСОВ Равда, в който Община Поморие участва като асоцииран партньор. Новата пречиствателна станция ще събира и пречиства отпадните води на агломерация Несебър Слънчев бряг Равда, като в нея ще се заустват и отпадните води на поморийските градовете Ахелой и Каблешково. Стойността на проекта е 98 млн. лв. - юни 2013 -
36
1
 
3
 
! Отговори
Чичо Стефчо преди 10 години
Айде моля, не закачайте най хубавото място за риболов на илария по цялото Черноморие. Пу, ама какви хора, бе!Ла*на, та ла*на! Ми то на края всичко на това се превръща. Нима по Дунав не идват крайните производни на половин Европа в Черно море? Айде, оставете ни да си ловим хубава илария и си гледайте кефа. Нима никой от всички вас не е влизал поне веднъж в тоалетна в Слънчев Бряг, Несебър или Равда? Да не би да оставяте аромат на теменужки и мед след себе си?
35
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Много е яко как хора, които не разбират нищо и не са били там дават некомпетентни мнения и се забавляват. За тези , които искат наистина да разберат какво има на снимката ето и верния отговор - Това е трасето на новата тръба на пречиствателната станция. Цяло лято понтонен кран и един кораб монтират новата тръба която отива на около 2 км навътре в морето и която ще бъде свързана с новата пречиствателна станция. Цялото това нещо е по европейски проект. И не съм някой местен хотелиер. Просто знам.
34
5
 
5
 
! Отговори
digidigi преди 10 години
Неразбирам какъв е пролема. Всеки град си излива канализацията в най-близката река. От там в Черно Море. Тоест всичката канализация в крайна сметка отива в морето....
33
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След 50 милиона години ще е петрол :)
32
0
 
27
 
! Отговори
Муа преди 10 години
Това е на чичо Чарли шоколадовата фабрика,от там излизат шоколади и лимонада!
31
1
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
това е кафяво злато !
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само да ви кажа ако не знаете - българите виждат сметката и на гръцкото крайбрежие - на 18 км западно от Кавала по дъното на водата има невероятно много *** - найлончета, пластмасови шишета, капаци, кенчета и бутилки.....Чува се само и единствено българска реч покрай празниците. Гърците твърдят, че българи и румънци са яки мизерници (с изключения,разбира се!)Напливът от неебаващи туристи-балканци няма да прости и на онази невероятно красива и чиста природа!Какво, второ черноморие ли искаме???
29
3
 
19
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
За това- догодина никакво море тук!По-добре за няколко дни в Гърция, вместо тук да се къпем в *на и после да пием антибиотици.Един познат не се върна от българското море това лято без да се е разболял.
28
2
 
28
 
! Отговори
Онзи преди 10 години
На това му викат байпас между *** и устата. Е това са черноморските ни "***-орти". Лайниани ***-аджииски местенца в БГ, такси за шезлонги, чадъри, паркинзи, претъпкани плажове, шум, мизерия, простотия и престъпност. Отговора е Гърция!
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
some random shit..
26
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тва е нещо уникално, само тук и сега си станал свидетел на разпространение на т.нар. по нашето черноморие "летен вирус" :)та тоя летен вирус, дет само у нас го има, трябва да си го кръстим направо "булгарикус бактерикус лайняникус"
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Следващата година пак ходете на нашето море и се къпете в акита
24
1
 
29
 
! Отговори
черноморец преди 10 години
Или е "ако" ..... или депутатите са отишли да се топнат в морето.... Винаги ми е било трудно да правя разлика между двете.....
23
2
 
21
 
! Отговори
Drupi преди 10 години
Bqh na po4ivka na o.Paros v Garcia.Ostrov bez kanalizacia,no vijdah kak vseki den avtomobilite na kanalizaciata praveha kursove ,za da pre4istvat ,i v moreto ne dostiga ni6to ot kanalizacionite zamarsiteli. V BG ima izgradena sistema,no ne4istotiata sa vliva v moreto.Fenomenakno!
22
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това са така нар. "лай*яни гейзери" на плажа в Ахелой. Иначе сме много силни в строителстовото на хотелите, ама да излизаме директно в морето ла*на няма проблеми.
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
акита
20
3
 
30
 
! Отговори
strephen преди 10 години
ВСЕКИ БУРГАЗЛИЯ ГО ЗНАЕ, ИЛИ ПОНЕ Е ЧУВАЛ! ТОВА Е ЗАУСТВАНЕТО НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ РАВДА - ОБСЛУЖВА СЛ. БРЯГ, НЕСЕБЪР, ПОМОРИЕ И АХЕЛОЙ! ТЪЙ КАТО СТАНЦИЯТА ОТДАВНА НЕ ОТГОВАРЯ НА УВЕЛИЧЕНИЯТ В ПЪТИ БРОЙ ХОТЕЛИ, ВСИЧКО КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ПРЕРАБОТИ СЕ ИЗЛИВА В МОРЕТО! А ТОВА КОЕТО ПРЕРАБОТВА Е МНОГО СИЛНО ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ Е ПРЕЧИСТЕНО! НЕ ЗНАМ ЗА ДРУГИ, НО АЗ КАТО ЖИВЕЕШ В БУРГАС НЯМА ДА ОТИДА НА 2 ПЛАЖА ПО ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ: 1. РАВДА. 2. ПЛАЖЪТ НА ЗАЛИВА ВРОМОС!
19
2
 
38
 
! Отговори
Марин преди 10 години
ей, никой не се излъга да пише петрол или вулканична активност. Познаваме си *няната държава.
18
2
 
24
 
! Отговори
Марин преди 10 години
Л*на